Şimdi Ara

LENOVA g510 ağ yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenova g510 laptop daha ıkı hafta once aldım içerısınde wındows 8 yukluydu ancak wındows 8 hosuma gıtmedı wınows 7 kurdum bende usb aracılıgıyla boot ekranıda değişiktı ancak forumda konu acılmıstı yardımı alarak formatı usbden attık ancak şimdi de kablosusuz ağım gozukmuyor lenovanın sıtesınden marka modelı ısletım sıstemını yazarak drıverlarını ındırdımdım ancak suan sadece ethernetle bağlanabılıyorum ethernet kablosunu cıkartıgımda kablosusu hıcnır ağı gormuyor fn tus kombınasyonuyla acılıyormus onuda actım [simage]
     LENOVA g510 ağ yardım
    [/simage]ancak yıne olmadı bıostan mı olkuyor nedır anlamadım lutfen yardım edebılırmısınız??

• yarım eden yok mu ?? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr62

yarım eden yok mu ?? :(

Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir(solda) orayı bir kurcala orda wifi vs. kapalı ise aç (sağtık etkinleştir) yoksa hata driverdandır driver booster ile güncellemeleri tarat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alıntı: dr62

yarım eden yok mu ?? :(

Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir(solda) orayı bir kurcala orda wifi vs. kapalı ise aç (sağtık etkinleştir) yoksa hata driverdandır driver booster ile güncellemeleri tarat.

aynen hocam drıver lenovanın sıtesınde indirdım olmadı aygıt surucusunden markasını elcomstla ondan sonra da ındır dım sımdı de wifi sorunsuz diğer arkadaslarda boyle yapsalar cozum oluyor lenova sıtesınde dırver kontrol etmesı lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.