Şimdi Ara

LEGO FIRSATLARI genel konu (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.891
Cevap
584
Favori
621.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
76 oy
Giriş
  • Uzun süredir takipteydim en düşük fiyat bu , sepette kupon ile 1099₺ ye geliyor. İsteyen kaçırmasın.
    www.n11.com
    LEGO® Speed Champions Geleceğe Dönüş’ten Zaman Makinesi 77256 -9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (357Parça) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/lego-speed-champions-gelecege-donusten-zaman-makinesi-77256-9-yas-ve-uzeri-cocuklar-icin-yaratici-oyuncak-yapim-seti-357parca-116420159?magaza=n11

LEGO FIRSATLARI genel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LEGO Brickheadz Duvarı-E ve Havva 40619

1.299 TL

LEGO FIRSATLARI genel konuamazon
    LEGO Brickheadz Duvarı-E ve Havva 40619
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXB6VSC4

🏷️ AMAZONDA750 – Tüm kategorilerde geçerli, 5000 TL ve üzeri alışverişte 750 TL indirim

🏷️ AMAZONDA1000 – Tüm kategorilerde geçerli, 10000 TL ve üzeri alışverişte 1000 TL indirim

🏷️ AMAZONDA1500 – Tüm kategorilerde geçerli, 15000 TL ve üzeri alışverişte 1500 TL indirim

📱 Yalnızca Amazon mobil uygulamasından geçerlidir.

🟢 Kullanım: Sepetindeki “Hediye kartları ve promosyon kodları” alanına uygun kodu yazıp “Kullan” butonuna tıklaman yeterli!

❌ Geçerli olmadığı markalar: Apple, Samsung, Yudum

📵 Telefon ve bilgisayar kategorilerinde geçerli değildir.

KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN 🔽

LEGO FIRSATLARI genel konuwww.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi
    https://www.amazon.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearofdestiny -- 14 Mayıs 2026; 13:40:1 >

• LEGO Editions Kylian Mbappé – Unutulmaz Futbol Anları 43013-10 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Minifigür ve Koleksiyonluk Levha İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti, Çocuklara Hediye Fikri (490 Parça)

1.425 TL

LEGO Editions Kylian Mbappé – Unutulmaz Futbol Anları 43013-10 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Minifigür ve Koleksiyonluk Levha İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti, Çocuklara Hediye Fikri (490 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPXDCDX2

350 TL

LEGO Disney Princess Mini Yasemin ve Rapunzel 43303 – 5 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Karakterlerin Sihirli Lamba ve Tava Aksesuarlarını İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti, Hediye Fikri (59 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPXF22FX
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01MTWBSNX?ref=cm_sw_r_apan_dp_AVDCT99FNQ8HBCK39XMB&ref_=cm_sw_r_apan_dp_AVDCT99FNQ8HBCK39XMB&social_share=cm_sw_r_apan_dp_AVDCT99FNQ8HBCK39XMB

BEBEK300 kodu ile 2624 TL

• LEGO Technic Monster Jam Grave Digger Ateş ve Buz 42219 – 7 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocuklar için Gerçekçi Detaylar İçeren Çek Bırak Kamyon Oyuncak Yapım Seti, Yaratıcı Hediye Fikri (263 Parça)

1.054 TL

LEGO Technic Monster Jam Grave Digger Ateş ve Buz 42219 – 7 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocuklar için Gerçekçi Detaylar İçeren Çek Bırak Kamyon Oyuncak Yapım Seti, Yaratıcı Hediye Fikri (263 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPXFQ7MY

921 TL

LEGO FIRSATLARI genel konuwww.carrefoursa.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.carrefoursa.com/lego-kaptan-amerika-thanosa-karsi-p-30498219

