Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
47.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • ben eylül ayında 14 tl ye geri görüş kamerası almıştım 2 adet. ilk baş göndermeyeceğiz para iadesi mi istersiniz yoksa hediye çeki mi dediler. hiç birini istemiyorum bunu da konusmaya not edin dedim birde mail attım resmi iletişim olarak elimde kalsın diye. sürekli aradılar bende aradım nerde kaldı diye. her konusmada da göndermez iseniz tüketici mahkemesine gideceğim hiç bir şekilde ücret iadesi veya farklı bir ürün, hediye ceki fln istemiyorum. satın aldığım ürünü istiyorum dedim. sonunda yolladılar. sadece benim değil pek çok kişininde yolladılar. işi inada bindirir 140 tl dosya ücretini de öder mahkemeyi beklerim derseniz yapabilecekleri en fazla bu. mahkeme 2-3 ay sonrasına duruşma günü verir. yasa da acık seçik belli zaten ilk duruşmada ürünün verilmesi yönünde karar çıkar. çok çok yapacakları o olur. 6 ay kadar sürünürsünüz belki ama sonunda alırsınız o ürünü. o yüzden fırsatı yakalayan arkadaşlar inat etsinler. ama yasada öyle 25-30 tane almaya karşı bir engel vardı diye hatırlıyorum. belirli bir miktarın üzerinde alan arkadaşları art niyetli veya ticari amaçlı aldıkları düşünülerek tüm siparişlerini iptal edebiliyorlar diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: notimportantali

Şu yazılanlara bakın. Hiç ar, namus, ahlak kalmamış. Zaten şikayetçi değil miyiz sistemden? Firmaların kanunlardaki boşluktan yararlanarak insanları mağdur etmesinden? Kendimiz hata yapınca başkalarından anlayış göstermesini bekleriz, bir de şu arkadaşlara bakın. 1 TL'ye bilgisayar alacaklarmış gönderilmezse da dava edeceklermiş de, 100 TL'lik falan çek alırlarmış da tatlıya bağlarlarmış. Acınacak haldesiniz. İnsan nasıl olur da kalitesini bu kadar düşürür? Hakkı olmayan şeye göz dikmek de nedir? Sizin yaptığınızın benzerini yaptıkları için ülkede milyonlarca asgari ücretli çalışan var. Her şeyi işine geldiği gibi yorumlayan, yaptığının açıkça fırsatçılık olduğunun farkında olan ama göz göre göre, yüzü kızarmadan bu benim hakkım , yanlış yazmasalardı diyebilecek kadar aciz insanlar var. Ne günlere kaldık...

Allah Donanımhaber mezarcılarının eline düşürmesin.

• Viral reklam adamlar cok iyi reklam yapti ( reklamin iyisi kotusu olmaz ) pc nin gelmesini bekliyenler bosuna beklemesinler onlar bir kilifini bulur gondermezler siz paranizi almaya bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kanun No. 6098 Kabul Tarihi: 11/1/2011

G. İrade bozuklukları

I. Yanılma

1. Yanılmanın hükümleri

MADDE 30- Sözleşme kurulurken esaslı yanılmaya düşen taraf, sözleşme ile bağlı olmaz.

2. Yanılma hâlleri

a. Açıklamada yanılma

MADDE 31- Özellikle aşağıda sayılan yanılma hâlleri esaslıdır:

1. Yanılan, kurulmasını istediği sözleşmeden başka bir sözleşme için iradesini açıklamışsa.

2. Yanılan, istediğinden başka bir konu için iradesini açıklamışsa.

3. Yanılan, sözleşme yapma iradesini, gerçekte sözleşme yapmak istediği kişiden başkasına açıklamışsa.

4. Yanılan, sözleşmeyi yaparken belirli nitelikleri olan bir kişiyi dikkate almasına karşın başka bir kişi için iradesini açıklamışsa.

5. Yanılan, gerçekte üstlenmek istediğinden önemli ölçüde fazla bir edim için veya gerçekte istediğinden önemli ölçüde az bir karşı edim için iradesini açıklamışsa.

