Şimdi Ara

Led Zeppelin vs. Deep Purple

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size göre Led Zeppelin mi daha iyi yoksa Deep Purple mı ?

• daha iyi diye bir şey diyemeyiz, ben hangisini dinlemekten daha çok keyif alıyorum dersek ; Led Zeppelin
  • Türk insanndaki bu aralarında biraz benzerlik gördükleri şeyleri karşılaştırma fantezisini bir türlü çözemedim yav.
  • Hüloooooooooğğğ tam benlik konu. Tabiki Zeppelin. Bir kere vefa faktörü var. Deep Purple ne Gillan'sız olur ne de Blackmore'suz. Bununla beraber bana kalırsa Deep Purple psyhcedelic çizgisini bozmasaydı çok daha iyi olabilirdi. Zeppelin çizgisini bozmadan ilk üç albüm boyunca kendini geliştirdi ve dördüncüde de patladı zaten. Atlantic'ten ayrılıp Swan Song'u kurduklarında deneysel alanda da ne kadar başarılı olabileceklerini kanıtladılar (bkz: Kashmir).

Daha söylenecek çok şey var. Herkesin zevki de kendine göre tabi. Deep Purple rock tarihinin mihenk taslarindandir. Ama Zeppelin ilahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümüne kapışırlar.

İkisde bir puzzle'ın parçasıdır bence, karşılaştırılamazlar.

İkiside rock grubu tamamda Elma mı Çilek mi gibi bir soru bu
  • Deep Purple'a basıp geçiyorum oyumu.
  • Hangisi daha iyi karar veremem ama Led Zeppelin'i daha bi severim.İlginçtir bana çok karanlık bir tarz geliyor Deep Purple'a göre ve Jimmy Page'de çok karanlık adam demişti biri. Dünyadaki en iyi Crowley(Aleister) koleksiyoncusuymuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .
    .
    .
    Intel mi AMD mi?
    AMD mi Nvidia mı?
    Mercedes mi BMW mi?
    Acer mi Asus mu?
    Sony mi Samsung mu?
    .
    .
    .

Bitmeeezz....
  • Deep Purple
  • Led Zeppelin deyip giderim.
  • karşılaştırmak için o dönemlerde yaşamak lazımdı çünkü zeppelin tadında bıraktığı için insanlara ister istemez daha büyük geliyor, haliyle bana da. zaten beni rock müziğe başlatan grup, zamanla onlardan çok daha iyilerini dinlesem de gönlümde yeri hep ayrı, objektiflik beklemeyin.
  • Zeppelin de ki kimya hiç bir grupta yoktu.Gillan ve Blackmore faktörüyle Deep Purple mükemmel gibi dursa da Plant - Page rock n roll tarihinin en iyi çiftiydi bana göre.
  • Zeppelin kesinlike daha istikrarlı olanıdır.İlk 5 hatta 6 albümleri rock klasikleridir.Onun için oyum Zeppelin'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

.
    .
    .
    Intel mi AMD mi?
    AMD mi Nvidia mı?
    Mercedes mi BMW mi?
    Acer mi Asus mu?
    Sony mi Samsung mu?
    .
    .
    .

Bitmeeezz....

Intel
    Nvidia
    Mercedes
    Asus
    Sony

Gayet de bitermiş
  • Led Zeppelin müziğin ilahıdır
  • Led Zeppelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Türk insanndaki bu aralarında biraz benzerlik gördükleri şeyleri karşılaştırma fantezisini bir türlü çözemedim yav.

Bu konuyu açmamdaki sebep , bu grupların fanları arasında yıllarca varolan düşünce çatışmasıdır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSarpSr

quote:

Türk insanndaki bu aralarında biraz benzerlik gördükleri şeyleri karşılaştırma fantezisini bir türlü çözemedim yav.

Bu konuyu açmamdaki sebep , bu grupların fanları arasında yıllarca varolan düşünce çatışmasıdır ...

Sanki Fenerbahçe ile Galatasaray bunlar arkadaş, dinleyenler genelde ikisini de dinler.Müzik bu, iyi müzik kulağına iyi gelen müziktir o da herkes için farklıdır, yani bu Led Zeppelin ya da Deep Purple'ı daha çok sevenin fikrini değiştirecek bi durum oluşma ihtimali böyle bi tartışmada neredeyse hiç yok.Boşuna kürek çekmekten başka bi işe yaramaz, bu iyi ya da bu kötü gibi tanımlar her zaman öznel olarak kalıcaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSarpSr

quote:

Sanki Fenerbahçe ile Galatasaray bunlar arkadaş, dinleyenler genelde ikisini de dinler.Müzik bu, iyi müzik kulağına iyi gelen müziktir o da herkes için farklıdır, yani bu Led Zeppelin ya da Deep Purple'ı daha çok sevenin fikrini değiştirecek bi durum oluşma ihtimali böyle bi tartışmada neredeyse hiç yok.Boşuna kürek çekmekten başka bi işe yaramaz, bu iyi ya da bu kötü gibi tanımlar her zaman öznel olarak kalıcaktır.

İyilik yada kötülük göreceli kavramlardır insanların düşüncelerini öğrenmek için bu konuyu açtım , burada fikir değiştirmeye çalışan yok .

• hortlatayim konuyu
    bioshock infinite den nasıl geldim buraya ben ya neyse konuya gelelim
    deep purple belli bir çizgide kalsaydi belki deep purple derdim ama oyum led zeppeline.
    bir kere şarkilara bakalim ben rock dinlemeye zep ile basladim sonra deep purple filan daha guzel diyenleri duydum ama bir stairway to heaven,kashmir,when the leave breeks,achilles last stand,since ive been loving you dinleyemedim child in time ı buna eklemeyelim o çok ayri bir sarki.
    led zeppelin muhtesem bir film gibi lakin deep purple ise bir donem yukseklerde uçmus daha sonra yere cakilmamak icin çırpınan bir kus gibi.
    kadrolara gelelim davulda bonzo bence ezer ama diger kisilerde bir kiyaslama yapamam cunku hepsinin grubuna verdigi katki esit bence.
    albumleri sarkilardan ayri tutacam deep purple in rock albumu bana gore en iyi albumleri fakat bence led zeppelin in physical graffiti,IV,II,I albumleriyle kıyaslanamaz.
    led zeppelin in basarilari daha iyidir sarkılari hep en iyi sarkilar arasinda gosterilmistir,uyeleri kendi dallari arasinda hep en iyiler arasinda,grup hep beatles,stones gibi isimler ile en iyi mi diye kıyaslanmistir fakat deep purple hic oyle olmamistir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.