Şimdi Ara

LENOVO IBM Ideapad Y560A 59-050956 Intel i7 740QM 1.73GHZ 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü 03.02.2011 tarihinde VatanComputer'dan aldım.artık taşınabilir bilgisayar ihtiyacım kalmadığından dolayı ürünü satmaya karar verdim.

Bilgisayarı genel olarak MS Visual Studio , Macromedia ve Adobe Photoshop gibi programlarda çalışmak amacıyla kullandım.ve bunun yanında çok iyi oyun performansı ile de PES2012, Crysis 2,Assassins Creed gibi oyunlarda da yüksek çözünürlükte harika performans sergilemiştir.
    ve şuana kadar da ısınma problemi ile karşılaşmadım.

Klavye yazı yazmak için çok uygun. Tuşlara basıldığı anlaşılıyor, aralarındaki boşluklar olması gerektiği gibi ve sessiz. Touchpad ise multi-touch ve çok yüksek kaliteli bir yüzeyle kaplanmış. Altındaki mouse tuşları ise hiç ses çıkarmıyor. Kasa üzerinde ses, enerji seçenekeleri, wireless ve lenovonın slide nav dediği bir bar gibi çabuk ayarlara erişmek için hardware tuşları bulunuyor.

Kasası desenli ve yüksek kalite malzemeden imal edilmiş. İç tarafı tıraşlanmış metal görünümde çok şık ve üst kalite duruyor. Dış kapağında ise siyah ve parlak siyahla desenler yaratılmış.

Ürünü izmir içi elden satmak tercihimdir.

Ürünün Özellikleri:
    :: İşlemci
    1.6 GHz
    4 Çekirdek 8 Thread
    Turbo ile 2600 e kadar çekiyor çekirdek hızlarını
    :: Anakart
    Intel HM55
    :: Bellek
    4096 MB, PC3-8500 Kingston
    Cpu-Z ye göre 2000 MHZ kadar çekiyor hızını cpunun turbosu devreye girdiğinde.

:: Ekran Kartı
    - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0
    Ekran kartı son oyunları kaldırmak için yeterli ve anti-aliasing içinse yeterince hafızası var. Bunun dışında render gibi uygulamalarda gerek kaldığında ramden destek alıyor.
    :: Ekran
    15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel (HD), AUO B156XW04 V0, parlak
    :: Harddisk
    Hitachi HTS725032A9A, 500GB 7200rpm
    :: Ses Kartı
    Realtek HD Audio
    JBL kolonları vardır. Laptoplarda bulunan en tatmin edici ses sistemlerinden birine sahiptir. Basları, midler ve tizleri kesinlikle harici bağladığım Logitech kolonlarımdan kat ve kat iyi vermektedir.
    :: Çıkışlar
    3 USB 2.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: Line-Out, Mic, Card Reader: SD/MMC/MS/MS Pro/xD,
    :: Network
    Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), 802.11 b/g/draft-n (bgn), 2.1+EDR Bluetooth
    :: Optik Sürücü
    Optiarc DVD RW AD-7700H
    :: Boyut
    Yükseklik x En x Derinlik (mm): 33 x 385 x 255
    :: Ağırlık
    2.617 kg Power Supply: 0.558 kg
    :: Batarya
    57 Wh Lithium-Ion, 11.1V 5200mAh
    6 Hücreli Li-ion Batarya
    Windows 7 nin raporuna göre
    Dizayn Kapasitesi 64069
    En son Tam Şarj 62441
    Bu duruma göre bataryada aşağı yukarı sıfır durumda kablosuz ile internette gezinme durumunda 2 saat şarjı gidiyor.
    İçinde batarya ömrünü ve ya kulanımı arttırmak için Lenovonun kendi programı var.

:: İşletim Sistemi
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Lenovo Enchanced Experience sayesinde 25 saniyede açılıyor Windows 7.

Forum Dışına Satılmıştır...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szryldrm -- 5 Aralık 2011; 1:20:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.