Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resimdede görüldüğü gibi bu questde ne demek istiyor ben tam çıkartamadım.

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir!

Eğer yukardaki resmi tam olarak göremiyorsanız burdan bakabilirsiniz.

https://store.donanimhaber.com/ef/98/d1/ef98d19a83dd586af5a5e6f3d8bd2a17.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 22 Mayıs 2007; 13:55:53 >

• forewer bardora ışınlan bardorda mouse la bişeler ara görünmez görevli olcak üstüne geldiğinde ismi gözükecek sen ara böle bardora ışınlandıktan sonra etrafına bak görürsn mouse la tara ekranı çıkçak böle üstüne gelcen yeşil olcak sonra tıklican görev tmmlancak tm mı ?↕
  • Anladımda bardora nere orayı tam anlamadım yeni olduğum için pek bilmiyorum yerlerini.:)
  • oyunu indiricem birazdan benim gibi oyunda grafik aramayan biri için ideal
  • Benim pcnin durumu şu an iyi değil bende bu yüzden bu oyunu seçtim
  • sorma hemen hemen oynadığım tüm oyunlar kasıo örneğin her online dungeon runners vs. inşallkah buda kasmz 1,8 işlemci 712 ram 128 ekran kartı 5200fx nvidia bu yaz evime gidebilcem umarım orda bu kasan oyunları rahat oynucam
  • ya archer olcam ne ye vermem gerek???
  • ya ben oyuba başladım oyun baya güzel hoşuma gitti ama bazı sorunlar yaşıyorum mesela bu oyunda stat vermek gibi bi olay yok mu? çünkü benim mp 50 hiç yetmiyor lütfen yardım edin...=tmm önceki sayfada yazıyomuş pardon
    nick=blue53soul
    server=Phoenix
    (ayrıca hesap alamayanlar hero hesabını kullanabilirler,bende yeni hesap alınmadı...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 27 Mayıs 2007; 12:54:33 >
  • Emaille aktifleştirmede bazı mail sunucuları aktifleştirme mailini alamıyor.Yahoo'yu kullanmanızı öneririm.
  • arkadaşlar ben oyunda quest npc lerini bulamadım bakıyom hepsine hiç bişi demiyolar ama her lw atlayışımda altta quest geldi diye söylüyor ... questlerimi nasıl yapabilirim söylerseniz çok sevinirim yada bi sitesi filan warsada olur
  • bir q ya bas bakalım heroda böledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

bir q ya bas bakalım heroda böledi

o kadar biliyoruz ya ben kimden alip nasıl napıcam özellikle yapma işi çok zor adamalr paragraf yazmış yarım ingilizcemle çaviremiyorum sitesi warmi questleri açıklayan????
  • www.hemencevir.com
  • quote:

www.hemencevir.com

sağol
  • oyunu indirdim sistem bana çok ağır geldi o yüzden sarmadı pek Flyff a devam
  • quote:

oyunu indirdim sistem bana çok ağır geldi o yüzden sarmadı pek Flyff a devam

flyff da mage im wardı level 30 ama bana bebek oyunu gelmeye başladı bide yeni skill sistemi ile oyunun b.ku çıktı o yüzden bıraktım LoA dvam :-)
  • Biraz daha oynayayım flyffda tanıdık kalmadı pek
  • quote:

Biraz daha oynayayım flyffda tanıdık kalmadı pek

bende bıraktım sayılır flyff i çünkü oyundaki party sistemi çok kötü partysiz lw kasmıyor milletten dilenmektende bıktım ...şu anki oyun güzel 50 yapsam yeter sonra cabal a geçicem
  • UP
  • ya oyunu yukledım masaustundekı sımgeye tıkladım sıte acılıyor ne yapmam gerekır .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.