Şimdi Ara

Lee sin late'de nasıl taşır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lee sin mekaniklerine tamamen alıştım. Yani rakip takımın hatası olunca oyunun erken aşamasındaki hasarı sayesinde cezasını veriyorum, rakip ormancıya oranla mutlaka önde oluyorum. Yani mutlaka takımıma güzel bir oyun sağlıyorum.
    Ama şimdiye kadar ki tespitim şöyle oldu. Oyun uzadıkça benim işlevim azalıyor. Tank olayım diyorum bu sefer hasarım az oluyor, pardon latede lee sin'in hasarı yoktu zaten. Tabi şimdiye kadar 150 oyun atmışsam bunun 80'i zafer, 70'i bozgun oluyor. Ben kısa sürede bitirmeye çalışıyorum zaten lee ile kazandığım oyunların genelinde rakip takım erken aşamada teslim oluyor . Ama gel gör ki oyun uzasın. İşte o zaman bir şey yapamıyorum. Bunun bir çaresi yok mudur

• Latede tank olarak ve u iel görev yapacaksın ve takım arkadaşlarını adc ni koruyarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

Latede tank olarak ve u iel görev yapacaksın ve takım arkadaşlarını adc ni koruyarak

O hep görevim ama mesela karşıda hecarim olsa u yu atar bize ordan hoppala vede cuppala.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Lee sin alırken hecarim alırken vi alırken sejuani alırken herşeyini göze alıyorsun ne yapabileceğini ne yaptığını bunj seçerek alıyosum latede tf de kitlesel kontrolü kolay kullanabileyim diyorsan lee ain alma arkadaşım senin için özel olarak kolay alan cc si mi koyalım ? Madem alan cc istiyosun lee sin alma lee sinin başka avantajları var

• quote:

Lee sin alırken hecarim alırken vi alırken sejuani alırken herşeyini göze alıyorsun ne yapabileceğini ne yaptığını bunj seçerek alıyosum latede tf de kitlesel kontrolü kolay kullanabileyim diyorsan lee ain alma arkadaşım senin için özel olarak kolay alan cc si mi koyalım ? Madem alan cc istiyosun lee sin alma lee sinin başka avantajları var

Lee çok zevkli
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Bende satın alınmış bile değil mainim orman altın 1 im hiç oynamadım bilmiyorum.
    Ama late de tfde alana cc atmak istiyorsan kolay bir şekilde sejuani hecarim al

• quote:

Bende satın alınmış bile değil mainim orman altın 1 im hiç oynamadım bilmiyorum.
    Ama late de tfde alana cc atmak istiyorsan kolay bir şekilde sejuani hecarim al

Oyun %70 lateye uzadığı için kazanmak için hecarim ve sejuani güzel seçimler ama lee çok zevkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lee ile latede adcyi korumak iyi bir çözüm, onun dışında karşıda kolay yakalanacak şampiyon yoksa insec yapmak için zorlamanın alemi yok.
  • Bu aralar full ad lee ler taşıyor
  • Taşıyor ki pickliyorlar bu kadar.
    En cok picklenen jung lee sin.

• Karakterin özelliği gibi bir şey bu oyun başı fazla güçlü ama iş lateye gelince yürüyen toteme dönüşüyor. Ben o yüzden erken oyunda aşırı agresif oynanması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle karşı ormancıyı rahatsız etmek lazım. Ayrıca istediğin kadar tank kas genede tank hissi vermiyor en iyisi full ad..

• Latede tank kasıp ultinle iş yaparsın öncelikli hedefleri kicklersın savaş öncesi avantaj kazandırırsın ya da adcnin yanında durursun üzerine gelecek bilimum assasini tekmelersin.

• Ad lee oynamaya alisirsan isin kolaylasir ama ogrenene kadar biraz zorlanirsin ama sonra isin cok kolaylasir.

• shywana da iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle

• Lee Sin mekaniklerine tamamen alışmamışsın demek ki.

Lee Sin, oyun sonu düşüyor diyenleri gerçekten anlamıyorum. Oyunun her aşamasında mükemmel iş yapan bir karakter.

Oyun sonunda tf'yi direk başlatıp, bitirebilirsin.

Hasarı var ve tanklığı var.

Yapacağın tek iş şu; illa adc yada apc ye q tutturmak zorunda değilsin. Ön saflarda duran birine q at, arkasına yada karşı adc-apc ye yakın bir yere totem koyup w'lu at, sonrasında flash-ulti ile takım savaşı kazan. Oyundan düştüğünü hiç bir zaman görmedim ben Lee Sin'in.
  • Late'de yürüyen toteme dönüşüyor, çöp vs diyenlerin arası max plattır. İnanma. İyi bir R oyun kazandırır. Ne yapman gerekiyorsa onu yap. Arka arkaya 2-3 rakibi kaldırabileceğin bir pozisyon yakalaman veya beklenmeyen bir insec veya kasmış elemanınızın üstüne gelen rakibi tekmeleyerek uzak tutabilirsin. Tek nefeste 3 opsiyon saydım. Hepsi duruma göre önem kazanabilir. Her zaman oynadığından daha iyisini oynayabileceğini unutma.

