Şimdi Ara

Lenova Z500mi? yoksa Dell Vostro 5470 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • peki Dell Vostro 5470 mi? yoksaLenova Z500 mi? https://hepsiecza.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Haziran 2022; 22:3:47 >

• peki Dell Vostro 5470 mi? yoksaLenova Z500 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 29 Aralık 2013; 1:06:45 >
  • arkadaşlar ikisi arasında kaldım lütfen yardım edin fiyat farkılenova 112 tl daha pahalı, league of legends oynıycam diğer oyunları belki oynarım . Benim için önemli olan az ısınması ve teknik servis.
  • Z500 hocam Dell'deki 4200U 4. nesil haswell tabanlı bi işlemcide olsa saat frekansı düşük Lenovodaki 3230m daha iyi bide ram farkı var z500 8gb dell 4gb
  • league of legends oynıycam o yüzden pekte işlemciyle işim olmaz diye düşünmüştüm bide kalitesinden dell daha önde duruyodu lenovada ısınma problemi olurmu ?
  • Isınma problemi hakkında çok bi bilgim yok ancak çevremde Z500 kullananlar memnun ısınma problemi yaşadıklarını duymadım evet lol için Dell yeterli tabiki ama 100 lira fiyat farkı çok bi fark sayılmaz 100 lira fazla verip daha iyi bi donanıma sahip olmak daha mantıklı geldi tabi fiyatlarıda attığınız linkler üzerinden değerlendirdim belki daha ucuzada bulunabilir.
  • Bende Lenovo Z500 var memnunum oyun performansı güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.