Şimdi Ara

Lee Sin Combo'ları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jungle oynarım Lee Sin ile başlangıçta E açarım ama ilk olarak Q daha sonra W en son da E'yi fullerim. 2 farklı insec vardır. Zayıf bir heroya Q-Q yaparsın daha sonra adamın arkasına ward atar W ile uzanır. R ile de adamı takım üyelerine, kule dibine olsun gönderirsin. Diğer insec'i de foxdrop'dan görmüştüm. Q ile rakibi işaretledikten sonra ward atıyor uygun bir yere ward'a W ile uzandıktan sonra tekrar Q'yu çalıştırıyor. (2. insec'in mantığını anlayabilmiş değilim. Adam açıklıyordu fakat İngilizcem yetmedi )
  • Q kasacaksın çünkü karşına ''Renekton,Jax'' gibi şampiyonlar gelirse çok çabuk q ile dürte bileceksin.
    Bir de AD kasıyosan q yu fulleyeceksin arkadaş yani.
  • Soloda Q E W giderim jungle da E Q W. W en son fullerim hep cunku soloda iken lee sin zaten earlyde cok guclu kolay kolay harras bile yapamazlar. Early de oyun ustunlugu zaten sizde olmasi lazim onun icin daha ofansif oynanmali. Ancak karsinizda bir jax veya trynda varsa e gidebilirsiniz as debuff yuzunden. Kombosu biraz Q ustune kurulu. Q tutturdugun an atliyip E ve AA yapip W ile geri cekiliceksin. 6 levelda yine ayni kombo ancak bu sefer adam yaklasirsa Q R Q yapmayi denersin. veya Q Q E Ignite R olabilir. Bu arada AA lari unutma sakin lee sin pasifi sayesinde hem iyi dmg veriyor hem de enerji sikintisi yaşamazsin. Jungle da ise ilk E sonra Q açıyorum ve 2 levelda gank atiyorum hemen mide. Soloda junglerimiz nau voli gibi bir heroysa ilk item Last whisper cikiyorum gercekten feci dmg vuruyor. sonrasında tanky gidiyorum. Aslinda lee sin yapabileceklerinin sinirsiz oldugu bir karakter. Burda benim sana verebileceğim 1-2 tuyo. Sen o ana gore dogaclama yapacaksin. Umarim yardimci olmusumdur biraz uzun oldu ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Soloda Q E W giderim jungle da E Q W. W en son fullerim hep cunku soloda iken lee sin zaten earlyde cok guclu kolay kolay harras bile yapamazlar. Early de oyun ustunlugu zaten sizde olmasi lazim onun icin daha ofansif oynanmali. Ancak karsinizda bir jax veya trynda varsa e gidebilirsiniz as debuff yuzunden. Kombosu biraz Q ustune kurulu. Q tutturdugun an atliyip E ve AA yapip W ile geri cekiliceksin. 6 levelda yine ayni kombo ancak bu sefer adam yaklasirsa Q R Q yapmayi denersin. veya Q Q E Ignite R olabilir. Bu arada AA lari unutma sakin lee sin pasifi sayesinde hem iyi dmg veriyor hem de enerji sikintisi yaşamazsin. Jungle da ise ilk E sonra Q açıyorum ve 2 levelda gank atiyorum hemen mide. Soloda junglerimiz nau voli gibi bir heroysa ilk item Last whisper cikiyorum gercekten feci dmg vuruyor. sonrasında tanky gidiyorum. Aslinda lee sin yapabileceklerinin sinirsiz oldugu bir karakter. Burda benim sana verebileceğim 1-2 tuyo. Sen o ana gore dogaclama yapacaksin. Umarim yardimci olmusumdur biraz uzun oldu ama.

Anlıyorum teşekkürler

• Tr de isen oyundan pm de atabilirsin su an sehir disindayim fakat gelince yardimci olmaya çalışırım nick ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Tr de isen oyundan pm de atabilirsin su an sehir disindayim fakat gelince yardimci olmaya çalışırım nick ayni

Ben de aynı şekilde şehir dışındayım oyuna erişimim yok ayrıca euw sunucusundayım

• Top Lane'de yaptığım komboyu söyleyeyim sana. Q - E - R - Q - Ignite

Eğer herif uzaktaysa, Q - Minyona W - E - R - Q - Ignite

Yanlış yazmış da olabilirim. O an yapıyorsun komboları fazla aklında kalmıyor. Ama herife havada Q atmanın hazı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticShot

Top Lane'de yaptığım komboyu söyleyeyim sana. Q - E - R - Q - Ignite

Yanlış yazmış da olabilirim. O an yapıyorsun komboları fazla aklında kalmıyor. Ama herife havada Q atmanın hazı çok iyi

Ben Q-minyona W-E yaptıktan sonra adamın arkasına geçip ultiyi atamıyorum. Soloda karşıda çok defansif bi champ gelince de arkaya atmak şart oluyor adam ölmüyor onu nası yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 360Arcader

quote:

Ben Q-minyona W-E yaptıktan sonra adamın arkasına geçip ultiyi atamıyorum. Soloda karşıda çok defansif bi champ gelince de arkaya atmak şart oluyor adam ölmüyor onu nası yapabilirim?

