< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (5. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün bende siparişi verdim. Orjinal windows alabileceğim site önerisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Hangi versiyonu 16/512 mi ?
Windows konusunda Office ile birlikte satan yerler var bildiğimiz sitelerde ama ben hiç almadım. Bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke numpad de olsaydı klavyede. :( Harici klavye kullanacağım gibi gözüküyor.
Yarın sipariş vereceğim, ben de deneyimlerimi paylaşırım. Aklıma takılan bir soru var, bilen yanıtlarsa çok sevinirim. Eski bilgisayarımı çok yüksek çözünürlüklü TV monitörüne bağladığım için anakartı yakmıştım, bu Lenovo'yu harici klavye ile beraber 1920x1080 bir monitöre bağlayacağım. Bir sorun çıkartır mı acaba? Performans düşer mi sizce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ademis
Hayırlı olsun. Hangi versiyonu 16/512 mi ?
Windows konusunda Office ile birlikte satan yerler var bildiğimiz sitelerde ama ben hiç almadım. BakabilirsinizYok hocam 14 inç benim sipariş ettiğim 15.6 kullanıyordum sıkıldım biraz daha kolay taşınan ve kompakt bir bilgisayar istiyordum bu bilgisayar ile arasında kalmıştım ekran kartı ve ram cezbetti beni
https://www.amazon.com.tr/MODERN-B10MW-271XTR-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-I5-10210U/dp/B08PKRVS1C
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 sene önce aynı bilgisayarın 120s-14iap modelini almıştım. kasası çok benzer duruyor, 1 senede bilek koyma yerleri karardı bilgisayarın. ancak benim ki intel celeron işlemcili oldukça ucuz bir modeldi (1400 liraya almıştım şu an 3500) ve hoparlörü altta yani birebir aynı kasa olmayabilir sadece uyarmak istiyorum alanları.
Lenovo Ideapad 120S-14IAP Intel Celeron N3350 4GB 128GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Cupertino -- 24 Mart 2021; 16:25:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Project Cupertino2 sene önce aynı bilgisayarın 120s-14iap modelini almıştım. kasası çok benzer duruyor, 1 senede bilek koyma yerleri karardı bilgisayarın. ancak benim ki intel celeron işlemcili oldukça ucuz bir modeldi (1400 liraya almıştım şu an 3500) ve hoparlörü altta yani birebir aynı kasa olmayabilir sadece uyarmak istiyorum alanları.
Lenovo Ideapad 120S-14IAP Intel Celeron N3350 4GB 128GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Klavyesinde yazı da siliniyor ablamdada 14 flex var i3 versiyonlu
-
Ram max 16mı? Yoksa arttırılabiliyor mu?
-
elime ulaşalı henüz üç gün geçen cihazımın bugün touchpadinin içine çökmesi ile servis kaydı açtırıp direkt servise iade talebiyle postaladım 15 günlük yasal iade süremin içerisinde bulunduğum için zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum. para iadesi yapılınca 8/512 matebook d16 siparişi vereceğim.
süreç hakkında sizi bilgilendiririm.
Geçmiş olsun. İade süreci sıkıntısız tamamlanır umarım
-
bugün sordum. TypeC bağlantısından dışarı çıkış var; başka cihazları şarj edebiliyoruz fakat laptop şarj edilmiyor
-
Hocam matebook 14 (8+256) ile bu pc arasında kaldım, ne önerirsiniz?
Hocam büyük geçmiş olsun, ben de heyecanla bekliyorum bugün gün içerisinde gelecek diye ama şu an hevesim azaldı, neden öyle oldu ki acaba ya
-
Huawei servisine güveniyor musunuz? Ne olacağı belli değil çünkü? 1 sene sonra destek vermeyi bırakacaklarından korkuyorum...
-
hocam şanssızlık işte siz gayet iyi bir cihaz satın aldınız herkesin başına gelecek diye bir kaide yok
hocam lenovo'dan daha fazla güveniyorum. ben ankarada'yım resmi huawei servisi evime 5 dk mesafede
Çok geçmiş olsun. Tam sipariş verecekken görünce bir duraksadım. ): Umarım bir sorun çıkmadan halledebilirsiniz iade işini.
-
sağ olun hocam 29.03.2021 tarihi mesai bitimine kadar zaman tanıdım yoksa thh'ne başvurumu sağlayacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X