Şimdi Ara

Legend IV Sonrası Bot Firmalarının Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir kampanya başlattı 30 Günlük alana 15 Gün Ekstradan yüklenecek, henüz yeni sürümündeki hataları gidermeyi bitiremediler. Türkçe Dil seçeneği ve otomatik oyuna giriş seçenekleri eklendi.

SROBOT;
    1 Bot Kartına 240 Kontor/480 Saat yüklenmesine devam edilecek henüz yeni sürümü hatalı da olsa bitiremen yayınladılar. Özellikle Jangan Cave'nin belli odalarına gidildiğinde oyundan atma veya pc'nize reset çektirme gibi sorunlar yaşatabiliyor. Türkçe Dil seçeneği ve otomatik oyuna giriş seçenekleri eklendi.

SBOT;
    Clientless Özeliklerini legend4 testleri bitene kadar kapadılar, ve yeni beta sürümü forumunda yayınladı betasında clientless var, ana sayfasındaki pre5 ve üstü versiyonlarında clientless kapalı, yeni sürümünü hatasız bir şekilde tez zamanda yayınladılar. New Cave scriptlerini kısmen barındırıyor ve new caveye ufak tefek sorular haricinde, sorunsuz gidiş sağlıyor. Söylediklerine göre Joymax'dan kendilerine gelen tepki nedeniyle şuanki beta sürümü itibariyle 1 account clientli veya clientsiz 15 taneden fazla açamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 21 Mart 2009; 19:19:23 >

• Sbot bir başka yaf
    birde yeni serverlar açsalar
  • İyide link vermek zorundamısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

İyide link vermek zorundamısın

Orjinal Download Linklerini yazmıştım
  • sroking yeni versiyon cikardi legend 4 uyumlu
    hala trial
    yenilik eklemeye devam ediyor surekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 17 Mart 2009; 16:24:19 >
  • sro king demeyin ya o kadar sorunnlu bi bot gormedim arkadaş kasıo kasıo sonra tak kalıo olduğu yerde hiç bi tuşda çalışmıyor sonra töbe tbidaha kullanırsam o botu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexnitec91

sro king demeyin ya o kadar sorunnlu bi bot gormedim arkadaş kasıo kasıo sonra tak kalıo olduğu yerde hiç bi tuşda çalışmıyor sonra töbe tbidaha kullanırsam o botu

tam terside bende gecerli
    0 dan 42 lvl kastim cok az sorun cikardi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EE SBot yeni üye alımı başladı mı?Yoksa bizim hesaplar giderek yükseliyor mu?
  • Clientless ne zaman acılcak ? Bilen var mı
  • Tbot türkçe oldu ayrıca otomotik giriş yapıyor artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
    SBOT;
    Clientless Özeliklerini legend4 testleri bitene kadar kapadılar, ve yeni sürümünü hatasız bir şekilde tez zamanda yayınladılar. New Cave scriptlerini kısmen barındırıyor ve new caveye sorunsuz gidiş sağlıyor.

Ne zaman biter bu legend4 testleri yaw
  • Way Anasına İlhan Yeni Uyelikler Satısa Cıkarsa Haber Ver Valla Beleşe Güvendiğim Adamlara Acc leri Verecem 1 Ay Kassınlar Daha Sonra Uyelik Satacam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

quote:

SBOT;
    Clientless Özeliklerini legend4 testleri bitene kadar kapadılar, ve yeni sürümünü hatasız bir şekilde tez zamanda yayınladılar. New Cave scriptlerini kısmen barındırıyor ve new caveye sorunsuz gidiş sağlıyor.

tamamlandı ve Yeni yazılan sbotun betası çıktı;

Yeni Sbot henüz beta aşamasında olduğundan ana sayfasında pre5 versiyonu var, dilersen clientlessi açık olan beta versiyonunu da kullabilirsin, ben betada bir soruna rastlayamadım ama beta ve bir sonraki çıkıcak versiyonlarda 1 acc için clientli veya clientsiz 15 taneden fazla char açamaz kuralı getirildi, beta kullanacaksan bunuda göz önünde bulundur. Clientless özelliğine ihtiyaç duyuyorsan Beta versiyonunda Sorunsuz açık

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Way Anasına İlhan Yeni Uyelikler Satısa Cıkarsa Haber Ver Valla Beleşe Güvendiğim Adamlara Acc leri Verecem 1 Ay Kassınlar Daha Sonra Uyelik Satacam :D

Bugün açılacaktı ama beta'nın testlerini bitiremediklerin önümüzdeki haftaya ertelediler, daha bugün görüştüm. Önümüzdeki haftanın herhangi bir gününde 1000 adet "new customers" e özel satış açacaklar, benim tahminimce 1000 tane yarım saati bulmadan tükenir, yüz adedin üstünde üyeliğim ödeme yapılmaya hazır bekliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beta sürümüne nerden ulaşabilirm.Sitede pre5 versiyonunu gordum sadece
  • Sanırm sitende buldum Cok tesekkur ederim yardımların için
  • quote:

quote:

quote:

SBOT;

tamamlandı ve Yeni yazılan sbotun betası çıktı;

Yeni Sbot henüz beta aşamasında olduğundan ana sayfasında pre5 versiyonu var, dilersen clientlessi açık olan beta versiyonunu da kullabilirsin, ben betada bir soruna rastlayamadım ama beta ve bir sonraki çıkıcak versiyonlarda 1 acc için clientli veya clientsiz 15 taneden fazla char açamaz kuralı getirildi, beta kullanacaksan bunuda göz önünde bulundur. Clientless özelliğine ihtiyaç duyuyorsan Beta versiyonunda Sorunsuz açık

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Way Anasına İlhan Yeni Uyelikler Satısa Cıkarsa Haber Ver Valla Beleşe Güvendiğim Adamlara Acc leri Verecem 1 Ay Kassınlar Daha Sonra Uyelik Satacam :D

Bugün açılacaktı ama beta'nın testlerini bitiremediklerin önümüzdeki haftaya ertelediler, daha bugün görüştüm. Önümüzdeki haftanın herhangi bir gününde 1000 adet "new customers" e özel satış açacaklar, benim tahminimce 1000 tane yarım saati bulmadan tükenir, yüz adedin üstünde üyeliğim ödeme yapılmaya hazır bekliyor

O halde hafta içi parayı hesabına yatırıyorum çıktığında benim için bi dene ayırırsın

• quote:

Sanırm sitende buldum Cok tesekkur ederim yardımların için

Bot155'li olmak bir ayrıcalıktır

Betayı bulamayan arkadaşlar TIKLAyın

• Bu arada Sbot acc lerin 50 TL olması dikkatimi cekti Birkac tane fazla almıstım acc alımı acıldığında biraz daha almamda fayda var sanırım SoftBot a dondu bu Sbot
  • quote:

Bu arada Sbot acc lerin 50 TL olması dikkatimi cekti Birkac tane fazla almıstım acc alımı acıldığında biraz daha almamda fayda var sanırım SoftBot a dondu bu Sbot

Son günlerde deli gibi sbot acc'si sattım ve elimde hiç kalmadı, ve 50 TL den sattığıma pişmanım market açsam peynir ekmek bile daha az satılırdı Olurda sbot açılır ve acc lerde epey kaparsam 50 den bi daha zor satarım,

• quote:

quote:

Sanırm sitende buldum Cok tesekkur ederim yardımların için

Bot155'li olmak bir ayrıcalıktır

Betayı bulamayan arkadaşlar TIKLAyın

Kesinlikle..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.