Şimdi Ara

Leica M (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
14.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu sağ göz sol göz olayına fena güldüm
  • iyi geziler bu arada yerinizde olsam gider dahada geriye gelmem gelişmiş ahlak ve bilime sahip ülkemize.
  • güncellemede her detay üzerinde çalışılmış, leica danda bunu beklerdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odéon

    Leica M8 hakkinda karmasik duygu ve ruh halindeyim.
    Her seyahatimden sonra Leica M8'i satip kurtulmayi dusunuyorum. "Kurtulmak" dedim ise yanlis anlasilmasin. Leica M8'den herhangi bir memnuniyetsizligim yok. Aksiye Leica M8'i keyifle kullaniyorum. Bu keyif oyle ki Leica M'i geri plana itiyor. Daha da beni zorlayan kismi seyahate giderken yanima yalnizca Leica M'i almayi dusunsem de bir turlu Leica M8'i evde birakamiyorum. Neticede seyahatlerimde iki makine bana agir geliyor, beni yoruyor ve Leica M hep cantanin icinde forma sansi bekleyen futbolcu gibi kaliyor.

    Bir cok kere Leica M8'i satmaya karar verdim, bir gun dolmadan vazgectim. Ama bu sefer niyetim biraz kalici. Gonlum el vermese de Leica M8'i satmayi dusunuyorum.

    Leica M8 + Zeiss Biogon 2.0/35 ZM | f/5.6 | 1/180 | ISO-160


    bu duyguyu iyi bilirim, makinayı sevip de satmayı düşünmek, hem de leica...

    hazır konu açılmış bir de akşam şakası yapayım o zaman...
    sayın odeon,
    ben de canon sx50'yi yeni aldım ve satmayı düşünüyorum, takas yapalım mı?..





  • Leica dan sonra biri canikon kullansa fotoğraftan soğur tahminen, soğumaması için çok ileri düzeyde PS LR bilgisi olması lazım canikon un gerçeği yansıtmayan renklerinden dandik lenslerininin etkilerinden kurtulmak için ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odéon

    Leica M için 2.0.0.11 güncellemesi yayınladı:http://en.leica-camera.com/photography/m_system/m_new/download-196_10.html

    Ben daha deneme fırsatı bulamadım ama güncelleme şu değişiklikleri içeriyormuş:

    - Improved performance of the white balance
    The accuracy of the white balance presets and the auto white balance function is higher with version
    2.0.0.11. This results in better skin tones and better general colour rendering.
    - Improved Video quality
    The visibility of compression artifacts is reduced due to lower video compression.
    - Lens calibration
    For coded Leica lenses, the image homogeneity (colour shift) has been improved.
    - Improved stability using Live View, both with and without EVF-2
    - Issue with display settings in combination with “Sharpness high” - fixed
    - Issue with exposures after switching the camera on - fixed
    - The “Auto Power Off” function showed unexpected behavior - fixed
    - The recording dates for video files have been incorrect occasionally - fixed
    - Issue with Copyright and Artist Information in EXIF Data - fixed
    - Improvement of general system stability
    - Several minor bug fixes


    Hulusi Bey merhaba,
    Yeni çıkan güncelleme hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum,ben auto iso ayarı ilede ilgili bir düzenleme bekliyordum, benmi göremedim yoksa hala eski sistem devammı ediyor.
    Işığınız bol olması dileğiyle
    Hasan Balarısı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Leica m8 fiyatınıda yazsaydınız keşke
  • m8 den ayrılamayacaksınız galiba bence Leica M i satın
  • İstanbul için oy kullandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odéon

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hocam ne yaptınız, getireceksiniz milleti istanbul' a sonra bir bayan gidecek tarihi surları vb çekeyim diye biri tecevüz edip öldürecek, söylemesi bile kötü fakat en geç iki ayda bir gerçekleşiyor bunlar TR de.

    Milliyetçilik olsun diye İstanbul için oy kullananlara ne desem bilmiyorum. Şaka gibi, ülkende iki ayda bir türistlere tecavüzde bulunulup öldürülsün sen türistler İstanbul' a gelsin diye oy kullan, davet et.

    Şaka gibi




  • odéon kullanıcısına yanıt
    Merhaba @odéon ,

    Leica One Challenge Toplantısı hakkında bilginiz varmı? kullanıcılarmı katılıyor, geçen senelerde istock toplantısı yapıldığında Türkiye'den 1-2 kişi katılabilmişti.

    Selamlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepenergy



    Milliyetçilik olsun diye İstanbul için oy kullananlara ne desem bilmiyorum. Şaka gibi, ülkende iki ayda bir türistlere tecavüzde bulunulup öldürülsün sen türistler İstanbul' a gelsin diye oy kullan, davet et.

    Şaka gibi

    Bu sözünüz bana mı Sn deepenergy?
  • İnceleme için teşekkürler.

    50mm altında Leica lenslerde fotoğrafta boyutsal bozulma oluyor mu merak ettim? Bendeki Nikon 24 - 70 f2.8g de 50mm ve altında yoğun oluyor?
  • ''Leica Summicron-M 28mm f/2.0 ASPH '' nasıl peki insan gözüyle karşılaştırınca var mı çok dikkat çeken bir bozulma?
  • odéon kullanıcısına yanıt
    hocam bu fotoğrafınız çok güzel tebrik ederim.

    kirlettiğimiz doğa anayı ve ona benzer şeyleri düşledim. elinize sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odéon

    Leica M için yeni güncelleme yayınladı.
    Tahmin edilenin, beklenenin aksine "yine" Auto-ISO sorunuyla ilgili bir gelişme yok.

    http://en.leica-camera.com/photography/m_system/m_new/download-196_10.html

    Hulusi Bey merhaba,
    Yeni güncelleme ne için çıktı bilginiz varmı?
    Güncelleme yaptım menüde dolaşırken Exposure Bracketing seçeneğinde değişim gözüme çarptı, yanılıyormuyum.




  • Iyi gunler uzun bir dusunme asamasindan sonra kendimi odullendirmek icin leica p-m (240 in guncellenmis versiyonu) almaya karar verdim gonlumden yatan gumus rengi. Fakat frankfurttaki dealer da hazirda yokmus. Ama siyah rengi var gelip alabilirsiniz dedi. Bilemedim bende pek sabirli biriside degilim aslinda. 16-18-21 zoom lensi 35 summilux ve 50 summilux almayi planliyorum. %19 u geri alabilecegimi soyledi dealer. Yasim 24 ve sadece fotograf cekmek istiyorum. Daha onceden ilk olarak lise yillarinda zenit ve praktica kullanmistim manuel aradan biraz bosluk biraktiktan sonra 650d sonrasinda d7000 kullandim. Lakin hic birisinden o manuel keyfi alamadim. Fotografta cok teknolojik zimbirtilari sevmiyorum sanirim. Elime alip cekmek istiyorum sadece. Birde su anda butun bodylerimi sattim manueller haric. Gokyuzu fotografciliginida pek seviyorum. Hazir frankfurta gidecekken gokyuzu fotografciligi icin onerebileceginiz body ve lensleride heyacanla bekliyorum. Genelde sokak fotografciligi insanlar doga ve manzara cekmeyi seviyorum. Birde gokyuzu iste :) cok karmasik oldu ama hos bir heyecanin icerisine gark etti beni bu leica :) icim icime sigmiyor gercekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada yalniz yazmisim affola. Leica m-p olacak idi. Farklari ise 1 gb yerine 2 gb remi olmasi arka ekranin gorilla glasstan hard kristale gecmesi ve vizorde kucuk bir iki duzenleme. Butun fark bu sanirim birde +500 € :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.