Şimdi Ara

Legion'dan Önce Yaptıkları Gibi Yine Lvl Kasmak İçin Bir Kolaylık Yaparlar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Legion çıktıktan sonra dönmüştüm. Legion çıkmadan evvel lvl kasmak bir ara çok basit ve hızlı hale getirilmiş. nasıl olduğunu bilmiyorum ama guildden arkadaşlar o vakit söylemişlerdi. son 1 2 ay kala yapmışlar heralde. yanlış hatırlamıyorsam 1 günde sıfırdan 100 lvl kasılabiliniyormuş.

    acaba yine böyle bir etkinlik olur mu? olursa ne vakit başlar?



  • Pre-launch patch diyolar buna ve pre-launch event'ler oluyor. Legion gelmeden önce demon'lar basmıştı dünyayı. Cata'da elementaller. Woltk'te undead. Yine event olur ama sıfır bi karakterle değil de belli bir seviyeye gelmiş karakterlerle katılabilirsin gibime geliyor. Tüm dünyayı kapsayan tek olay horde ally savaşı ona da çömezleri katmazlar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kyle Butler

    Pre-launch patch diyolar buna ve pre-launch event'ler oluyor. Legion gelmeden önce demon'lar basmıştı dünyayı. Cata'da elementaller. Woltk'te undead. Yine event olur ama sıfır bi karakterle değil de belli bir seviyeye gelmiş karakterlerle katılabilirsin gibime geliyor. Tüm dünyayı kapsayan tek olay horde ally savaşı ona da çömezleri katmazlar bence.

    yok öyle değil. daha doğrusu guild de anlatılan o değildi. şu cümleyi çok iyi hatırlıyorum.

    tüm karakterlerimin lvl lerini fulledim

    diyordu arkadaş ve ciddi şekilde hızlı olmuş o vakitler. son 1 2 kala olmuş heralde ama işte o vakitler çok dikkatli kulak kabartmadım muhabbete
  • Bence yine gelir böyle bir iş.

    Ne kadar vakitt kasılıyordu hatırlamıyorum ama epey seriydi. Orgrimmar arka kapıda takılarak 4 tane karakter kasmıştım sanırım.
  • İlk geldiğinde ciddi oranda buff veriyordu, bir günümü alıyordu bi karakteri kasmak.Devamlı pug ile spamlıyorduk işte. Dungeon hiç spamlamıyordum event ile daha fazla geliyordu, 1 yada 2 hafta sürdü bu olay millet o ara kasabildiği kadar kastı sonra fix yedi, azalttılar.
    Asıl olay o değildi, pre dönemine özel toy düşüyordu bosslardan, hepside random olarak ana şehirlerde spamlanıyordu. Pug ile devamlı boss buluyorduk sırf ordan dünyanın goldunu kasmıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 13 Mart 2018; 19:6:15 >
  • Geleceğini hiiiç zannetmiyorum tam tersi daha da bile zorlaşabilir.

    Çünkü Blizzard Early Game'i fixlemeyi kafaya takmış.

    Ha belli de olmaz kısıtlı süreliğine yapabilirlerde

    Ben yine de olmaz diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 14 Mart 2018; 17:57:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.