Şimdi Ara

lenove slim kasa icin pcie ekran karti var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenove slim kasa icin uygun pcie ekran karti bulunur mu arkadaslar? sadece call of duty uo multiplayeri dogru duzgun calistirsa yeter.
    kasa dar oldugu icin buyk kartlar sigmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerb26 -- 9 Kasım 2007; 12:09:54 >

• Bu sorun şu anda benim başımda var. Acaba bu slim kasalara nasıl bir ekran kartı uyar bilgisi olan var mı ?
  • karti ilk kutudan cıkatttığım zamankı duygularım geldi aklıma aman tanrım parke taşı almısım demiştim:D aklıma gelen yeni nesillerden bi kart yok kunku en kısası 25cm:D
  • HD 4670 var. HD 3850 ayarında bir ekran kartıdır ve Call of Duty serisini çok rahat oynatır. Ultima Online ile herhangi bir sorun yaşamaması gerek (teoride)

Boyutları: Kalınlık 1.8 cm x Uzunluk 16.8 cm x Yükseklik 11.1 cm

Fiyat bilgisi için tıklayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 9 Eylül 2009; 12:11:55 >
  • uzun kartlar mı sığmıyor? yüksek kartlar mı?

slim dediğinizden ben yatay, alçak bir kasa anladım. doğru anlamışsam alacağınız kart bu:http://www.sanalmarketim.com/urun/6f81756103c9a1ecf07603fd30a35b2d/SAPPHIRE-ATI-HD3650-512MB-GDDR2-128Bit-HDMI-Low-Profile-16x

lenove slim kasa icin pcie ekran karti var mi?

pek alternatif olduğuda söylenemez...

• Evet evet sonradan çözdüm olayı "Low Profile Bracket" denen bu kısa bacakları olan kartlar oluyormuş. Ben Zotac'ın nvidia chip setli bir kartını tercih ettim. Undercoveri bile takılmadan oynatıyor alet. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.