Bildirim
Leman Dergisi'nden Saglık Bakanı Fahrettin Koca Karikatürü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Virüsten kurtulmanın iyileşmenin en iyi yolu hiç yakalanmamış olmak demişti. Onun mizahını yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçma adamın dediği laf gayet doğru. Dışarı çıkmayın kardeşim kendinize dikkat edin hastalıktan korkmanıza gerek yok. Düz at gibi bakınca böyle karikatürler ortaya çıkar tabi. -
Mantıklı bir önerme. %50 bunu beğendi.
Yürü git len.. dışarı çıkmayınmış faturalar kiralar nolacak sen mi ödeyeceksinquote:
Orijinalden alıntı: kızgınjapon
saçma adamın dediği laf gayet doğru. Dışarı çıkmayın kardeşim kendinize dikkat edin hastalıktan korkmanıza gerek yok. Düz at gibi bakınca böyle karikatürler ortaya çıkar tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Mayıs 2020; 23:12:49 >
Böyle konuştuğuna göre ödüyor sanırımquote:
Orijinalden alıntı: lazer__
Yürü git len.. dışarı çıkmayınmış faturalar kiralar nolacak sen mi ödeyeceksin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukumete hic muhabbet duymuyorum fakat bu adam gercekten cok emek verdi elinden geldigince. Haksizlik yapmamak lazim.
1 IQ mizah karikatür
Lemani cocuklugumdan beri okurdum. Twitter sayfalarinda nasil bir terrorist dhkpc destekcisi oldugunu gorunce hayal kirikligina ugradim. Tayyibe flnn gecirin lafi tamam da bu adamdan ne istediniz? Millet biraz takdir etti ya nasil kuduruyor bazi Insanlar. Selcuk Bayraktari bbile yerden yere vuran Insanlar var.
Kardeşim kimse dışarı çıkmayın demiyor işi olmayan gereksiz çıkmasın diyor. Adam istiklalde maskesiz 3 arkadas saat 1 de yuruyor bosbos. Ceza yaziyorlar adam yalvarıyor polise param yok issizim yazmayin hava almaya ciktik diyor. Issizsen issiz issiz ne geziyorsun disarda . Hem de maskesiz. Hemen lafi elestirmek icin baska turlu anliyorsunuz..quote:
Alıntıları Göster
Valla maskesiz gezmek neden hala tam yasak degil anlamıyorum kendi canini hice sayiyor başkalarının da canlarini tehlikeye atiyor. Ceza meza boş hindistan daki polisler gibi maskesiz gezenler sopayla dovulmeli yoksa akillanicagi yok bazılarının. Adamin cebinde takmıyor e takmiyor keyfi. Bazen mustahak bize diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gençler çocuklar yaşlılarda zaten fatura ödemek için calisiyorlar.quote:
Alıntıları Göster
Hangi ülkede yaşıyorsun evet çoğunluk çalışıyorlar.. Sanırım maaşın 15-20 bin tl bilmessin sen asgari ücretli bir evde gencine yaşlısıda çalışır.
Çünkü kazan dönmez kira ödenemez faturalar ödenemez geçim sağalanamaz..
Herkese laf edilsin saglik bakanina edilmesin, ozgur olsa daha mantikli hareket edecek ama sinirlari 1 yere kadar. Malesef amerika gii yonetilmiyor burasi bildiginiz uzere.
Bos 1 karikatur btw.
Böyle boş bir karikatürü takip edenler varmış demekki
O maske takmayanlardan avm kuyruklarinda bekleyenlerden biri sensin heralde uzerine alindigina gore. Hakkimi helal etmiyorum. Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz . Resmen canimiza kastediyorsunuz. Ayrica bu olaydan siyasi bsey cikarttigina göre akil yaşından iq seviyenden de suphe ediyorum. Beyninin kıvrımları kullanmayi ogren biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 14 Mayıs 2020; 17:40:13 >
Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun Allah aşkına. Oruçlu oruçlu yazıyorum. IQ mu düşük? 10 yaşındaki çocuğun , genç sevgililerin sokakta işi ne?quote:
Orijinalden alıntı: darkmoon34
Hangi ülkede yaşıyorsun evet çoğunluk çalışıyorlar.. Sanırım maaşın 15-20 bin tl bilmessin sen asgari ücretli bir evde gencine yaşlısıda çalışır.
Çünkü kazan dönmez kira ödenemez faturalar ödenemez geçim sağalanamaz..
Allaha inanmıyorum broquote:
Orijinalden alıntı: flaminks09
O maske takmayanlardan avm kuyruklarinda bekleyenlerden biri sensin heralde uzerine alindigina gore. Hakkimi helal etmiyorum. Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz . Resmen canimiza kastediyorsunuz. Ayrica bu olaydan siyasi bsey cikarttigina göre akil yaşından iq seviyenden de suphe ediyorum. Beyninin kıvrımları kullanmayi ogren birazhelal haram yok bende
Benzer içerikler
- şark kurnazlığı ne demek
- sözcü tv digiturk'te neden yok
- badelemek nedir
- discord açılmıyor
- 25 yaşında hakim olunur mu
- reeder s919
- tusaş anka
- rtx 5090 fiyat
- eurofighter typhoon türkiye
- en uzun menzilli elektrikli araba 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X