Şimdi Ara

Lee Sin hakkında (Yeni başlayan biri için tavsiyeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuna yeni başladım. Daha şampiyon sistemini harita stratejilerini item seçimlerini taktikler , vs bilmiyorum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum.
    Başlangıçta hangi itemi almalıyım ? Hangi itemlerle devam etmeliyim ? Ya da alt üst koridorlarda mı oynamalıyım ? Tavsiye ve taktikleriniz neler ? Başka hero varsa yeni başlayanlar için oynaması öğrenmesi kolay deneyebilirim.

-Genellikle Lee Sin alıyorum.
    -Orta koridorda oynamaya çalışıyorum.
    -Dora'nın kılıcı , Pala vardı sanırım bu itemleri alıyorum başlangıçta ormandaki canavarlara gidiyorum.
    -Çok sayıda minyon öldürmeye çalışıyorum ama acemiliğimden olsa gerek çatışmalara uzak kalıyorum , girmeye biraz çekiniyorum vs.
    -Çabuk altın biriktirme hakkında tavsiye almak isterim ''Kanasusamiş , Son fısıltı '' gibi itemleri alabilmek çok zor oluyor oyun sonu geliyor.
    -Başka bir şampiyon tavsiye ederseniz oynayabilirim. (Mage olabilir tank olabilir)
    -Lee Sin ile direk çatışmalımıyım ? Yoksa desteklemelimiyim ?

Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 18 Nisan 2013; 17:04:21 >

• Lee sin i mid de denemen için çok iyi oynaman lazım,bence top git skilleri kullandıktan sonra arada bir düz atak yap bide q q yapmadan önce e e yap.
    bu sana 5 10 oyun yeter hacı
  • lee sin useless lux kasadin fizz al mide git
  • @zirve011

Teşekkürler cevaplarınız için. Ama tam anlayamadım. TR sunucusunda başladım ben oyuna Avrupa oynamadım yani itemlerin skillerin vs Tr karşılıklarını söylerseniz iyi olur.

Hocam bir qq dediğiniz skilleri ben 1 2 3 4 tuşlarına aldım aynı sırasıyla 1 den bahsediyor olmalısınız ?

Hangi itemleri almalıyım ? Başlangıçta ve devam ederken sırasıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Selamlar herkese.

Oyuna yeni başladım. Daha şampiyon sistemini harita stratejilerini item seçimlerini taktikler , vs bilmiyorum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum.
    Başlangıçta hangi itemi almalıyım ? Hangi itemlerle devam etmeliyim ? Ya da alt üst koridorlarda mı oynamalıyım ? Tavsiye ve taktikleriniz neler ? Başka hero varsa yeni başlayanlar için oynaması öğrenmesi kolay deneyebilirim.

-Genellikle Lee Sin alıyorum.
    -Orta koridorda oynamaya çalışıyorum.
    -Dora'nın kalkanı , Pala vardı sanırım bu itemleri alıyorum başlangıçta ormandaki canavarlara gidiyorum.
    -Çok sayıda minyon öldürmeye çalışıyorum ama acemiliğimden olsa gerek çatışmalara uzak kalıyorum , girmeye biraz çekiniyorum vs.
    -Çabuk altın biriktirme hakkında tavsiye almak isterim ''Kanasusamiş , Son fısıltı '' gibi itemleri alabilmek çok zor oluyor oyun sonu geliyor.
    -Başka bir şampiyon tavsiye ederseniz oynayabilirim. (Mage olabilir tank olabilir)
    -Lee Sin ile direk çatışmalımıyım ? Yoksa desteklemelimiyim ?

Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Öncelikle oyuna yeni başlamışsın ve TR'desin direk Avrupaya geç ilk olarak o hesabını bırak avrupa'da oynamaya başla.Lee Sin yeni oyuncular için tavsiyem değil şahsen.Çünkü çok zor bir karakter.Lee oynamayı sonralara bırak.Garen , Tryndamere , Master Yi , Ashe , Teemo , Annie var gayet iyi bunlar yeni başlıyanlar için bunları oyna hangisi hoşuna giderse.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

lee sin useless lux kasadin fizz al mide git

• Peki neden TR değil Avrupa ? Ping sorunu olmuyor değil mi ? İngilizcem pek yeterli değil aslında Türkçe çok iyi olurdu ama Avrupa öğrenme aşamasında daha iyi ise giderim.

