Şimdi Ara

Lenovo g580 wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 yıl önce aldığım lenovo g580 laptopumda son bir kaç aydır wireless sorunu vardı ancak bugün hiç bağlanamadım, sorun şu ki kablosuz ağları açtığımda çoğu zaman adlsimi göremiyorum göründüğünde bağlanmaya çalışıyor ancak bağlanmıyor. bu sırada diğer pc, telefondan bağlanabiliyorum. sorunun adslde olduğunu düşünüp sıfırladım bir kaç kere hatta şu an iki kablosuz ad oluşturdum adslde ancak hala bağlanamıyorum şu an aynı laptop adaptör ile bağlanıyorum. wireless kartının markası atheros ar 9285 yardım edebilirseniz sevinirim.

• Bende de aynı sorun vardı, ben şu şekilde çözdüm. Daha önceden G570 vardı bende ekranı kırıldığı için kenarda duruyordu, onun wi-fi kartını alıp G580 ile değiştirdim. Daha sonra G580'den çıkan kartı G570'e taktığımda sorun kalmamıştı yani G580'de sıkıntı çıkaran wi-fi kart G570'te problem yaratmadı. Kart değiştirme imkanınız var ise bir deneyin, eğer yine olmaz ise garantiye gönderin.

Not: Wi-Fi Kart değiştirmek cihazı garanti dışı bırakmaz. Zaten bu yüzden Lenovo'cıyım :) G580'in alt kısmı çok kolay açılıyor, uzmanca bir bilgiye gerek yok, ama sadece wi-fi kartı takarken kablo uçlarına dikkat ediniz ve aynı yuvalarına takınız tekrar.
  • unalozturk U kullanıcısına yanıt
    cevabınız içiçn teşekkürler öncelikle ancak elimde fazladan wi-fi kartı yok =) peki bu kartı bi yerlerden edinebilir miyim orjinal şekilde? ayrıca garantisi devam ediyor götürdüğümde ücret istemeden çözerler mi?

Edit: sorunu düzelttim sanırım teşekkürler;
    sorunu şu şekilde çözdüm:
    kablosuz ağ moduyla ilgili olabileceğini daha önce de okumuştum ancak zaten mod zaten b/g/n şeklindeydi yani hepsini kapsıyordu bu nedenle değişiklik yapmadım. kablosuz ağ kanalı ise "auto" olarak görünüyordu ve 1 olarak değiştirdim şu an da bir kaç kere reset atmama rağmen bağlantıda bir problem olmadı şu anda hem wep hem de wpa/wpa2 şifreli ağlara bağlanabiliyorum tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marc0s -- 19 Mart 2014; 0:34:09 >
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.