Şimdi Ara

lenovo ee boot optimizer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo ee boot optimizer ne işe yarıyo bilgisi olan varmı ??

• Bilgisayar açılış süresini hızlandırma amaçlı iyileştirmeler yapıyor. Başlangıcta açılan programları fln düzenliyor sanırım. Etkisi olduğunu söyleyebilirim fakat büyük farklar beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammeD_ -- 2 Şubat 2012; 23:18:16 >
  • Evet açılış süresini kısaltıyor ama pek fark olmuyor
  • yani çokta önemli bi program değil öylemi? peki lenovo directshare programı ne ile yarar?
  • Evet pek önemli bir program değil.
    Lenovo DirectShare : İnternet'e bağlanmadan diğer dizüstü bilgisayarlarla bağlantı kurmaya yarar. Fotoğrafları,resimleri,videolar felan senkronize içi kullanılır.
  • teşekkür derim bilgi için bide telephony start now bide usergu,de dlğe programlar var bi zahmet onlarında ne olduğunu yazarmısınız?
  • valla start now bendede var ama bilmiyorum ne olduğunu.fazla önemli bişey olduğunu düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi günler ark'lar bende bir z580 kullanıcısıyım. bilgisayarima son bi kac gündür biseyler oldu performansına göre cok yavas açılmaya felan basladi. ilk açılışta sürekli bu ee optimizer çalisiyo onu nasil devre dışı bırakabilirim bilgisi olan var mi yoksa kaldırıcam. ama sonra geri yüklemek icin de nerden bulucam ayni dosyayı onu düsünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

iyi günler ark'lar bende bir z580 kullanıcısıyım. bilgisayarima son bi kac gündür biseyler oldu performansına göre cok yavas açılmaya felan basladi. ilk açılışta sürekli bu ee optimizer çalisiyo onu nasil devre dışı bırakabilirim bilgisi olan var mi yoksa kaldırıcam. ama sonra geri yüklemek icin de nerden bulucam ayni dosyayı onu düsünüyorum

vala aynı sorun bende de var başlat/çalıştıra optimızer yazınca program açılıyor kapalı diyorum yıne her pc açılşnda aktıf oluyor sınırımı bozdu ıyıce kaldırsam ne olur acaba ?
  • kaldırdığınız her lenovo eklentisi ve sürücüsü için

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?#

açılan bağlantıdan ürününüzü seçip gerekli olan programı yükleyebilir veya güncelleme yapabilirsiniz.
  • bugün saçma şekilde bu program yüzünden pc açılmadı kitlendi durdu mavi ekran verdi aman diyim açılmasın diyip msconfigden kapamayın laptop sapıtıyor :) hdd çıkarıp hdd kutusundan başka pc ye bağladım oradan silip tekrardan kurdum düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.