Teemo , Garen , Tryndamere denemiştim zevkli oynanışları. Ashe ve Annie pek bana göre değil sanırım. Master Yi hiç oynamadım. Bir de riot puanım yok malum açık şampiyonlar arasından seçmem lazım. Şu an için en uygunu Lee duruyor ama bu hesapta 3483 itibar puanı var 1-2 şampiyon açmak istiyorum ucuzlarından Teemo ve Tryndamere nasıl olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dora'nın Kalkanı

Lee Sin hakkında (Yeni başlayan biri için tavsiyeler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 18 Nisan 2013; 17:01:05 >
  • öncelikle Lee Sin i bir kenara bırak. Lee Sin çokca bireysel yetenek gerektiren bir champ tır ve herkes iyi oynayamaz, oyuna yeni başlayanlar için ise yanlış bir tercihtir. Öncelikle kendine bir champ belirle zorluk derecesi daha az olan ve onla oynamaya başla bunlar ashe, teemo vb herolar olabilir. Oynayacağın heronun tr.leagueoflegends.com adresinden sampiyonlar sekmesinden tüm skillerinin açıklamalarını oku pasiflerini ögren, hangi skilinin nekadar hasar verdiğini öğren ve ilk onu geliştirmeye bak. İtem olarak oyunun çözene kadar önerilen itemleri alman herzaman tavsiyemdir. ikitane aynı itemden sakın alma oyuna yeni başlayanlar bu yanlışı çok yaparlar. iki hatta üç tane infinity edge alanı biliyorum. genelde her itemin pasifi unique(tek) dir ve bir ikincisi sadece damagi arttırır başka bi işe yaramaz. oyuna yeni başlayanlar için eğer Mage oynamıyorsan Trinity Force her hero ya uyan bir itemdir ters sarı üçgen şeklinde simgesi var(itemlerin türkçe isimlerini bilmiyorum). Trinity Force hem sana can, hem attack speed, hem ap, hemde damage verir ve çok iyi bir başlangıç itemidir. son olarakwww.mobafire.com sitesinden veyawww.lolking.net sitesinden en çok kullanılan item dizilimlerini takip edebilir ve hangi heroda hangi sikillerin öncelikli geliştirilmesi gerektiğini öğrenebilirsin kolay gelsin...

• Kılıcı olacak özür dilerim yanlış olmuş.
  • Teşekkür ederim açıklama için. En iyisi Avrupa da başlamak olacak. Dedikleriniz deneyeceğim tekrar teşekkürler.
  • Lee Sin le adama kombo yapınca skiller beklemede olduğu için kaçıyor gibi yap veya çalıya falan gir skller dolarken tekrar saldır şeklinde taktikler yapabilirsin. Lee'nin en iyi özelliklerinden biri lanede uzun süre kalabilmesi çünkü w life steal+spell vamp veriyor inanılmaz bir can emmeye sahip oluyorsun bunun dışında e jungle için çok iyi ayrıca e skillinin vurduğu slowda hatrı sayılır seviyede. q ile rakibi yakalama imkanınız oluyor hatta bazı lee sin midler eğer q yu iyi tutturabiliyorsa sürekli q atarak harraslıyorlar ilginç bir taktik. Ultisi tf nin kaderini değiştiriyor bazı lee sin oyuncuları sırf tf de arkaya geçip ace yapabilmek için duvarın arkasından rakipe q atıp üstüne uçup sonra flash atıp arkadan ultiyi sallıyolar lee sinin ultisiyle oyunu döndüren takımların birçok videosu var internette izleyebilirsin.
  • TR nin pingi ile East ya da West sunucusunun pingi arasında fark yok ya da yok denebilecek kadar az. Türkiye'de oyun daha geç çıktığı için seviye biraz düşük. İlk defa oynadığın bir oyunu Easy'de oynarsın ya genellikle, TR de oyuna alış bence aynı hesap. Biraz oyunu kavradıktan sonra geçersin West ya da East e. TR nin artıları var eksileri var. Turnuvaların olması, Türklerin olmasının doğurduğu iletişim kurabilmede büyük avantaj TR serverinin artıları. Ama bebelerin "Ekmek almaya gideceğim." ya da "Annem yat diyor." laflarının geçtiği, artılar kısmında yer alan iletişim ile tamamen çelişen her oyunda takımındaki diğer 4 kişinin en az 2 veya 3 ünün ana bacı saydığı bir server. TR sunucusundaki cezaların yetersiz olduğu için bu bebeler oyundan kolay kolay da uzaklaştırılamıyor. Her ne kadar bebeler olsa da Win - Lose farkını +100' den yukarı çıkardığında bu adamların sayısında büyük bir düşüş olacağını da görüyorsun. Ama bu o kadar da kolay değil. West'te "bebe" olarak nitelendirilen kişilerin sayısı TRdeki kişilerin sayısına oranı bayağı düşük olduğundan dolayı oyundan zevk alma derecen bayağı yükseliyor.

