Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle... herşeyi karıştırmış biri olarak 2011'in ilk mesajını yazıyorum....

Efendim lenovo 3000 n200... Aldık... 2 haftadırda iyidi fakat bi problem oldu açılmadı( bilgisayar erken kapattım) makinayı sarj olurken yeniden acayım dedim olmuyor...
    1.güvenli başlatta chdhk.sys gibi bi hata verdi..

işte dedim xpye geçiş fırsatı xp ye gectim...f1den booth menuden satayı disable yaptım...
    xpyi kurdum fakat (driver)meselesi cok sıkıntılı...

dedimki xpden vazgecelim bizi vizta idare eder fakat... lenovonun kurtarma düğmesi bi türlü calısmıyo... herkesin continu ile ilerle dediği yerde bende f1..f11...f12.. gibi uyarı cıkıyo..

anlayacağınız işim zor olmuyorda olmuyor...
  • diren lenovo...diren...

Sonunda başardım...Lenovo!ya xp'yi kurdum tüm donanımlar iyi ama problem bitmedi

soru: vistada görüntü harikaydı... xpde masaüstündeki resim bile pixel pixel (32 bit olmasına rağmen) izlediğim dvd filmler vistada HD yayın gibiyken xp'ye gecince vcd kalitesinde (bulanık,pixel) ne yapmalıyım ?

(arkadaş dediki nvidianın dvd tarzında bi programı ile görüntü kalitesini artırıyormussun? mümkün mü )
  • mevcut açılış problemi olan ve anakart değişimi isteyen migros lenovomu bilgisayarcıya 250 ye saydırarak üzerine de bişeyler ekleyerek dell inspiron netbook aldım. mis gibi valla :)
  • BEYLER BANA IBM Lenovo 3000 N200 ANAKART LAZIM.IKINCI EL CIHAZI OLAN VARSA ODA OLUR.OZELDEN MESAJ ATARAK ULASABILIRSINIZ.YADA ÇALDIRIN BEN ARARIM.Tel: 532 766 98 47
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurank

BEYLER BANA IBM Lenovo 3000 N200 ANAKART LAZIM.IKINCI EL CIHAZI OLAN VARSA ODA OLUR.OZELDEN MESAJ ATARAK ULASABILIRSINIZ.YADA ÇALDIRIN BEN ARARIM.Tel: 532 766 98 47

Pazartesi onur bey yerimize gelerek cihaza bir bakacağız belki uygun maliyetle ayağı kaldırma durumumuz söz konusu olabilir.

diğer kullanıcılarımız içinde bilgi olur onun için Gelişmelerden haberdar edeceğim burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

arkadaslar elimde bu seride cihaz var.. zamanında migrostan almıstım..uzerinde 160 gb hdd var..degistirmek istiyorum.. 500 gb WD scorpio blue'yu kaldırır mı acaba bu alet ? suana kadar en yuksek kac takan var ..saygılarımla..

Laptopum
    quote:

Lenovo 3000 N200 TY2BWTK-type 0769

Merhabalar,

Görür fakat tam performans alamazsınız maksimum 320 gb dan performans alırsınız.
  • arkadaşlar acil yardım. lenovo B560 dizüstünün sata hdd sini nasıl disabled yapacağız. setup na girdim ama onu değiştirecek bir yer bulamadım.
  • neyse, :) buldum galiba, setup da configiration bölümünde hdd nin karşısında yazan AHCI yazısını COMPITABLE olarak değiştirince oldu.:)
  • kronik kapanma sorunu yüzünden çıldırıcam. garantisi devam ederken bir kere yaptı bu arızayı, tamir edildi. garanti biter bitmez gene başladı. anakartı arızalıysa biz niye mağdur oluyoruz?? bunun insaflı bir çözümü yok mu arkadaşlar. resmen kazık yedik. hukuki olarak bir şeyler yapamaz mıyız acaba...
  • selam arkadaşlar laptopun şarjı bitti geçen akşam taktım prize şarj almamaya baladı direk ac güçden çalışıyor.

Ne yaptımsa batara şarj olmuyor...

