Şimdi Ara

Lee Sin ile müthiş olay..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugun normal gamede lee sin oynuyordum dakka 35-40 civarı oyunda gerideydik karşı tarafta renekton mf akali evelyn hatırlayamadım.Herneyse barona gitmişlerdi ping veriyorum giden yok ben gittim bi ward dikeyim diye ilk başta bi q salladım baron bizdeydi.Evde bağırmaktan ss alamadım hiç böyle birşey beklemiyordum chatte bazıları sovuyor bazıları omg yazıyor Son zamanlarda yaşadığım en güzel olaydı maç sonucu 16/19 Tabi baronu aldıktan sonra bitirdik.Aslında tf yi kaybetmiştik crepler bitirdi

• Lee sine ne kadar tanky çıksamda kombatlarda hemen ölüyorum. Solotop rahat oynuyorum jungle oynayamıyorum. Değişik garip bi champ.
  • No ss no güven
  • no ss no güven derler burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 21 Ocak 2013; 14:36:39 >
  • Neden sallim bir neden soleyin forumda meşhur olmakmı? Gerçekten yaşandı bu olay..
  • bi ward dikeyim diye ilk başta bi q salladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

bi ward dikeyim diye ilk başta bi q salladım

Baronun kesilip kesilmediği şimdi diyeceksin o zaman ward dikseydin o an oyle yaptım
  • Bizim bi arkadaşta janna ile wardsız baron çalmıştı.Buralardadır şimdi.
  • bende bi ara dianayla barondamılar diye Q sallayıp baronu almıştım , recorderde duruyor oyle bir kaç garip çalma daha var video haline getiricem ilerde
  • Soraka ile bi ulti atmışım bi baktım baron bizde
  • Bende geçenlerde baronun oralardan geçiyorum üstten bir taş atayım gıcık olsun dedim.. Bir attım baron bizde :D

Bağırmaktan ss alamamış ne bağırıyorsun derler adama NO ss NO güven derim bende.
  • Bende bir kere wardsız baron'a gragas'la Q atmıştım ama bir daha Q'ya basıp patlatmadım. Kendiliğinden 5 saniye sonra patladı altta yazışıyorlar omg falan, bende bir baktım baronu çalmışım Bir kere wardlı barona yine gragasla ulti atıp almıştım. Onun dışında yok Ezreal ultiyle var o kadar hatırladığım kadarıyla.
  • Olur arada.
  • Kimseyi inandıracak halim yok deli değilim ben forumda durduk yere konu açıp hikaye sallim
  • SS olmadıkça hikaye tarzı hiçbirşey anlatma burada ve sonra ben kimseyi inandırmak zorunda değilim diye falan atarda yapma boşa

ÖNCE SS SONRA GÜVEN ARKADAŞ veresiye satışımız yoktur
  • Bende yaşamıştım benzerini. Wardı diktim q ile uçup smite atıcaktım. Bide dışarı ward diktim geri uçarıım diye. Q yu attım baron geldi rakiptekiler how? oldular
  • özet: ilk acemi attım
  • nö ss nö gövön
  • Buralarda bir laf vardır

Lee Sin ile müthiş olay..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.