Şimdi Ara

Left 4 Dead 2 Steam Hangi Ülkenin Serverini Kullanıyorsunuz ? Yüksek Ping Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğunu denedim arkadaşlar ping hiç yeşile düşmüyor sürekli turuncu veya kırmızı 80 altına düşmüyor siz hangi bölgenin serverini kullanıyorsunuz indirirken czech kullanıyorum ama oda 90 altı ping vermiyor xkafe openserverbrowserdan açıyorum bazen 40 larda oluyor ping

• 80-90 pingin altına düşmüyor dediğine göre birşey bilmiyorsun demektir. Avrupa serverlarından alabileceğin en iyi değerdir onlar. Ayrıca 130 pinge kadar gayet rahat oynanıyor. TR serverlarına göre niye değerlendiriyorsunki ?
  • 130 a kadar gayet rahatmı oynanıyor ? realism expert oynayınca bir hatana bakıyor hemen noob ve sonrasında kick ping çok önemli ve her bölgede değişiyor oyuncularda dahil greece ping değerleri iyi ama ordada oyuncu sayısı çok az niye bir türk sunucusu olmazki saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

130 a kadar gayet rahatmı oynanıyor ? realism expert oynayınca bir hatana bakıyor hemen noob ve sonrasında kick ping çok önemli ve her bölgede değişiyor oyuncularda dahil greece ping değerleri iyi ama ordada oyuncu sayısı çok az niye bir türk sunucusu olmazki saçmalık

Random oyunlarda türk sunucusu kullanamazsın zaten. Yurtdışından bağlananlar yüksek ping alır. En iyisi Almanya ve İngiltere serverları. Realism Expert'i zaten yabancılarla oynama 3 kişi daha bul türk arkadaşlarınla oyna.

Ayrıca Türk sunucusu istiyorsan XKafe ve Death Poke var. Steam'deki gruplara üye ol. Steam Group Server'da görürsün.
  • 200 pingle rahat oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.