Şimdi Ara

Lee Sin Combo'ları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

E fullemek bana göre daha mantıklı. Ben bu şekilde oynuyorum % 80 civarında win ratiom var. Voyboy da böyle yapıyor. Hydra ilk item benim buildimde. E fullediğinde karşındaki melee champ ın pek şansı olmuyor. Panth , Elise gibi bir champ karşına geldiğinde Q yu alabilecek pozisyon alana kadar ağlarsın. Hydra + 2. Seviye ward itemı çık. Immortal build. Her türlü büyük minion wave lerini bile 2 tuşla al. Dedigim gibi karşında Jax , Panth gibi champlar varsa E fullenir. Adam senle trade girmek isteyecek minionların ortasında. Sen hydra + E bastığında inanılmaz bir burst damage vereceksin. Aynı zamanda bütün minion wave ini de almış olacaksın. E W Q şeklinde fullüyorum ben de voyboy gibi. Farmda her türlü ezici bir üstünlük kuruyorum. Skor ne olursa olsun farmım hep 350+.

Hydra + 2. Seviye ward itemı + Last Whisper + Randuin + Sunfire Cap

Buildim bu. Duruma göre Warmog. Çok ezersem de BT yaparım.

Ben sadece mid gidersem hydra alıyorum solo gidince ad çıkmamı istemiyor takım kara balta ve lw tek atak itemim oluyor genellikle ancak katılıyorum hydra cidden çok güzel oluyor lee sinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smtktvnc

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

E fullemek bana göre daha mantıklı. Ben bu şekilde oynuyorum % 80 civarında win ratiom var. Voyboy da böyle yapıyor. Hydra ilk item benim buildimde. E fullediğinde karşındaki melee champ ın pek şansı olmuyor. Panth , Elise gibi bir champ karşına geldiğinde Q yu alabilecek pozisyon alana kadar ağlarsın. Hydra + 2. Seviye ward itemı çık. Immortal build. Her türlü büyük minion wave lerini bile 2 tuşla al. Dedigim gibi karşında Jax , Panth gibi champlar varsa E fullenir. Adam senle trade girmek isteyecek minionların ortasında. Sen hydra + E bastığında inanılmaz bir burst damage vereceksin. Aynı zamanda bütün minion wave ini de almış olacaksın. E W Q şeklinde fullüyorum ben de voyboy gibi. Farmda her türlü ezici bir üstünlük kuruyorum. Skor ne olursa olsun farmım hep 350+.

Hydra + 2. Seviye ward itemı + Last Whisper + Randuin + Sunfire Cap

Buildim bu. Duruma göre Warmog. Çok ezersem de BT yaparım.

Ben sadece mid gidersem hydra alıyorum solo gidince ad çıkmamı istemiyor takım kara balta ve lw tek atak itemim oluyor genellikle ancak katılıyorum hydra cidden çok güzel oluyor lee sinde

aynen hydra çıkıyorum ben de bazen

• Bir de lee de kendini geliştirmek istiyorsan shakedrizzle, nathanielbee, ahool, the best worst lee sin montage, bi de lee sin korea yaz youtube'a bi adam çıkıyor kore harfleriyle yazılar onları izle pek çok hareket strateji juke vs öğrenebilirsin ben her gün izliyorum onları defalarca özellikle nbee aşırı iyi :)

• belli bir komboyla hareket etmeyeceksin çünkü el çabukluğu ve tradeler vs. sırasında yapabileceğin her hamle değişiyor.

ben farma dayalı oynuyorum biraz, base geç döndüğümden ilk olarak w tamamlıyorum. ki renekton, panth gibi herolara kesin fullenmesi gerek budur.
    earlyde pasif oynaması gerek bazı squishy herolar var -teemo vs.- onlara karşı ilk q fullenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

hadouken lee sin konusuna alalım seni

@AkumaRaion

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı.
    şimdi mesela hadoken olayını çok
    karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o
    farkda çok güzel oldu. herkezin oynayışına kimse garışamaz. ha nasıl
    garışamaz. ben bu şekil aduket severim, bu
    şu şekil hadoken sever. şu şekil atar...
    amma hiçkimse kimseye garışmaya bi
    hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa leesinga
    kurban olduuum riot games'den gelebilir
    amma lakin ki öyle değildir. benim
    yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

/>

kancuk diye mi okunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNightFury

Vallaha kardeşim Lee Sin oynamak gerçekten zordur.
    Ben İlk önce ''Q W E'' fullüyorum.Sırasıyla
    TF'lerde ise adc eyer yanlızsa git onu dürt.
    Nasıl dersen İlk önce adama ''Q'' yu yapıştır tuttumu üstüne yürü ''R'' yi yapıştır sonra tekrar ''Q'' adamın zaten %40 en az canı gitmiştir.
    Anladın mı lee sine tank çıkma tamamen çıkma off tank çık.Ama eyer takımda tank yoksa o senin bileceğin
    Ben böyle yapıyorum =) İnşallah işine yaramıştır.
    Kendine iyi bak.
    GG WP =)

Eyer eşeklerde olur kardeş eğer o senin dediğin.

• E fulleyenleri kotuleyen arkadaslar bir de su pencereden bakin; lane de harras yapmak icin creeplerin bitmesi beklemek yerine seri sekilde cd doldukca e ile harras yapmak size fazla mantikli geliyor olabilir, karsida harrasi yuksek hero varsa w da fullenir.

• quote:

Nasıl dersen İlk önce adama ''Q'' yu yapıştır tuttumu üstüne yürü ''R'' yi yapıştır sonra tekrar ''Q'' adamın zaten %40 en az canı gitmiştir.
    Anladın mı lee sine tank çıkma tamamen çıkma off tank çık.Ama eyer takımda tank yoksa o senin bileceğin
    Kendine iyi bak.
    GG WP =)

..Ama eyer takımda...

• standart qq ee w normal atack w ultiyle öldürücek kıvama getirdiğinde adamı ulti kaçma cambosu : her zaman lee sin oynarken envanterinde en az 1 tane ward olsun ward a w yakınlarda jungle yaratığı varsa yaratıkların üstüne q at ha birde kaçarken ulti atmayı unutma gank cambosu: ward ı rakibin arkasına at sonra ward a w at ultiyle adamı takım arkadaşının önüne at sonra qq ee Allah ne verdiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

Kendine iyi bak.
    GG WP =)

Q mu fulluyosun sebeb nedır orda mis gibi alan hasarlı E varken Q fulleme sebebın nedır ?

Sen 1 lvlda r fulle

• Hocam ben 3 level olunca q atiyorum e atiyorum sonra w atop minyona kaciyorum bunlarin heps 1-2 saniye olmassa vaniniz yarilanir ondan sonra ulti gelince q e r q w ondan sonra puftikikipuf gerisi Allah kerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.