Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence alışveriş yaptığınız kartı kullanıma kapatın.tedarikçi firma giderayak para toplamak için yapmış olabilir.sure doluncaya kadar ortadan kaybolurlar.kimbilir kaç bin kişi almıştır.Türkiye de hiçbir masaüstü bilgisayarın 1000 den fazla stoğu yoktur.normalde stok kalmadı yazması gerekirken herkese var deyip parayı çekmiş.işin peşine dusene al 1 TL iade diyecektir.1 TL için ne uğraşacak diyenin de parasının üstüne yatar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

Millete duyarlı olun denişsin de, umarım sizi de havaya uçururlar ne demek? Boş konuşmakta üstünüze yok, herkes özgürdür; ne yaparsa yapar, sizi ilgilendirmez. Şimdi kesin sesinizi.

Madem ne yaparsa yapar sizi ilgilendirmez yazmışsın,adamın yazdığındanda sanane o zaman herkes özgürdür,istediğini yazar

Hiçbir özgürlük, sınırsızlık kabul etmez. Söz konusu mahlukat başkasının özgürlük alanına girerek kendi özgürlüğünün sınırına çıkmış bulunmakta. Şimdi gelip de bana boş boş konuşma; hak, özgürlük kavramlarını ve bu kavramlarının içini dolduran etkenleri senden çok daha iyi bildiğime emin olabilirsin.

Tamam genç,sen çok iyisin,kralsın

Acınası haldesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mardina

Bence alışveriş yaptığınız kartı kullanıma kapatın.tedarikçi firma giderayak para toplamak için yapmış olabilir.sure doluncaya kadar ortadan kaybolurlar.kimbilir kaç bin kişi almıştır.Türkiye de hiçbir masaüstü bilgisayarın 1000 den fazla stoğu yoktur.normalde stok kalmadı yazması gerekirken herkese var deyip parayı çekmiş.işin peşine dusene al 1 TL iade diyecektir.1 TL için ne uğraşacak diyenin de parasının üstüne yatar.

Siz belli alamamışsınız alsanız bilmeden konuşmazdınız parayı hb çekiyor aynı n11 gg sistemi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Bu maddeleri vs vs geçin arkadaşlar...

Daha önceden defalarca örneği farklı sitelerde görüldü, yaşandı, yazıldı, çizildi vs vs.

Bir kişi gösterin, diyin ki bu arkadaş uğraşmış ve hakkını (ne kadar hak onu da bilemiyorum) almış... Ben görmedim şahsen... En son Vatan yine 2000 civarı olan bir lenovo'u 250 TL'ye satmış ve sonra iptal etmişti, uğraştığımız yanımıza kalmıştı...

Merhaba.
    Haklısınız...

Hocam keşke yollasalar ama yollamazlar...

ben millet uğraşıp sinir olmasın diye diyorum.
  • Arkadaslar hepsiburada ticari ahlakı tutarsız bir firma, gonderebilir de gondermemeyebilir de bu konuda ne desek ahkam kesmis oluruz.

son zamanlarda faydalandıgım en buyuk avantaj e-bebek den aldıgım sampuanlar... E-bebek hakıkaten ciro ve sermaye olaeak hepsiburada dan

kucuk bir firma ama sahibinde ki anlayış ve ticari prensip hepsiburada nın katbekat ustunde. Alttaki jpg bakın adamlar gık demedi direk siparişi gonderdi.

Forumdan ayıp oldu geri verelim filan dıyenler oldu telefonla arayanlar oldu, firma yetkilileri asla olmaz oyle sey helal olsun güle güle kullanın demişler.

bizzat bende telefon ettim tsk ettim banada gule gule kullanın yıne bekleriz dediler.. Bee heyy hepsiburada bakda biraz feyz al, büyüklügün sadece senin adında.

