Şimdi Ara

lenova space basınca ekranın gitmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenva y580 leptop um var. Tam space tuşunun altında da anakarta bağlı ekran kartı var. Sorun şu: ben space e falan sert basınca ekran gidiyor. Elimi kaldırınca geri geliyor. Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin.

• Arkadaşlar biraz ilerleme kaydettim. Bilgisayarın anakartına baskı uygulayınca ekran gidiyor. Acaba sorun açıp sökerken takmayı unuttuğum bir vida olabilir mi?
  • Vidadan kaynaklanan bir sorun olamaz. Anakartta sürekli baskıdan dolayı kırılmalar ve temassızlıklar oluşmuş olabilir. Fazla baskı yapmasan iyi edersin.
  • Bulunduğunuz yerde anakart tamiri cep telefonu tamiri gibi sıcak hava havyasi ile yapilan ince tamir isleri yapan, isin ehli bir yer varsa oraya götürün. Büyük ihtimalle ilgili bolgeye flux uygulayıp ısıtarak lehimleri kendine getirirse sorun cozulecektir. Ve tam bozulmadan götürür hallettirirseniz ucuza kapatilabilecek bir durum. Elektronikciler buna "soğuk lehim" ya da "pis lehim" diyorlar. Dediğim teknik ile basitçe ve ucuza çözülebilecek bir problem bilginiz olsun. Ama goruntu tamamen giderse isin boyutu anakart tamiri, ekran karti tamirine gidebilir ve fiyatı da degisecektir.
  • nomorebeer kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam saoun
  • sök yeniden bak oturmayan yeri varmı harici ekran kartın varsa oraya bak eğer pc resetlemiyorsada lcd kapatma swici devreye giriyo olabilir klavye yokken baskı yap durumu gözle deneme yanılma yapman lazım sıkıntı nerede diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.