Şimdi Ara

Legend of Zelda: Ocarina of Time - Takıldığınız & Geçemediğiniz Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle bir konunun acilmasi bence iyi olur. Cunku gittigidiyor'dan alinan Zelda Edition cok oldugundan bu oyunu oynayanlarin sayisi bir hayli fazladir diye dusunuyorum. Konu spoiler icerebilir o yuzden dikkatli olursak iyi olur.

Mesela hangi bolumden bahsediyorsunuz bunu en basa yazarsaniz okuyanlar hic olmazsa daha gelmedigi bolumden spoiler yemez.

Hyrule Castle

Ben su an Hyrule Castle'in girisinde takildim kaldim. Kapida bekleyen eleman kapiyi acmiyor. Nasil girecegim iceri bilen var mi?

• evinin yanında bir tas var
    ordan istersen ipucu alabilirsin
  • o tas gecmiste yaptiklarimizi goster miyor mu?

bu arada buldum kaleye nasil girecegimizi:

orada bi tane kiz var onun yanindaki sarmasiktan yukari cikiliyor.
  • denemedim acıkcası ama taptıklarımızı gostermesi anlamsız olur
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ilhd2N6wiDk

Bu elemanın videolarına bakarak takıldığım yerleri geçiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

http://www.youtube.com/watch?v=Ilhd2N6wiDk

Bu elemanın videolarına bakarak takıldığım yerleri geçiyorum ben.

aynen hocam bende takıldıgım yerleri video sayesinde gectim tesekkürler ..
  • yalnız bir oyunda bu kadar da tek göz olmaz ki kardeşim hep tek göz simgesi sanki oyunu illuminatiye adamıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun guzel de ne yapacagimizi, nereye gidecegimizi al da olsa yonlendirselerdi ya. mesela ben o dagin oradaki big brother'a sarki soylememem lazim ama o sarkiyi nereden ogrenip soyleyecegim bulamiyorum. videolar da uzun uzun baktim cikamadim isin icinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 3 Mart 2013; 20:09:45 >
  • Arkadaşlar zeldayı indirdim ben de ama pek sevmedim oyunda gidilcek çok yer olmasına rağmen oyunda hikaye adına gerçekten çok az ipucu var neden böyle birşey yapma gereği duymuşlar merak ediyorum, fakat full walkthroughları bulabilmeniz çok kolay google a yazarsanız side questler bile olabilecek en ince ayrıntısına kadar yer alıyor, sıkıntı yaşamıcağınıza eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Arkadaşlar zeldayı indirdim ben de ama pek sevmedim oyunda gidilcek çok yer olmasına rağmen oyunda hikaye adına gerçekten çok az ipucu var neden böyle birşey yapma gereği duymuşlar merak ediyorum, fakat full walkthroughları bulabilmeniz çok kolay google a yazarsanız side questler bile olabilecek en ince ayrıntısına kadar yer alıyor, sıkıntı yaşamıcağınıza eminim.

Hangi zelda'yı "indirdin" ? 3DS'emi indirdin. ?
  • Zaten asıl nokta nereye gideceğinizi söylememeleri. Popüler kitleye hitap etmiyor diyebiliriz. Ufak tefek bulmacalarda çok zorlanmıyorsanız bu tarz konulara veya çözüm yolu gösteren videolara, zevkinizin baltalanmaması için bakmamanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 4 Mart 2013; 12:08:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben söyleyim bari

İlk başta sword alamadım. N64 de. sonrada bıraktım oynamayı.
  • harika bir oyun. eleman daha yeni büyüdü bende. büyüğünce de daha iyi oldu. neydi baslarda öyle coluk cocukla ugrasıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugomistral88 -- 5 Mart 2013; 21:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Arkadaşlar zeldayı indirdim ben de ama pek sevmedim oyunda gidilcek çok yer olmasına rağmen oyunda hikaye adına gerçekten çok az ipucu var neden böyle birşey yapma gereği duymuşlar merak ediyorum, fakat full walkthroughları bulabilmeniz çok kolay google a yazarsanız side questler bile olabilecek en ince ayrıntısına kadar yer alıyor, sıkıntı yaşamıcağınıza eminim.

Evet Oracina of Time işte, 40 dolara alıp indirdim 3DS e ama 3 gün sonra 20 ye düştü o da benim şanssızlığım Yarın da Castlevania indirilmeye açık olucak 30-40 sa onu da çakarım diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Evet Oracina of Time işte, 40 dolara alıp indirdim 3DS e ama 3 gün sonra 20 ye düştü o da benim şanssızlığım Yarın da Castlevania indirilmeye açık olucak 30-40 sa onu da çakarım diye düşünüyorum

Haa digital indirmişsiniz. :D 20 dolaramı düştü.

• Mario 3d land de indirilebiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Mario 3d land de indirilebiliyormu?

evet onda da digital indirme mevcut ..
  • ice cavern bölümndeyim harita gittikçe genişliyor. daha önce ki bölümlerde takılan arkadaslar takıldıkları yerleri sorabilirler ...
  • quote:

Ben söyleyim bari

İlk başta sword alamadım. N64 de. sonrada bıraktım oynamayı.

bende beceremedim oynamayı.. ilk kılıcı aldım onu da youtube dan izliyerek.. sonrasında napacagımı bilemedim.. yine youtubedan arastırmak zor geldi.. sıkıldım.. simdilik bekliyor kenarda oyun.. siz nasıl seviyeleri atlıyorsunuz.. ben çözemedim oyunu
  • eğer oyunda gideceği yerde takılan arkadaslar olursa onlara bir önerim var ; bazı bölgelerde gözler var onlardan bakarak nereye gideceğinize bakabilirsiniz. ayrıca sürekli yanınızda olan navide arada nereye gideceğinizi söylüyor. caldıgınız melodilerda cok önemli yeni kapılar acma ve yeni melodiler kazanma vs ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugomistral88 -- 7 Mart 2013; 23:39:51 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.