Şimdi Ara

LED TVLERDEKİ GÖZÜ AĞRITMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lg 42lm640s modelini bizzat teknoloji mağazasında izleme fırsatı buldum.

Ekranda hd bir film vardı ancak 5 dakikada gözümü ağrıttı ekran

Acaba plazma alsam mı diye kafamı karıştırdı diyebilirim.

Anlayan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim

LED'ler diğer plazma ve lcd'lere göre gözü daha fazla yorar mı

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Arkadaşlar bugün lg 42lm640s modelini bizzat teknoloji mağazasında izleme fırsatı buldum.

Ekranda hd bir film vardı ancak 5 dakikada gözümü ağrıttı ekran

Acaba plazma alsam mı diye kafamı karıştırdı diyebilirim.

Anlayan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim

LED'ler diğer plazma ve lcd'lere göre gözü daha fazla yorar mı

Gözlerinde problem var ise bu etkiler olacaktır hatta miğde bulnatısı veya sersemlik hissinide yaşayabilirsin, standart görüntülerden bahsediyorum bazıları 3D sanabilir belirtmek isterim !

Yüksek kontrast değerleri ve kötü ayarlarla bu her televizyonda yaşanabilir !

Plazma bu sebeble biraz daha göz sorunu olanlar için idealdir tabiki Çocukları olanlar içinde 0-12 yaş, yakında izleme merakı vs ve oyunlardaki inanılmaz yüksek kontrast ve gama değerlerine dikkat etmek gerekir !

Plazma bu sorunu yaşamazsınız doğala yakın ışık ve kontrast değeri hangi filmi izlerseniz izleyin, bir Lcd kadar yorucu olmayacaktır bu arada sadece vasat lcd serilerini kast ediyorum, genellikle üst serilerde bu problemler yaşanmaz !

• pasif ve aktif denemek gerekiyor

bende daha önce pasif denediğimde çok parlak geliyordu 1 dakika bakamıyordum her zaman olmuyor karanlık ortam lazım ....daha sonra denediğimde sorun yoktu

aktif ise bana daha iyi gelmişti .... ama panasonic samsung ve philips denedim oda kötü geldi :(

yorgunlukla alakalı ortam ışığıyla alakalı değişiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Nisan 2013; 0:12:40 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.