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

• Yılın en iyi ölücü fırsatı

• quote:

Orijinalden alıntı: mardina

Bence alışveriş yaptığınız kartı kullanıma kapatın.tedarikçi firma giderayak para toplamak için yapmış olabilir.sure doluncaya kadar ortadan kaybolurlar.kimbilir kaç bin kişi almıştır.Türkiye de hiçbir masaüstü bilgisayarın 1000 den fazla stoğu yoktur.normalde stok kalmadı yazması gerekirken herkese var deyip parayı çekmiş.işin peşine dusene al 1 TL iade diyecektir.1 TL için ne uğraşacak diyenin de parasının üstüne yatar.

Parayı çeken firma tedarikçi değil Hepsiburada. Yani dediğiniz olamaz.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Örnek bir davranış, diğerlerine de örnek olsa...

• lang kullanıcısına yanıt
    Çünkü neden bilmiyormusun ? Eğer gönderirlerse "Lanet olsun dostum ben bunu nasıl kaçırdım" diyecekler Ha eğer göndermezlerse "Zaten göndermiceklerdi hıh " diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arkadaslar hepsiburada ticari ahlakı tutarsız bir firma, gonderebilir de gondermemeyebilir de bu konuda ne desek ahkam kesmis oluruz.

son zamanlarda faydalandıgım en buyuk avantaj e-bebek den aldıgım sampuanlar... E-bebek hakıkaten ciro ve sermaye olaeak hepsiburada dan

kucuk bir firma ama sahibinde ki anlayış ve ticari prensip hepsiburada nın katbekat ustunde. Alttaki jpg bakın adamlar gık demedi direk siparişi gonderdi.

Forumdan ayıp oldu geri verelim filan dıyenler oldu telefonla arayanlar oldu, firma yetkilileri asla olmaz oyle sey helal olsun güle güle kullanın demişler.

bizzat bende telefon ettim tsk ettim banada gule gule kullanın yıne bekleriz dediler.. Bee heyy hepsiburada bakda biraz feyz al, büyüklügün sadece senin adında.

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Ölücülük yapıp firmayı kazıklamaya çalışarak senin yaptığın mı ahlaksızlık hepsiburadanın yaptığı mı orası tartışılır.

• Tam siparis gecerken fiyati guncellediler ufak capli heyecan yasardim hic degilse

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

Napalım? Forumda ak troller cirit atıyor.

Bu millet anlamak istemiyorsa biz napalım?

400 milletvekili isteyen yaptı bunları.

400 u verin de bu iş ' huzur' içinde cozulsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

Gittim HB deposundan 1 adet aldım.

Güç tuşuna basınca DVD rom'dan elma suyu akıyor.

hocam düşünmedim değil maket falan yollarlarmıdiye sonra maket bile olsa üstüne tv falan koyarız dedim
  • Cok bile 25 kurus yeter

• Eline geçen varsa 75 kuruştan talibim arkadaşlar

Not: İyi ölücüyümdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Ölücülük yapıp firmayı kazıklamaya çalışarak senin yaptığın mı ahlaksızlık hepsiburadanın yaptığı mı orası tartışılır.

Benim yaptıgımda bir ahlaksızlık yok ben goruyorum satın alıyorum.

Ayrıca aranılıpda yanlıslık olmuş siparişi iptal edermisiniz denildiginde de hiç itiraz etmedim.

Ben hepsiburada nın ben yaparım olur ticari kanun kural tanımam anlayısına kızıyorum.

Son 3-4 yılda degişen birsey olmadıysa yazım hatası ve teknik hata tüketiciyi ilgilendirmez

satıcı urunu gondermek zorunda helede asla tek taraflı ıptal edıp tum sorulara cevap vermemezlik yapamaz.

Netice:
    Bende aklahsızlık yok, hepsiburada ise arada bir yalpa yapmakta, sende ise sebebi bilinmez bir kuyruk acısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 10 Ekim 2015; 20:44:32 >

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste ölücülük diye buna derim helal

• Oha lan tribe girdim ürün tükenmiş hayvan gibi şii yapıyonuz ama

• Ürünler geldi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.