Şimdi Ara

lenovi y510p mi asus n550 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu ikisi arasındaki fark 600 liradan baska. Y510p de iki ekran karti var birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

Nedir bu ikisi arasındaki fark 600 liradan baska. Y510p de iki ekran karti var birde

link verirsen veya ürünün tam modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

quote:

Nedir bu ikisi arasındaki fark 600 liradan baska. Y510p de iki ekran karti var birde

link verirsen veya ürünün tam modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59380590_sli_notebook?keyword=y510p

• quote:

Aşağıdaki site her iki ürünü de incelemiş. Karşılaştırma yapmanıza da müsaade ediyor. Bence oradan bakıp karar vermeniz iyi olur. Ancak amacınız oyun oynamak ve ben her şeyi en üst seviyede oynarım diyorsanız Y510p tabii ki daha iyi bir seçimdir. Ama eğer ben hem oyun oynarım ama aynı zamanda da multimedia amacıyla da kullanırım derseniz o zamanda N550 yi tercih edin derim...
    http://www.notebooktesting.com/tr/

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

quote:

Aşağıdaki site her iki ürünü de incelemiş. Karşılaştırma yapmanıza da müsaade ediyor. Bence oradan bakıp karar vermeniz iyi olur. Ancak amacınız oyun oynamak ve ben her şeyi en üst seviyede oynarım diyorsanız Y510p tabii ki daha iyi bir seçimdir. Ama eğer ben hem oyun oynarım ama aynı zamanda da multimedia amacıyla da kullanırım derseniz o zamanda N550 yi tercih edin derim...
    http://www.notebooktesting.com/tr/

Saygılarımla,

ilginiz için teşekkürler hocam ben hem oyun hem multimedya içi kullanıcam ayrıca bil. müh öğrencisiyim yanımda gezdircem yani y510p daha iyi bi seçimmidir sizce ?

• Bence y510p daha iyi bir seçim değil bu durumda...Benim tavsiyem sizin durumunuz için kesinlikle ASUS N550JV-CN211D daha iyi bir seçim demek durumundayım. Çünkü hem SLI bir ikili ekran kartının sorunlarıyla boğuşmaktan kurtulur hem de CN211 ile de son derece akıcı olarak oyunlarınızı da rahatlıkla oynayabilirsiniz. Açıkcası Y510p nin tamamiyle oyuncular için hazırlanmış bir notebook olduğunu hatirlatırım. Bu tabii mühendislik programlarını çalıştırmayacak demek değildir ama bu programlara da bir faydası yoktur demek daha doğru bir önerme olacaktır. Diğer taraftan ASUS hem daha uzun ömürlü ve kaliteli bir notebook hem de ciddi anlamda multimedia için hazırlanmış olması nedeniyle size daha geniş bir kullanım alanı sunacaktır. Üzerinde hediye gelen Subwoofer ile müzik dinlemek, film seyretmek ve hatta oyun oynamak bile, size çok daha büyük bir zevk verecektir.
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565249-asus-n550jv-cn211d-i7-4700hq-240-ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-blt.html
    Bu arada bu ürün dün beredeyse 2640 TL idi. Şimdi baktım aşağılara inmeye başlamış.. Tabii ki ciddi bir düşüş değil ama fiyatın yüksek olması nedeniyle dolardaki küçük oynamalar bile fark ediyor...
    Bir de kim ne derse desin ASUS varken başka marka tercihi yapmam açıkcası ve üstelikte Lenovo'da sevdiğim ve önerdiğim bir markadır ama bu iki ürün kıyaslandığında tercihim doğal olarak ASUS'dan yana olacaktır...

Saygılarımla,

Not: Benim önerdiğim notebook 8Gb ram ve üzerinde Windows 8 yüklü olmayan modeli Ama işletim sisteminin sorun olacağını zannetmiyorum onun için özellikle fazladan para vermemeniz için önerdim. Ayrıca 8 gb ram'in bu gün çalıştırmayacağı ve üzerinden kalkamayacağı bir program kolay kolay bulamazsınız. Tabii RENDER işleri yapanları hariç tutuyorum ... AMa render öyle bir iştir ki 256 Gb ram koysanız işlem 3-4 gün sürebilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4gb ekran kartını tek slota sokmak maliyet istiyor. sırf bu bile yeterken 16gb ram ram olması disk dönüş hızının 7200 rmp olması daha ince olması bluray olması yeterli mi
    aralarındada 400 lira kadar bir fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.