Şimdi Ara

Left 4 Dead(ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
10.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhalde ben de herkes gibi çeşitlilikten şikayetçiyim...
    Özellikle silah çeşiti çok az,
    Zombi çeşitleri de çok az...Sürekli aynı zombiler tekrarlanıp duruyor...(Hunter,Boomer,Smoker)
    Ama ne olursa olsun bi arkadaşla oynanınca harika zevkli oluyor.
    Bir de bişey sorcam;hani yerlerde oturup ağlayan bir kız var ya her tarafı inletiyo...Onu nasıl perfect bi şekilde öldürebiliriz?Sadece 1 kere öldürebildik yav,diğerlerinin hepsinde gelip üstüme atılıyo 30 gücüm kalıyo?

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun zevkli ama bence klasik değil. Belli bir süre sonra sıkıyor hep aynı bölümleri oynamak. Seçilebilir karakter ve zombi sayısı yetersiz silah çeşiti de çok az. Grafikleri hiç söylemiyorum zaten ortalama üzeri bile değil.

Dün ne oynadık ama 4. bölümü tankın geldiği yer son anda girdim içeri hani ne oyundu be öff
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

co op aynı xbox tan oynayabilseydik güzel olurdu

O dediğin zaten oluyor arkadaşım 2 profil birden oyuna gir ve ana menüde start a bassın diğer profil geri kalan quik play yap ordan tip seçin gelsin zombiler gitsin zombiler .oyun gayet güzel düşünülmüş ama neden 3 5 tane silah varrrrrrrrrrrr??????neden??????çokmu zor 10 20 silah koymak!!!!!!!!!!!!!!!!

• Arkadaşlar xbox oyunlarını orjinal kullanıyorum,makinede fw yok....Ben bu oyunu online oynamak için almayı düşünüyorum sizce değer mi?
    Bu oyuna 39 paunt yani yaklaşık 90 ytl verilir mi?.....Belli bir süre sonra sıkıcı diyorsunuz,sizce almamalı mıyım.

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar xbox oyunlarını orjinal kullanıyorum,makinede fw yok....Ben bu oyunu online oynamak için almayı düşünüyorum sizce değer mi?
    Bu oyuna 39 paunt yani yaklaşık 90 ytl verilir mi?.....Belli bir süre sonra sıkıcı diyorsunuz,sizce almamalı mıyım.

Valla hocam bana kalsa bu oyuna 90 YTL vermem şahsen bence gereksiz o kadar para, tamam güzel bi Multisi var zevkli oluyor 4 kişi ile ama bi yere kadar. Gelip geçici bir oyun zaten pek uzun süre kalmaz konsollarda.

Bence hiç gerek yok buna, CoD ve Gears Of War multisi ve single her türlü yeterde artar bile diğer oyunlara kadar.

• Bence oynamaya değmez
  • arkadaşlar oyun ortalaması %89 oldu,bir çok site en iyi multiplayer oyun ödülünü verdi,orijinal kullanıyorsanız sonuna kadar hakediyor parasını.

Orjinalden alıntı: KoalaX

Oyunun notları iyide demosu beni hiç açmamıştı. Gerçi full sürümüde elimde var ama kararsızım oynayıp oynamamakta.

ben çok niyetlendim görüntüleri görünce almayı ama tek kişilik modda zevk alamazsınız diyince vaz geçtim.live da olmadıgından mecburen almıcam sanırım.

görüntülerde baya hoşuma gitmişti ya.neden güzel bi senaryo ile tek kişilik yapmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 28 Aralık 2008; 2:27:01 >
  • oynadığım en güzel multi oyunlardan biriydi Left 4 Dead halen dahada oynuyoruz, Campaign modlarından sıkılınca Versus moda geçiyoruzki Infected olarak, Smoker, Hunter, Boomer ve Tank ı yönetmek mükemmel bi zevk (yalan yok Boomer'ı sevmem:) 4 arkadaş Infected olup karşı takıma saldırı yapmak deli bi olay biri smokerla yakalarken diğeri hunterla saldırıyor vs. Orjinal alacaklar için her kuruşuna değecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim, kesinlikle pişman olmazsınız, aldığı her ödülü sonuna kadar hakeden mükemmel bir oyun Left 4 Dead

Pittbull gibi çenem var dostum,ısırırsam koparırım...
    2,5 fit çavuş var kilosu 5 lira..
    Bu herif çok iyi biraDER,öbürü biraDEMEZ.
    Yeni bi idolün öncüsüyüm...Bullshit...
  • Yaw arkadaşlar oyun içinde live le ilgili hata veriyor profilinizde belli live ayarı yapmalısınız filan ne iş?bi türlü giremedim oyuna live den.diğer oyunlarda sorun yok sadece bu oyunda.

Orjinalden alıntı: !BULLY!

Bende orjinal almayı düşünüyorum.Değer diyosunuz yani?

zildjiann orj. kullanıyor mesela, oyunuda beraber oynadık zaten, değer almaya

@stormofdarkness

herhangi bir hata vermedi Live da , ne sorun verdiğini anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum

Pittbull gibi çenem var dostum,ısırırsam koparırım...
    2,5 fit çavuş var kilosu 5 lira..
    Bu herif çok iyi biraDER,öbürü biraDEMEZ.
    Yeni bi idolün öncüsüyüm...Bullshit...
  • 4 adet bölüm var her bölüm 5 chapterdan oluşuyor, bunları bitirmeyi dersen kısa sürer, ama oyun kendini uzun süre oynatıyor ki önemli olanda bu bence...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.