Şimdi Ara

Lenova U 330 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenova U 330 kullanan arkadaşların görüşlerini öğrenmek istiyorum.
    Wireless problemi var mı
    en uygun fiyata needen alabilirim.



  • şimdilık forumdada ve satıştata o makıan hakkıkında sorun bildiren ben dha görmedim.. makıannın artıları led ayrınlatmalı ekran olması ramlerın ddr3 olmasıdır. ekran inanılmaz seviyede parlak ve renklıdır.yine lcd cok esnek oldugu için ezilmeleree karsı dayanıklıdır.

    8400 işlemcı 2 gb ddr3 ram ve 256 mb ekran kartı ile gelıyo... ayrıca ekran kartındada bir incelık var makınada 2 tane ekran kartı var.. istersen intell 4500hd sını akrif hale getirebılıyoruz istersekte ati x3450 256 mb ekran kartını aktif edebılıyoruz.bu ne işe yarıyo gereksiz yere pil harcanmıyo... ayrıca aletin sol alt köşesinde 2. bir hdd yuvası mevcut:)
  • en uygun fiyat dersen 3000 kusur tlydi teknosada 2300 lu tlye cekmısler aynı sevıde toshibanın portage serisinden m800 var o 2700 cıvarında ve onda ekran kartı yok ramler ddr 3 değil
  • arkdaşım en iyisi vatanbilgisayarda %25 indirim var bide world ile 5 taksit inceleyinnnnn
  • u330 dizayn olarak süper 2 gün evvel aldım. altunizade gold mağazasından 1929 tl. 10 taksit. makina tek keelime ile eksiksiz bence tek eksik yanı usb çıkışının 2 adet olması ve sağ ön köşede yan yana olması. bunun haricinde ekran sony kalitesi ile aynı. cihaz komple aleminyum ve magnezyum karışımından yapılmış, hatta pilinin altı bile metalhiç ısınmadı çok sessiz. kısaca böyle bir cihaz inanılmaz. estetiği beni çok etkiledi. zaten ekranını görseniz almanız için yeteri olacaktır. son olarak ekran 13.3 inç olduğundan yazılar çok küçük görünüyor .
    selamlar
  • teşekkürler arkadaşım. ben lenova Y530 aldım. ikisi arasında çok gittim geldim. cihaz küçük ve özellik olarak çok iyi. fakat sanki bana üst modeli y530 U 330 göre daha az ısınıyormuş gibi geldi. işlemcisi ve ekran kartı daha iyi olduğu için Y 530 u tercih ettim. Ama eğer taşımak problem olsa idi her yere taşımam gerekse idi kesinlikle U 330 olurdu tercihim
  • lenovo u330

     Lenova U  330 kullanan var mı?


     Lenova U  330 kullanan var mı?


     Lenova U  330 kullanan var mı?


     Lenova U  330 kullanan var mı?


     Lenova U  330 kullanan var mı?




  • ben levovayı 1 yılı aşkın süreden berı kullanmaktayım memnunum
  • LenovA değil LenovO arkadaşlar. Öncelikle bunu belirteyim. Bazı satış sitelerinde bile LenovA yazıyorlar. İkincisi U330 mükemmel makinadır. Muadili de yoktur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OtoTurk

    LenovA değil LenovO arkadaşlar. Öncelikle bunu belirteyim. Bazı satış sitelerinde bile LenovA yazıyorlar. İkincisi U330 mükemmel makinadır. Muadili de yoktur.

  • vatan bılgısayarda 1700
  • ben bugun aldım, wireless problemi yok, ama duydum birisinde bole bir problem oldugunu, cozum olarak lenovonun wireless agent i yerine windowsun kendi wireless ozelliğinden baglanmak.

    ogrenmek istediğin başka birsey varsa sorabilirsin

    saygılar
  • Arkadaşlar, birkaç sorum olacak.

    1. Pil nekadar sürüyor?
    2. hoparlörün kalitesi?

    Önceden teşekkürler,




  • hd 3450 ekran kartı. ama hiç bir dvd çıkmıyor kutudan haberin olsun ayrıca serviside ideapad lerin sadece istanbul merkez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: colins547

    arkadaşlar u330 un ekran kartı hd 3450 mi yoksa hd 3650 mi?
    sitelerde verilen bilgiler kafamı karıştırdı.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/IdeaPad_U330-59-015548-LENOVO-DUNYASI,8408.html

    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81611&ad=LENOVO+U330+59-015548+P8400+2GB+320GB+VHP+13.3+Tasinabilir+Bilgisayar

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030802&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

    kullananlar gerçeği açıklarsa sevinecem çünkü oyun oynamak için 3650 ye ihtiyacım var


    İstanbul Bilişim'de sony hariç diğer notebook modelleri hakkında ki bilgiler pek sağlıklı olmuyor. Hemenal seçeneği aktif olmayan tüm modeller stok dışı. Aynen U330 da olduğu gibi.




  • Sakın u330 makinaya xp kurmaya kalkmayın kafayı yersiniz. lenovo ve diğer sitelerdeki xp driverlerinde ve vistz driverlarında eksik dosyalar var. Ayrıca ekran kartı hatasını veriyor harici ekran kartını ne yaparsanız yapın makinaya tanıtamıyorsunuz. tanıttığım oldu ama bilgisayarı kapatıp açtığınızda tekrar problem karşınıza çıkıyor. bence siz siz olun bu makinada recover cd oluşturun vistada dahi ekran kartını kuramıyorsunuz.
  • arkadaşlar u330 aldım. ve başıma gelmeyen kalmadı. öncelikle lenovo tercih ederken 1000 kere düşünün servis olayı berbat. u330 servis numarasını buldum zorda olsa bana neden burayı arıyorsunuz nerden numarayı aldınız diye sölendiler. sadece dedikleri makinayı lenovoya yollayın bize yollarlar diyorlar. şunuda belirteyim ekran kartı driveri xp veya vista olsun herikiside sorunlu. xp driveri kurulmuyor eksik dosya olduğundan. vista driveri ise kuruluyor ama ekran kartını makina tanımıyor. müşteri hizmetleri kendi makinalarına dahi kuramadı. siz siz olun sakın maakinayı xp ye çevirmeye veya tekrar vista kurmaya çalışmayın. yoksa onbord ekran kartını kullanmak durmunda kalırssınız. bu arada xp wierlesi kuramayan olursa xp driveri indirin dosyayı başkabiyerde açın açınca içinde setup ve xp klasörü var xp klasörünü açın ordaki setuptan kurun yoksa direk kurarsanız vistalı wierlesi kuruyor. ssorusu olam varsa sorsun yardıma hazırım.




  • Win7 kullanımında sorun varmı ? neden xp de ısrarlısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.