Şimdi Ara

Leeco Max 2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkte ilk sayfada official http ile mega https olarak 2 indirme linki var, hangisini seçeceğiz, ayrıca üst mesajlarda bahsettiğiniz görselde üst 2 kısımda kapalı olacak dediğinizi tam anlamadım, yükleme öncesi yada sonrası yapılacak bir ayar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silient S kullanıcısına yanıt
    Mega ve direkt server seçenekleri var. Hangisi sizin için uygunsa ordan indirebilirsiniz. Direkt server üzerinden indirmek sizin için daha kolay olur, mega için ekstra uygulamala yüklemek gerekiyor. Wi-fi seçenekleri ise kurulumdan sonra yapılacak. Yeni rom yüklendikten sonra gosteriklerimi kapatın wi-fi arka planda saej tuketmez.

• Tamam,telefon üzerinden indirmeye başladım, inşallah sorunsuz kurulum yaparım, sonucu burada paylaşırım. bu arada teşekkürler, Allah razı olsun.

• silient S kullanıcısına yanıt
    Yukleme yaptiniz mi hocam?

• arkadaşlar ben hint romunu kurdum fakat twrp gitti
    twrp tekrar yükledim
    recovery modda açınca şöyle bi ekran geliyor
     Leeco Max 2
    2 dakika bekledikten sonra recovery açılıyor ama dosyalara erişemiyor twrp Leeco Max 2
    böyle hepsi boş görünüyor. şimdi ben nası başka rom yükleyecem. yüklesem brick olur mu
    telefon normal açılıyor bi sorunu yok ama recovery böyle
    lütfen yardım edin

• Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    Slm, yükleme yaptım sorun yok teşekkür ederim.

Cevap için tşkler. Bende CM yüklü ondan mıdır remote control yok. Varsa apk yada yükleme yolu yazarmısınız? Birde CM yi sadece % 100 türkçe olduğu için kullanıyorum.orjinal romunda türkçe olursa sizden öğreniriz inşallah. Takipteyim.(Ben ingilizce kullanamam) Kolay gelsin.

evet yurtdışı satın aldım kulaklığın ışığı yanıyormuş biz görememişiz :) youtube a cdla letv yazarsanız bahsettiğim kulaklığı görürsünüz muazzam bir sesi var

wipe yapmaktan kastım birinin bana bunu telefonun wifi nin çok sarj yemesini düzeltmesi için bir önerisiydi.
  • data klasöründe
    up a level ile storge kısmına gelmelisin

• Arkadaşlar Merhaba Bende X820 ile aranıza katıldım cihazda cucoo 15s rom yüklü aldıktan sonra wipe yaptım ve ilk kurulumu gerçekleştirdim yalnız bir sorunum var dialer ile birisini aramak istediğimde kimseyi aramıyor arama yapabilecek yaılım yok diyor. Bu problemi nasıl çözerim. Yardım edermisiniz.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    orada da hiç bi şey yok. üst kısma bakarsanız dahili depolamayı 0mb gösteriyor. hafızayı hiç görmüyor. yardım edin gözünüzü seveyim.
    xda da bu hint romu klasör korumalı mıymış neymiş diyorlar.
    ondan böyle oluyormuş.
    e peki ben nasıl kurtulcam bundan
  • Depolama seç var altta onu denedinmi?

basınca depolama 0mb, usb 0mb diyor ikiside boş.
    xda da bi tane adam çin romunu update.zip olarak kaydedin ve dosya yöneticisinden upgrade yapın diyor.
    brick olmasından korkuyorum.
    twrp sorunlu olduğu için.
    yapsam brick olur mu?
  • Telefon hafızasına TWRP ile yüklenen bir zipli dosya atıp tekrar denermisin,wipe yaparken storge falan isaretlemedin eminsin dimi

wipe yapmadım. yapsamda işaretlemedim. ki telefon normal açılıyor zaten içinde var bi şeyler. iki tane rom var. ama twrp korumalı olan dosyalara ulaşamıyor romun sorunu o.
  • PC den yüklemeyi dene usb ile otg üzerinden

• X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar dialer ile ilgili bu problemi kimse yaşamadımı kullandıgım rom Le2_X820-MAX_ROW-5.8.015S_V29_CUOCO92.zip
  • X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende başka rom var ve böyle bir sorun yok.kullandığın rom % 100 türkçe mi ?

• MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler Hocam hayır %100 turkce degil ama bir sıkıntı yaratmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.