Şimdi Ara

LENOVO B5400 KULLANICILAR PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LENOVO B5400 FOTOĞRAFLARI

Hiçbir uygulama açık değilken laptopun sıcaklık değerleri:

Lenovo B5400 için gereken driverları /pagenotfound?item=http%3A%2F%2Fsupport.lenovo.com%2Ftr%2Ftr%2Fdocs%2FDS037286 bu adresten bulabilirsiniz.

Nvidia GeForce GT720M ekran kartı Oyun FPS Değerlerini bu adrsten bulabilirsiniz.

Lenovo B5400 için kendi yorumum:

Öncelikle ben laptopun i5 modelini kullanıyorum. n11.comdan 1179tlye aldım. (31 temmuz 2014 hala aynı fiyat) kart puanı site indirimi derken 170 tl daha düştü. Gayet memnunum. Açıkçası bu fiyata bu performansta laptop almak zor Eğer oyunlarda düşük ve orta ayarlarda olsun ama benim olsun diyorsanız kesinlikle öneririm. Ben genellikle battlefield 3 online oynuyorum. Düşük ayarlarda 33 fps alıyorum. Diğer birçok oyunda da düşük ayarlarda 30+fps almak mümkün. Uzun lafın kısası bu bilgisayar fiyat/performans canavarı

Kullanan arkadaşlar nicklerini bana yollasınlar ekleyeyim.

Ayrıca laptop ile ilgili sorunlar yaşayan veya almayı düşünen arkadaşlar buraya yazsın birlikte konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porthos_ -- 31 Temmuz 2014; 1:12:49 >

• Arkadaşlar merhaba, bu üründen aldım, daha teslim edilmedi fakat ram yükseltmesi yapmak istiyorum, cihazda 2 ram slot mu var acaba? Bir de ürünün alt kapağı nasıl ram'i ve hdd'yi değiştirsem garanti dışı kalır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar merhaba, bu üründen aldım, daha teslim edilmedi fakat ram yükseltmesi yapmak istiyorum, cihazda 2 ram slot mu var acaba? Bir de ürünün alt kapağı nasıl ram'i ve hdd'yi değiştirsem garanti dışı kalır mı acaba?

Hocam harici ram takabilirsiniz.
    Ancak laptopun alt kapağının açılması durumunda garanti dışı kalacaktır.
    ram ve hdd takmak için lenovo yetkili servis size yardımcı olabilir.
  • http://www.sadecenotebook.com/lenovo-b5400-59-416684-notebook-pmu366320

Arkadaşlar almayı düşünüyorum 6 gb ram ve 1 tb hdd versiyonu var. Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam
    konuya gec katıldım.
    Hala arıyorsanız bu abilerde de var. Fiyat da iyi.

http://www.ofix.com/Urunler/091902/Lenovo-B5400-i5-4200-15-6-6G-1TB-1G-vga-416684-FreeDOS/M27404
  • zaten şu an da piyasada benim önerebileceğim en iyi marka lenovo, asus, casper, hp çöp. lenovonun fiyatlarının da uygun olması da ayrı bir avantaj. bilgisayar alacaksan lenovo al.
  • Porthos_ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:22:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.