Şimdi Ara

ledli stop için yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle belirteyim bana elektronik bi yardım gerektiği için konuyu buraya açtım,
    Ben otomobilime ledli stop yapmak istiyorum ancak okuduklarıma göre power ledlerde uzun ömürlü kullanım için akım sınırlaması olmalıymış,
    Bikaç sorum olucak
    1--Ben 12V la çalıştıracağım için sadece akım sınırlama devresi kullanmalıyım led sürücüsüne gerek yok bu doğrumu ?
    2--Her gruba 1 adet devre koymak zorundamıyım,eger öyleyse benim sinyallere ayrı devre parklar ayrı devreki parklar en az 2 sıra ledden ve 4 erli gruplardan oluşmalı buda 2 ayrı devre yapar,artı stoplara ayrı devre yani toplamda bır stop lambasına 4 adet ayrı akım sınırlama devresı sağ sol 8 devre koymam anlamına gelıyo buda çok maliyetli oluyo,çok fazla araştırmadım ama ortalam netteki fiyat 10 dolar 8 devre 80 dolarki daha ledler fiyat dahıl değil.
    3--Kullanacağım ledler 350ma,bır grupta 4 ledı paralel baglayıp 350ma lık bı devreylemı beslemelıyım yoksa 700Ma yada 1000Ma mi olmalı?

Yani demek istediğim bu dört ayrı grubu tek bır akım sınırlama devresınde çalıştırma ihtimalim varmı?varsa marka model ve nerden bulabılecegımı yazarmısınız.belkı bu sordugum sacma bı sorudur ama emın olun sadece bılgısız oldugum ve bılgı alma amaclı soruyorum,
    Eğer daha ucuza bıldıgınız bı devre varsa nerden bulabılırım,fıyatı ne kadar yazarsanız sevınırım.
    Yapmak istediğim şeyi paintte çizdim ama ekleyemedım sıte kabul etmıyo umarım anlatabılmısımdır.
    Yardımcı olan arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesısat hastasıyım -- 29 Kasım 2010; 8:53:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.