Şimdi Ara

Lee sin Kostümleri İndirime Girermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 rp var acaba ne aralıklarla degisiyor bu indirim günleri ve 400rp nin altına iner mi herhangi biri

• Girmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 olanlar 650-700 rp
    975lik olanlar 487 rp
    750 olanlar 375 rp
    520 olanlar 260 rp
    lee kostümlerinin fiyatlarını bilmem ama buna göre 400 rp ile alacakların bunlar. indirimler de genelde 3 tane heroya yapılıyor. 100ün üzerinde hero olduğunu düşünürsen leeye gelme ihtimali de var. takipte kal. bu çin bayramı etkinliğinde demir yumruk mu ejder yumruk mu bişey indirimdeydi. 1 ay olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1350 olanlar 650-700 rp
    975lik olanlar 487 rp
    750 olanlar 375 rp
    520 olanlar 260 rp
    lee kostümlerinin fiyatlarını bilmem ama buna göre 400 rp ile alacakların bunlar. indirimler de genelde 3 tane heroya yapılıyor. 100ün üzerinde hero olduğunu düşünürsen leeye gelme ihtimali de var. takipte kal. bu çin bayramı etkinliğinde demir yumruk mu ejder yumruk mu bişey indirimdeydi. 1 ay olmadı

tmm kardesim bana 750 olan 375 e inse yeterli insallah bi kac güne girer. indirim yenlenmeleri pazartesi gecemi yapıyorlar sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedd12391

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1350 olanlar 650-700 rp
    975lik olanlar 487 rp
    750 olanlar 375 rp
    520 olanlar 260 rp

tmm kardesim bana 750 olan 375 e inse yeterli insallah bi kac güne girer. indirim yenlenmeleri pazartesi gecemi yapıyorlar sadece?

türkiye sunucunda salı perşembe ve cuma günleri oluyor. salı olanlar perşembe indirimine kadar. perşembe de salıya kadar. cuma olanlar da hafta sonu geçerli oluyor. özel etkinliklerde de indirimler oluyor takip et. buyur link vereyim. buradan bakarsın.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/store/sales

• indirim falan bilmem de garen bedava kostümü veriyor eu west de twitten takip şartı ile ama ok güzel bee :D
  • İndirimler 3 gün arayla yapılıyor, lolün sitesinden bakabilirsin indirimlere
    https://docs.google.com/document/d/11PYanW3GrWo-X_l_YcZURVo4icJt1KIUMb_jXPWViMs/preview?pli=1&sle=true
    Bu ayın indirim takvimi bu ve listede lee sin kostümü yok :) Diğer ayı beklemelisin fakat ben 750 ve 520 RP'lik lee sin kostümlerinin 1-2 aydan önce çıkacağını zannetmiyorum ama yine de tetikte ol çünkü Türkiye sunucusuna özel haftasonu indirimleri de oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 12 Mart 2015; 23:23:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Girer tabi neden girmesin?
  • Muay Thai 2015-08-21
    Acolyte 2015-06-26
    Pool Party 2015-10-26
    Dragon Fist 2016-02-16
    diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.