Şimdi Ara

Lenny y510p SLI VS MSI GE60 20E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y510p-59-380590-notebook-pmu292484

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2oe-295xtr-notebook-pmu291581

Bunla iligli tecrübeli abilerime sorularım şunlar

SSHD 8 GB ile ilgili yabancı ve türk sitelerdeki makalelere baktım ki zaten bizimkilerden onların çevirisini (Ben yazdım) diye yayınlamışlar :D

8GB önbellek gibi SSD kullanarak 7200RPMlik bir masaüstü Harddiskine göre x4 kat daha fazla performans sağlayarak harddisk darboğazını büyük ölçüde kaldırıyor ve 1TB gibi boyutlarda olduğundan sağlam bir alan sağlıyor imiş.

Lenovoya baktığımızda bu kullanılmış SLI ekran kartı MSI dan daha iyi gibi görünüyor testlerde. Yeni oyunların genelinin SLI destekleyeceğini düşünüyorum neden ? çünkü laptop ve SLI kullanan laptoplar ve bunlarda oyun oynayan çalışan kitle giderek çoğalıyor gibi.

Benim için MSI'ın beni al diyen noktası MSI oyun laptopu olması :)

Şuan aklımda y510p var büyük ihtimalle yarın onu sipariş vereceğim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?
    SSHD ile okuduğum makale doğru mudur 4 kat hız artışı varsa ekstra bir SSDye gerek kalmadan çözmüş olurum işi. MSI da ekstra SSD maliyeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raveniac

8GB önbellek gibi SSD kullanarak 7200RPMlik bir masaüstü Harddiskine göre x4 kat daha fazla performans sağlayarak harddisk darboğazını büyük ölçüde kaldırıyor ve 1TB gibi boyutlarda olduğundan sağlam bir alan sağlıyor imiş.

4 kat hız, hem de 7200 RPM diske, sanmıyorum.

quote:

Lenovoya baktığımızda bu kullanılmış SLI ekran kartı MSI dan daha iyi gibi görünüyor testlerde. Yeni oyunların genelinin SLI destekleyeceğini düşünüyorum neden ? çünkü laptop ve SLI kullanan laptoplar ve bunlarda oyun oynayan çalışan kitle giderek çoğalıyor gibi.

Destekte sorun yaşamazsın?, evet. Performansta testlerde SLI daha iyi?, çoğunda. Ama birbirlerine çok yakınlar performans olarak. Ben de alacağım tercihimi MSI dan yana yaptım, arkadaş aldı o Lenovo'yu aldı.

quote:

Benim için MSI'ın beni al diyen noktası MSI oyun laptopu olması :)

Evet, evet, evet

quote:

Şuan aklımda y510p var büyük ihtimalle yarın onu sipariş vereceğim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?
    SSHD ile okuduğum makale doğru mudur 4 kat hız artışı varsa ekstra bir SSDye gerek kalmadan çözmüş olurum işi. MSI da ekstra SSD maliyeti.

Dediğiniz gibi, eğer 4 kat artarsa SSD ye o kadar da gerek yok. Ama dediğim gibi, sanmıyorum. MSI ın SSD maliyeti var da zaten aralarında 200 Tl var, SSD ye verirsin. Zaten servispoint tin (MSI Tr servisi) SSD kampanyası varmış bu aralar.
    Bunun yanında Lenovo da optik sürücü yok dikkat etmediyseniz diye söyleyim çünkü orada ikinci ekran kartı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTech -- 14 Ocak 2014; 17:24:40 >

• lenovo y510p şuanda en iyi modellerden bir tanesi slı çift ekran kartı bakımından ve multimedia açısından tavsiye ederim

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59380590_sli_notebook
  • Ben biraz da aklım msi da kalarak lenovoyu sipariş ettim keşke cok zengin olsam da :p msi in daha üst model begendiklerimden alsaydım ama işte fiyat performansta en iyisi gibi geldi.

Optik sürücü yerinde fan gbi bşi var SSD bluray fln takmak için boş bırakmışlar ama cok kullanmam disk sürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveniac -- 15 Ocak 2014; 1:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.