Arkadaşlar uzun süredir left 4 dead 2 oynuyorum live dan perşembe günüde yeni the passing adlı dlc geldi ve pc de ücretsiz olarak yayınlandı ama live da ne göriyim 572 points mi ne neden ücretlidir ki yav 1 deki karakterler ile karşılacaktık bu dlc de
dlc nedir??? heryerde görüyorum ama tam olarak neyin kısaltılmış arkadaşım ?
PC'de COD4 harita paketide ücretsizdi. Sebebi ise (bana göre tabi) PC'de indirilen verilerin çabuk kırılıp hemen paylaşıma açılması.
Konsollar da bu olay zor veya kimse uğraşmak istemiyor. Zaten uğraşsanda bu tarz şeyler ile banlanıyorsun. (XBOX360 için)
puan olsa alırdım ama puanımda yok ki yav çok severim left 4 dead 1 ve 2 sini.
Ayrıca kısacası DLC sonradan oyun için çıkan map yada bunun gibi oynanabilen eklentilerdir.
İşin birde şu yönü var.Ms yayınlanan patchler,dlcler için dağıtımcılardan hosting işlemleri için yüzbinlerce dolar talep ediyor.Sony ise sadece trafik için cüzi bir para alıyor.Pcde ise firmalar kendi servlerlarından hallediyor.Bu yüzden küçük dağıtımcılar sıkıntıya girebiliyor.505 games il-2 birds of prey için patch çıkartamıyor mesela.Oyunun forumlarında bu konu konuşuluyor.Belki valve maliyeti kullanıcılara yüklemek istiyordur.Senelik 50 dolar live artı oyunlara pclerden 20 dolar fazla ödüyoruz ama bir dedicated server bile sunmuyor microsoft.
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
dlc nedir??? heryerde görüyorum ama tam olarak neyin kısaltılmış arkadaşım ?
Açılımı Downloadable content yani yüklenebilir içerik.