1.698 TL

LEGO BrickHeadz Harry Potter Azkaban Tutsağı Figürleri 40677-10 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Dekoratif, Hediyelik Yaratıcı Model Yapım Seti (697 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX43LBLL

hocam bu ürünle iyi gider gibi

LEGO FIRSATLARI genel konuprodo case: koleksiyonlarınızı gösterişli bir şekilde sergileyin!
    LEGO® Speed Champions: Geleceğe Dönüş'ten Zaman Makinesi (77256) için Sergileme Vitrini
    https://prodocase.com/lego-speed-champions-gelecege-donusten-zaman-makinesi-77256-icin-sergileme-vitrini?Arka-Plan-Se%C3%A7ene%C4%9Fi=Bask%C4%B1l%C4%B1-Arka-Plan-2.-Film

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    alacaksanız arkaplansız alın bari, bakmayın bu görsellere utanmasalar içinden bile aydınlatacaklar. Bir kere aldım kurdum içime sinmemişti zaten de biraz şans verdim sonra kaldırdım attım. Özellikle koyu arkaplanlılarda aydınlatma şart, bütün detayları yutuyor o arkaplan. Hadi gündüz gün ışığı alırken bir yere kadar tölare ediyor ama akşamüstünden sonra büyük sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 26 Mayıs 2026; 23:42:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Hocam arka planı saymazsak malzeme kalitesi kötümü

Yok gayet iyi, sadece el bebek gül bebek bakmak lazım. Doğası gereği malzeme çizilmeye çok müsait. Çift taraflı komple koruma bantlı geliyor bütün parçaları, kendiniz arkalı önlü soyup öyle birleştiriyorsunuz. Benim memnun olmama sebebim çok karanlık olmasıydı, arkaplansız da satılıyor bütün modeller seçenek olarak, dediğim gibi aydınlatma yoksa pişman eder.

Milenyum falconum için şu standı hala kullanıyorum mesela gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

alacaksanız arkaplansız alın bari, bakmayın bu görsellere utanmasalar içinden bile aydınlatacaklar. Bir kere aldım kurdum içime sinmemişti zaten de biraz şans verdim sonra kaldırdım attım. Özellikle koyu arkaplanlılarda aydınlatma şart, bütün detayları yutuyor o arkaplan. Hadi gündüz gün ışığı alırken bir yere kadar tölare ediyor ama akşamüstünden sonra büyük sıkıntı.
    Ben gameboyu arka planlı aldım fena değil yav :) arka plansız alıp birde öyle denemek lazım, lord of the rings setleri için düşüniyorum prodocase ama arka planlımı plansızmı ona karar veremedim 😁 iyi bayramlar lego severler bu arada 🤗

valla ben siyah incime almıştım, sitesinde var zaten görürsünüz siyah miyah komple zifiri karanlık oldu gitti güzel incim :D barad dur um da var ama niyetlenmedim bile o olaydan sonra, en azından koyu renkli legolar ve arkaplanlara temkinli yaklaşmak lazım instadan fln inceleyip yabancı videoları izleyip alın.

Hocam evde yer yok diye daha yapamadım tüm lotr setleri var var son çıkan dışında :) ev taşıma durumu var diyr 2 yıldır duruyorlar 😁 ama seneye emekli olacak setler ben hala açıp yapmadım ): siyah inci çok güzel ya 😁 param olsa da ben alsam tadında.

bizim ev küçük, bakınca 3 oda 1 salon ama 73m2 ev. evde de bir erkek bir kız cinsiyetleri de tutmayan 2 çocuk olunca sahipsiz oda yok :) odaların hepsi dolu salonda günlük yaşam için işte. Yer sıkıntımız olunca bırak lego alıp yapamama lüksünü müthiş seçici davranmak zorunda kalıyoruz haliyle, koyacak yer yok. He bir yandan da iyi ki yok, karı koca bu gazla incir ağcı dikerdik haneye :D

Lotr dan bitek barad dur um var işte onu seçebildim. siyan inci var misal tek parça. harry potterden collectors edition baykuşum var o da tek parça.Star wars dan işte orta boy milenyum falconu kestirdik zamanında göze, sevdiğimiz film serilerinden hep birer parça maalesef ama minas tirith geliyor lotrları ikileyeceğiz yapacak bişey yok :D bişileri biyerlere kaydırıcaz bişiler yapıcaz yer açıcaz artık.