Oyunu oynarken gelişmenin tek yolu kaliteli bir gözlemdir. Diğer oyuncuların yerine kendini koyup, yapılan hataları incelemek. Çünkü benzer hataları sen de yapıyor olabilirsin. Ve en önemlisi kendi yaptığın hataları görebilmek. Göremiyorsan kaydet oyunlarını ve izle. Ölmek her zaman bir hata olmayabilir, ancak bazen ölmemen hata bile olabilir. Ölmen gerekebilir. Ciddi bir analiz ister. Çok fazla izlemek ve oynamak gerekir. Lee Sin de bu bağlamda çok zevkli bir seçim. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Late'de yürüyen toteme dönüşüyor, çöp vs diyenlerin arası max plattır. İnanma. İyi bir R oyun kazandırır. Ne yapman gerekiyorsa onu yap. Arka arkaya 2-3 rakibi kaldırabileceğin bir pozisyon yakalaman veya beklenmeyen bir insec veya kasmış elemanınızın üstüne gelen rakibi tekmeleyerek uzak tutabilirsin. Tek nefeste 3 opsiyon saydım. Hepsi duruma göre önem kazanabilir. Her zaman oynadığından daha iyisini oynayabileceğini unutma.

Oyunu oynarken gelişmenin tek yolu kaliteli bir gözlemdir. Diğer oyuncuların yerine kendini koyup, yapılan hataları incelemek. Çünkü benzer hataları sen de yapıyor olabilirsin. Ve en önemlisi kendi yaptığın hataları görebilmek. Göremiyorsan kaydet oyunlarını ve izle. Ölmek her zaman bir hata olmayabilir, ancak bazen ölmemen hata bile olabilir. Ölmen gerekebilir. Ciddi bir analiz ister. Çok fazla izlemek ve oynamak gerekir. Lee Sin de bu bağlamda çok zevkli bir seçim. Başarılar.

Yürüyen toteme donusuyor demiyoruz ki biz o kadar da useless olmuyor en azından tekme atabilen bir warda donusuyor ki bu Lee sin e has bir olgu başka bir şampiyonada yok.

Şaka bir yana Lee early-mid game I çok iyi domine ediyor. Late game de iyi bir tekme atarsa ancak iş yapabiliyor. Benim fikrim bu. Wcs te svern ya da meteos hatırlamıyorum 40dk takımına kaybettirirken tek tekmeyle taşıdı oyunu evet bu özelliği var. Fakat ote yandan 3 Lee sin oyununun 2 sinde şöyle diyorsun:
    " Ulan Lee dışında herhangi birsey alsaydin rahat kazanmıştik oyunu."

Sadece birinde " Lee nin tekmesi taşıdı" diyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Late'de yürüyen toteme dönüşüyor, çöp vs diyenlerin arası max plattır. İnanma. İyi bir R oyun kazandırır. Ne yapman gerekiyorsa onu yap. Arka arkaya 2-3 rakibi kaldırabileceğin bir pozisyon yakalaman veya beklenmeyen bir insec veya kasmış elemanınızın üstüne gelen rakibi tekmeleyerek uzak tutabilirsin. Tek nefeste 3 opsiyon saydım. Hepsi duruma göre önem kazanabilir. Her zaman oynadığından daha iyisini oynayabileceğini unutma.

Yürüyen toteme donusuyor demiyoruz ki biz o kadar da useless olmuyor en azından tekme atabilen bir warda donusuyor ki bu Lee sin e has bir olgu başka bir şampiyonada yok.

Şaka bir yana Lee early-mid game I çok iyi domine ediyor. Late game de iyi bir tekme atarsa ancak iş yapabiliyor. Benim fikrim bu. Wcs te svern ya da meteos hatırlamıyorum 40dk takımına kaybettirirken tek tekmeyle taşıdı oyunu evet bu özelliği var. Fakat ote yandan 3 Lee sin oyununun 2 sinde şöyle diyorsun:
    " Ulan Lee dışında herhangi birsey alsaydin rahat kazanmıştik oyunu."

Sadece birinde " Lee nin tekmesi taşıdı" diyebiliyorsun.

Dediklerine katılarak ekliyorum. Bu yüzden o şampiyonun adı Lee Sin. Hani herkes alıp oynamasın ya da belirli bir oyun bilgisine sahip olduktan sonra alsın. Lee Sin yoksa oyunun her aşamasında iş yapıyor. Sadece oynayamayanlar var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.