Madde 30 ve 31/5. Evimdeki kitap 2006 baskı ancak 2011de yürürlüğe giren yeni Borçlar Kanunuyla da durum değişmedi. Anladığım kadarıyla daha 1. sınıftasın ikinci sınıfta olsaydın açıp Borçlar Genel kitabına bakabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Ekim 2015; 4:45:50 >

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Hukuk Fakültesi okunur, mezun olunur. 1 yıllık avukatlık stajından sonra avukat olunur. Hakimlik savcılık sınavına girilip kazanıldıktan sonra mülakat da geçildiğinde stajyer hakim savcı olunur. Staj sırasında hakimlik savcılık tercihi yapılır, kura çekilir ve atanılır.

Ben avukatlık yapıyorum. Hakimlik savcılık yazılı sınavını da üç kez kazanıp üç kez mülakatta elendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Ekim 2015; 4:31:12 >

Orijinalden alıntı: wardak

ben eylül ayında 14 tl ye geri görüş kamerası almıştım 2 adet. ilk baş göndermeyeceğiz para iadesi mi istersiniz yoksa hediye çeki mi dediler. hiç birini istemiyorum bunu da konusmaya not edin dedim birde mail attım resmi iletişim olarak elimde kalsın diye. sürekli aradılar bende aradım nerde kaldı diye. her konusmada da göndermez iseniz tüketici mahkemesine gideceğim hiç bir şekilde ücret iadesi veya farklı bir ürün, hediye ceki fln istemiyorum. satın aldığım ürünü istiyorum dedim. sonunda yolladılar. sadece benim değil pek çok kişininde yolladılar. işi inada bindirir 140 tl dosya ücretini de öder mahkemeyi beklerim derseniz yapabilecekleri en fazla bu. mahkeme 2-3 ay sonrasına duruşma günü verir. yasa da acık seçik belli zaten ilk duruşmada ürünün verilmesi yönünde karar çıkar. çok çok yapacakları o olur. 6 ay kadar sürünürsünüz belki ama sonunda alırsınız o ürünü. o yüzden fırsatı yakalayan arkadaşlar inat etsinler. ama yasada öyle 25-30 tane almaya karşı bir engel vardı diye hatırlıyorum. belirli bir miktarın üzerinde alan arkadaşları art niyetli veya ticari amaçlı aldıkları düşünülerek tüm siparişlerini iptal edebiliyorlar diye hatırlıyorum.

Siz cidden magdur oldugunuza kendinizi inandirmissiniz.

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam hala pişkin pişkin haklıymış gibi konuşup haklılıklarını ispat etmeye çabalıyorlar. Ama buradan da ders çıkarabiliriz, kimlere güvenilmez onu görüyoruz, insan(!) tanıyoruz, bunlar ile siyasetçiler arasında hiç bir fark olmadığını görüyoruz. Demek telefonumuzu masada unutsak alıp gidecekler, yere para düşürsek cebe atacaklar, takside çantamızı, laptopımızı unutsak nasıl olsa hırsızlık değil bulduk diye eve götürecekler... Bu kadar aç gözlü insan olan bir dünyada, savaş olmaması, insanların aç kalmaması, çocukların açlıktan ölmemesi mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notimportantali -- 12 Ekim 2015; 3:31:41 >

Orijinalden alıntı: Rockmania01

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Rockmania01

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Samichlaus

quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Ben avukatım kanunen hiç bir hak iddia edemezsiniz. Borçlar Kanununa ve hukukuna göre bu miktarda hatadır. Edimler arasında aşırı fark vardır ve iptal edilebilir bir sözleşmedir. Satıcı da bu sözleşmeyi iptal edecektir. Ödediğiniz 1 tl ile kargo ücretini geri alırsınız.
     Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Adamın hangi mesajını görsem avukatım yazmış. Aferin sana

Bırak Allah aşkına gelmiş 2003'teki kitabı kanıt gösteriyor. Basım yılı niye önemli demeyin, kanun değişikliği için 130 milletvekilinin onayı yeterli. Yani sürekli kanun ve mevzuatlar değişiyor, bizim hocalar bile geçen yılın kitabını kesinlikle almayın diye uyarıyorlar.

İlgili kanunu İnternet te bulabilirsin ve o maddeyi kontrol edebilirsin değişip değişmediği görünür. Şu pc almak için deli gibi internet kullan bir yasayı bulmak için yılı eski de internet kullanımında tezatlık var, biz toplum olarak yararlı bir şekilde internet kullanmıyoruz.