Herif senden hızlıysa atamazsın. Bu yüzden Sightstone ya da Ward kullanman gerekir Lee oynarken gerek kaçarken, gerek yakalarken.

• quote:

quote:

quote:

Herif senden hızlıysa atamazsın. Bu yüzden Sightstone ya da Ward kullanman gerekir Lee oynarken gerek kaçarken, gerek yakalarken.

Wardla yapınca da baya bi kulenin dibine girmiş oluyorum

• soloda w fulleyen purolar gördüm ama onlar farma odaklı oynadıkları için pasif kalarak oynadıkları için riske girmemişlerdi. düşük seviyede q fullemek en iyisidir lanede. Q r q inanılmaz burst vuruyor. Jungle için e fulleyenler var slow için ama slow zamanla azaldığı için ben pek verimli bulmuyorum önceden ormandaki minik yaratıklar daha güçlüydü 1 2 patch önce onları güçsüzleştirip büyükleri güçlendirdiler böylece alan skilleri önemini kaybetti her zaman q fullüyorum ben afresif oynamayı sevdiğimden bir zararınıda görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: taltask

soloda w fulleyen purolar gördüm ama onlar farma odaklı oynadıkları için pasif kalarak oynadıkları için riske girmemişlerdi. düşük seviyede q fullemek en iyisidir lanede. Q r q inanılmaz burst vuruyor. Jungle için e fulleyenler var slow için ama slow zamanla azaldığı için ben pek verimli bulmuyorum önceden ormandaki minik yaratıklar daha güçlüydü 1 2 patch önce onları güçsüzleştirip büyükleri güçlendirdiler böylece alan skilleri önemini kaybetti her zaman q fullüyorum ben afresif oynamayı sevdiğimden bir zararınıda görmedim

Kendimi koruyacak kadar w, damage verecek kadar q, slowlayacak kadar e'ye versem hepsine 2şer 3er?

• ben q w e gidiyorum. E fullemek eğer çok fazla feedlenmediysen q e q yaparak adamları öldüremeyeceksen gereksiz q w e iyidir candır

• q q e e a (adam yavaşlamış oluyor yeteri kadar) r a a ( lane oyuncusuna kill bırakılır )

thx lee u r pro xd.
  • Solo'da savunma odaklı oynamak bence koridor üstünlüğü için en önemli şey.
    Ben Rengar'la sağlam dürtmek için önce E sonra da Guardian Angel gibi etki yarattığı için W yeteneğine puan veriyorum.
    Enfes oluyor.

Lee Sin'de arkadaşlarını kurtarmak,kolay kaçmak,trade girmek ve life steal için W yeteneğini tamamlayarak başlayabilir.

En basit kombo:Q-E-E-R-Q-İgnite öldüyse veya dürtebilecek durumda değilsek de geriye ward'a W veya dost minyona W şeklinde.Diğer permutasyon ve kombinasyonlar sınırsız.

Yararlan:http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/find-your-center-top-lane-lee-sin-fully-updated-241236#chapter8
    (Skill Breakdown ve aşağısı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

q q e e a (adam yavaşlamış oluyor yeteri kadar) r a a ( lane oyuncusuna kill bırakılır )

thx lee u r pro xd.

Ben lane oyuncusuna kill bırakmaya çalışırım genelde ondan önemli benim için arkasına geçip ulti atmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

Solo'da savunma odaklı oynamak bence koridor üstünlüğü için en önemli şey.
    Ben Rengar'la sağlam dürtmek için önce E sonra da Guardian Angel gibi etki yarattığı için W yeteneğine puan veriyorum.
    Enfes oluyor.

Lee Sin'de arkadaşlarını kurtarmak,kolay kaçmak,trade girmek ve life steal için W yeteneğini tamamlayarak başlayabilir.

En basit kombo:Q-E-E-R-Q-İgnite öldüyse veya dürtebilecek durumda değilsek de geriye ward'a W veya dost minyona W şeklinde.Diğer permutasyon ve kombinasyonlar sınırsız.

Yararlan:http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/find-your-center-top-lane-lee-sin-fully-updated-241236#chapter8
    (Skill Breakdown ve aşağısı)

Teşekkürler aynı zamanda rengar hakkında da bilgilenmiş olduk

• quote:

quote:

q q e e a (adam yavaşlamış oluyor yeteri kadar) r a a ( lane oyuncusuna kill bırakılır )

thx lee u r pro xd.

Ben lane oyuncusuna kill bırakmaya çalışırım genelde ondan önemli benim için arkasına geçip ulti atmak.

ee bende kill bıraktım zaten frozen mallet çıkıyorum e den sonra birde onun slowu geliyor , r ile itiyorum lanede duran adama.

• quote:

Q kasan arkadaşlardan yorum bekleniyor

solo oynuyosan neden E fulleyesin q fulle daha çok damage koy jungler gank geldi mi kaçarsın :d
  • quote:

quote:

quote:

thx lee u r pro xd.

ee bende kill bıraktım zaten frozen mallet çıkıyorum e den sonra birde onun slowu geliyor , r ile itiyorum lanede duran adama.

Frozen'ı kaçıncı item olarak çıkıyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.