Düşük seviyelerde herkes Tryndamere, Master Yi önerir. Fakat oynamayı bilen tecrübeli oyuncular rahatça kill alarak Feedlenip ( En uygun tabiriyle deli gibi kasılıp ) oyunu bu herolarla taşıdığı için bunları söylerler. Ancak bu herolar feedlenmediği taktirde iş yapan herolar değildir. Onun yerine Offtank ( hem tank gibi hem de ofansif yönü olan herolar ) herolarla oynarsan (Garen, Jax gibi) bence daha kolay feedlenip oyunu taşırsın. Ayrıca Lee Sin ile 200den fazla oyun atmış olmama rağmen tam potansiyeli ile kullanamıyorum. O kadar kolay bir hero olduğunu düşünmüyorum. Eğer mid de mage hero ile oynamak istersen Annie çok iyi bir burst (kısa sürede yüksek hasar) dmg'e sahip bir herodur. Ayrıca parayı minionlara son vuruş yaptığında kazandığın için ve Annie'nin Q skilli son vuruş yaptığında mananı geri verdiği için Last Hit (son vuruş) yapmayı kolay hale getirebilir ve ilerisi için büyük avantaj sağlamış olursun. Teemo oynaması zevkli bir hero. Tryndamere de benim ilk aldığım championlardan. Yukarda bahsi geçen championlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 18 Nisan 2013; 17:20:55 >

• Teşekkür ederim bilgilendirme için arkadaşlar. Lee Sin ile sabahtır beri oynuyorum. Çok zevkli geliyor oynaması ama cidden zor. Ultiyi bile tam yerinde kullanamıyorum bunları çözmem lazım. Bazen güzelim ulti boş yere heba oluyor. İtemleri de biraz çözersem alışmaya başlarım diye düşünüyorum. Ama TR yerine EU geçsem diye düşündüm şimdi az önceki oynadığım oyundan sonra. Teemo ve Tyrndamere ile Garen ile devam edicem Lee sin i biraz kenara bırakayım oyunu çözünce dönerim.

Q E falan onları çözmem lazım örneğin Lee sin de Q ile dalga idi sanırım fırlatınca rakibe doğru gidebiliyor muyuz ? Ben sadece q ile fırlatınca rakibe değerse hasar veriyor sanıyorum ? Bir de bu X te duran bir seçenek var basınca tıklamama rağmen bir şey olmuyor nedir ?

@Snefru@CrashBone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 18 Nisan 2013; 17:46:27 >
  • quote:

Gel qnq 1v1 yapalım. Ciddiyim ya hanyy
  • Yanında ward taşı 1 tane. Karşında bir engel olduğunda engelin arkasına ward atıp W (senin tercihinde 2) ile warda uçabilirsin.
  • quote:

• Ward taşı derken hocam ?
  • Bir Zed değil bence mid lane'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Ward taşı derken hocam ?

Yanında görüş totemi olsun diyor. Birinden kaçarken totemi atıp 2 tuşundaki skilin ile toteme zıplayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill Or Dead -- 18 Nisan 2013; 20:03:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.