Hocam merak etme ilgili kanun ve mevzuatlar bakmak için internete gerek yok, hayatım onlarla geçiyor. Ayrıca almak için de uğraşmıyorum, akıl var mantık var.

:) iyi şükür geçiyor alıntı yaptığım mesajından anladım sana bu yolda başarılar

• Yine işsizler ve dengesizler dolmuş buraya. Profesyonel hayat arkadaşlar. Kapitalist sistem. Takmayın bu kadar. Alan razı veren razı. Takmayınn eğlencenize bakınn...

Yani kampanya falan olur ürün verilir normal karşılarım da bir hata sonucu böyle bir şey oluşmuşsa ve hatadan faydalanmak için zorlamayı, istismar etmeyi, dava açarım demeyi ben doğru bulmuyorum. Ortada haklı bir durum yok, dava açanlar da boşuna uğraşmasın hukuksal haklılığı yok bu işin.

Mahkeme acacaklarmis bide, cebinizdeki 2-3 lira harcliginizla acilmiyo o mahkemeler. Dikkat edinde nitelikli dolandirici konumuna düsüp suçlu olmayin. Kazığın düz yerini ararken sivri yeri denk gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 12 Ekim 2015; 3:51:20 >

Hukuk Fakültesi okunur, mezun olunur. 1 yıllık avukatlık stajından sonra hakim olunur. Hakimlik savcılık sınavına girilip kazanıldıktan sonra mülakat da geçildiğinde stajyer hakim savcı olunur. Staj sırasında hakimlik savcılık tercihi yapılır, kura çekilir ve atanılır.

Ben avukatlık yapıyorum. Hakimlik savcılık yazılı sınavını da üç kez kazanıp üç kez mülakatta elendim.

hocam yanlış anlamayın kaç yıldır avukatsınız geliriniz ne kadar? ( hukuk son sınıf öğrencisiyim)
    Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
    Hırka, tespih, post, seccade güzel,
    Ama tanrı kanar mı bunlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Hukuk Fakültesi okunur, mezun olunur. 1 yıllık avukatlık stajından sonra hakim olunur. Hakimlik savcılık sınavına girilip kazanıldıktan sonra mülakat da geçildiğinde stajyer hakim savcı olunur. Staj sırasında hakimlik savcılık tercihi yapılır, kura çekilir ve atanılır.

hocam yanlış anlamayın kaç yıldır avukatsınız geliriniz ne kadar? ( hukuk son sınıf öğrencisiyim)

3 yıllık kamu avukatıyım, gelirim yılda bir kez aldığımız vekalet ücretini de bölüp maaşa eklersem 4200-4300 civarında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

3 yıllık kamu avukatıyım, gelirim yılda bir kez aldığımız vekalet ücretini de bölüp maaşa eklersem 4200-4300 civarında.

teşekkürler samimi cevaınız için :)

• Öğleye doğru sonu 50 50 ile biten hepsiburada nın numarasından aranıp,siparişinizin iptal edildiği bilgisini paylaşılacak.

Elçiye zeval olmazmış
  • bikgisayari alamayanlar mezarcilar diye laf atiyor. hep ayni sey. tamam bunlar mezarci belesci diyelim. şans bu bir umut. belki delilik..

birader sizemi kaldi.. forumda 2 cift laf ederek insan özünü mu deistirmeye calisiyorsunuz.

alamayanlar hep ayni seyleri yapiyor kil kaptim ya. bende alamadım. olsaydi alirdim. yollamasalarda alirdim.

hazır buldunuz yolun
    yoksa ne anladım ben ölücülerden
    birdaha aklınızda olsun
    1tane alın
    sonra 2
    sonra 4
    sonra 8
    böyle katlayın ama başka hesaptan alın çokları
    en azından birazını alırız
    keşke görüp alsaydım en olmadı kpnu komşuya dağıtırdım lan monitörü de kendisi alsın

• Bu nasıl kafalar lan, alamayanlar atıp tutmuş millete, kardeşim size ne? Kendileri alsaydı şuan karşı tarafta konuşuyor olurlardı, bu hepsiburadanın ilki değil heralde 10.defa filan yapıyor bunu, ben artık ciddi ciddi kıllanmaya başladım bunlardan. Alamayıpta atıp tutanlara acıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.