Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.561
Cevap
30
Favori
108.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.0 Marshmallow Radyo apk'sı:https://www.facebook.com/groups/LenovoA7000Turkey/1249888778357951/
    .
    .
    .
    .
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefon ihtiyacım var normal düz kullanıcıyım sağlam ve stabil olsun bataryası iyi olsun zenfone 5 gibi kötü olmasın yani... bildiğimiz temel ihtiyaçları isteyen bir normal kullanıcıyım işde ama aklım karıştı ne alacağımı kestiremiyorum örn bunun 8gb dahili hafızası sorun yaratır mı? fazla vaktim de yok araştırdıkça karşıma model çıkıyor bütçem belli max 800tl arası diyebilirim hatta o kadarda çıkma niyetimde pek yok doğrusu bunu tavsiye edermisiniz
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Ben 550 liraya getirmiştim ondan aldım, elimde 800 olsaydı hayatta almazdım. klişe ama üstüne muhabbetine gircem üstüne 200 daha koyup general mobile 5 plus alınabilir bence. Telefon henüz çok yeni biraz bekleyip akıbetini görmekte fayda var ama bu sürede de 800'ün üstüne bi 200 lira kadar daha eklenebilir. lakin ihtiyaç çok çok aceleyse orası ayrı.

• arkadaslar bu telefon 4.5G destekliyor dimi
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Evet destekliyor.

• Clean Master da sorun yok hocam onu kullanmalisiniz

• http://tr.aliexpress.com/item/360-Klick-Quick-Button-Smart-Key-For-Smart-Phone-Dustproof-Plug-For-Andriod-4-0-Smartphone/32591360144.html

Arkadaşlar şu linkteki ve benzeri ürünler için toz fişi yazıyor, bunlar kulaklık jackına takılı olduğunda radyo çalışır mı acaba, kulaklık yerine geçer mi bu aparatlar?
    Ben hafta sonu mm den 700 aldım 1 yıllık kasko ve cam ekran koruyucu çektiler 1 hafta oldu nerdeyse sıkıntı yok

• prodilci kullanıcısına yanıt
    Umarım sorun çıkarmadan da kullanmaya devam edersiniz bende kararımı gmd 4g den yana kullandım bu gün hayırlısı diyelim
    hayırlısı hocam

• Clean master pek işe yaramıyor yada yaradığını ben görmedim ama yinede teşekkürler.

• Elimde yurt dışından gelme 1 hafta kullanılmış lenovo a7000 telefonum var.yanlış room yüklememden dolayı şebeke problemi yaşamaktayım.nvram şebeke sağlayıcı dosyası silinmiş sanırım.ben ilgilenemediğim için satacağım .ilgilenen arkadaşlara hemen teslim edebilirim.05443335958

• 300tl ye ptt kargo ile kapıda ödeme ile gönderebilirim

• Merhaba lenovo a7000 1 hafta kadar kullanıldı.yurt dışından geldi.Yanlış room attım şebeke problemi oldu.nvram dosyası silinmiş sanırım.beceremedim.ilgilienen rkadaşlara satabilirim.300tl ye vereceğim.yada parçalarını kullanabilirsiniz.k3 not ile herşeyi uyumlu.05443335958

• Son birkac sayfayi okudum fakat denk gelmedim. Bu telefonu suan icin en uygun nerden alabilirim, ben GM Android One kullaniyorum. Bu telefonu abime buyuk ekran istedigi icin almayi düşünüyorum tavsiye eder misiniz, tskler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook messengerde görüntülü görüşmede kamera karanlık gösteriyor.Deneyen var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi temayı kullanyorsunuz ?

burada baya var tema

• arkadaşlar bende 1gb fazladan hafıza harcadı marshmallow sizde de öyle bir durum oldu mu acaba? 5.0 da 2.4gb bos yerım var sıdmı 1.4gb kaldı fazladan dısable edemedıgım 6 tane google app var ama onlarda toplasan 100mb ancak. birde hafızaya baktıgımda zaman 3.13 os, 1.43 app diyor diğerleri toplasan 60-70mb ama nedense 1.4gb bos alan gosteriyor geri kalan nereye gidiyor fikri olan var mı veya bu sorunu nasıl cozebilirim
  • Bu cihaza 64gb micro sd takabilir miyiz ? En fazla 32gb destekliyor diye biliyorum.
    Ve OTG var mı ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 21 Nisan 2016; 4:22:54 >
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    64 çalıştırır diye düşünüyorum ama emin değilim 32 gb kart kullanıyorum. Otg var.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.