Sorun nedir acaba?

benle beraber 2 kişi daha aynı sorundan müzdarip..

lütfen yardım bu arızayı gideren giderten varmı acaba???
  • yanlız yeni xp formatından sonra oldu bu olay yazılımsal bi ilişki olabilirmi?
  • bu seri laptoplar problemli demekki bu kesin. benim bilgisayar şu anda ölü. önceleri ilk başta kapanıyordu , sonra elektriğe bağlı olmadan çalışmamaya başladı, 4 defa tamirciye gitti 3 defa geri geldi :)
    Anlayacağınız hala tamirde ve tamirci bundan umudu kesin siz, küçük bi ihtimal yapabilirim dedi. Anakart bitmiş anladığım kadarıyla.
    Bende hb den almıştım. güzel kazık yemişiz.
  • Arkadaşlar lenovo 3000 n200 0769 a26 model loptopu aldığımda vista yüklüydü sonradan windows 7 yükledim fakat bazı çalıştığım programlar windows 7 de sıkıntı çıkardı. bunun üzerine şimdi windows xp yükledim fakat lenovonun kendi sitesinden indirdiğim driverlerı kurduğum zaman hiç birşey değişmiyo. mesela ethernet kartı wireless touchpad ses kartı gibi aygıtlar çalışmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba.. acilen yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • LENOVO (IBM) 3000 N200 bwg 965 chip setli leptobumda daha önce t5450 1.66 işlemci vardı onu t7500 2.20 işlemci ile deiştirdim 2 yıl kullandım oda yandı galiba açılomıyor normal gösterge ışıkları yanıyor hd ışıgı yanmıyor ekran siyah hiç birşey yok işlemcimin yandığını düşünüyorum t7500 65 nm reidi ben bunun yerine t6600 45 nm işlemci taksam çalışırmı nette araştırdım tam olarak çözemedim bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttsel -- 10 Nisan 2011; 0:50:23 >
  • arkadaşlar merhaba,malumunuz bu seride hdmi çıkışı yok.bana hdmi çıkışlı,aletle uyumlu,kaliteli ama ucuz bir ekran kartı önerebilir misiniz?sadece plazmaya bağlayıp film veya dizi izlemek için...o yüzden ucuz diyorum yani oyun oynamak veya grafik vs. için değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

arkadaşlar merhaba,malumunuz bu seride hdmi çıkışı yok.bana hdmi çıkışlı,aletle uyumlu,kaliteli ama ucuz bir ekran kartı önerebilir misiniz?sadece plazmaya bağlayıp film veya dizi izlemek için...o yüzden ucuz diyorum yani oyun oynamak veya grafik vs. için değil...

eğer ekran kartın nvidea go 7300 ise vga çıkışının büyük ihtimalle digital çıkış desteği vardır, bu durumda aşağıdaki linkteki gibi 6-7 dolarlık bir ürün işini görecektir..bunun haricinde hdmi desteği sağlamanın bir yolu yok..internette hdmi çıkışlı express card lar görebilirsin ama bunlar capture kartlarıdır bilgisayarına görüntü girişi sağlar, bilgisayardan çıkış sağlamaz.,
    ürünün linki

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

arkadaşlar merhaba,malumunuz bu seride hdmi çıkışı yok.bana hdmi çıkışlı,aletle uyumlu,kaliteli ama ucuz bir ekran kartı önerebilir misiniz?sadece plazmaya bağlayıp film veya dizi izlemek için...o yüzden ucuz diyorum yani oyun oynamak veya grafik vs. için değil...

eğer ekran kartın nvidea go 7300 ise vga çıkışının büyük ihtimalle digital çıkış desteği vardır, bu durumda aşağıdaki linkteki gibi 6-7 dolarlık bir ürün işini görecektir..bunun haricinde hdmi desteği sağlamanın bir yolu yok..internette hdmi çıkışlı express card lar görebilirsin ama bunlar capture kartlarıdır bilgisayarına görüntü girişi sağlar, bilgisayardan çıkış sağlamaz.,
    ürünün linki

çok teşekkür ederim,Türkiyeden alabileceğim başka bir site var mı?

• Orijinalden alıntı: boranyağız

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

ürünün linki

bu kablo sadece görüntü mü aktarır?hem görüntü hem ses almak istiyorum...

• arkadaşlar benim ekranda çizgiler çıkmaya başladı. lenovo ya sordum ekran kartı gitmiş dedi ve 245 $ + kdv istedi laptopuma ekran kartı bulamıyorum 2.el. uyum sağlıyabilecek başka ekran kartı olur mu bu laptopa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

arkadaşlar benim ekranda çizgiler çıkmaya başladı. lenovo ya sordum ekran kartı gitmiş dedi ve 245 $ + kdv istedi laptopuma ekran kartı bulamıyorum 2.el. uyum sağlıyabilecek başka ekran kartı olur mu bu laptopa ?

ekran kartı boardla bütün halinde yani bütün boardun değişmesi gerek..ama belki tamir edilebilir yazıcıoğlu na gidersen oradaki tamirciler hallederler sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.