F1 aracım var bitek redbullun mekaniklerden büyük, onu da duvara çerçeveledim yer olmadığından. ikeadan çerçeve aldım arkaplan bastırdım kendim yaptım, he beklediğimden iyi oldu ama onu da yer yokluğundan yaptık mesela :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 27 Mayıs 2026; 11:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

bizim ev küçük, bakınca 3 oda 1 salon ama 73m2 ev. evde de bir erkek bir kız cinsiyetleri de tutmayan 2 çocuk olunca sahipsiz oda yok :) odaların hepsi dolu salonda günlük yaşam için işte. Yer sıkıntımız olunca bırak lego alıp yapamama lüksünü müthiş seçici davranmak zorunda kalıyoruz haliyle, koyacak yer yok. He bir yandan da iyi ki yok, karı koca bu gazla incir ağcı dikerdik haneye :D

Lotr dan bitek barad dur um var işte onu seçebildim. siyan inci var misal tek parça. harry potterden collectors edition baykuşum var o da tek parça.Star wars dan işte orta boy milenyum falconu kestirdik zamanında göze, sevdiğimiz film serilerinden hep birer parça maalesef ama minas tirith geliyor lotrları ikileyeceğiz yapacak bişey yok :D bişileri biyerlere kaydırıcaz bişiler yapıcaz yer açıcaz artık.

F1 aracım var bitek redbullun mekaniklerden büyük, onu da duvara çerçeveledim yer olmadığından. ikeadan çerçeve aldım arkaplan bastırdım kendim yaptım, he beklediğimden iyi oldu ama onu da yer yokluğundan yaptık mesela :)
    Ben bekarım hocam 38 olduk evlenmedik aileyle kalıyorum valla 😁 bazen keşke dediğim oluyor ama şu şartlarda ayrı eve çıkıp kira vermek işime gelmiyor doğrusu o parayla kendime yatırım yapıyorum. İkeadan çerçeve alıp becereceğimi bilsem tüm f1 teknikleri alırım ben 😁 tozlanma işi felan çok can sıkıcı oluyor o yüzden tek çare prodocase yine :) rivendell kaçırmayın ya çok güzel set :) minas trith fena ama yer çok büyük dert gibi :) darth vader büyük minifigürü bekliyorum ben şuan 😁 sw büstleri de güzel 😁 kurdun dişine kan değdi bi kere gibi bir durum bu lego bulaşmayın arkadaşlar 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Ben bekarım hocam 38 olduk evlenmedik aileyle kalıyorum valla 😁 bazen keşke dediğim oluyor ama şu şartlarda ayrı eve çıkıp kira vermek işime gelmiyor doğrusu o parayla kendime yatırım yapıyorum. İkeadan çerçeve alıp becereceğimi bilsem tüm f1 teknikleri alırım ben 😁 tozlanma işi felan çok can sıkıcı oluyor o yüzden tek çare prodocase yine :) rivendell kaçırmayın ya çok güzel set :) minas trith fena ama yer çok büyük dert gibi :) darth vader büyük minifigürü bekliyorum ben şuan 😁 sw büstleri de güzel 😁 kurdun dişine kan değdi bi kere gibi bir durum bu lego bulaşmayın arkadaşlar 😂😂😂

Alıntıları Göster
    Asıl rivendell sıkıntı bizim için, enlemesine canavar gibi yayılıyor. Güzel ama belki 3 model konabilir tek başına kapladığı alana. Minas tirith kara inci kadar alan anca kaplıyor. Büst olarak sauronun miğferini aldık en son, bir de ailece sevdiğimiz venom var :) sonu yok o işlerin var oğlu vrar.

Lego için eve mi çıkılır hfjfh ufukta evlilik yoksa aile evi candır, akıyorken doldurmak lazım. F1 olayına gelince he profesyonel satılan çerçeveler gibi olmaz ama 1/4 parasına halloluyor o iş. Çerçeve hazır zaten ikeada pleksisine kadar içinde, 2 tane 1milyoncudan sağlam havlu askısı, elektrikli yoksa bi tornavida bile olur 2 akıllı vida bitti gitti. En büyük sıkıntı arkaplan, baskıcı arkadaş bulup hallettirmiştim 15dk sürmedi işi bilene.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.