Şimdi Ara

Led tv tavsiyesi limit 3000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar led tv almayı düşünüyorum 3 bin tlyi geçmicek tavsiyelerinizi bekliyorum biraz bakındım samsungun bir modeli hoşuma gittihttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011394&CS_Category=_SBA_1053_1662_1044_6235&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053#

Bun televizyona sahip arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim. Bu paraya alınabilicek daha iyi led tvler varsa yazarsanız sevinirim.

• valla bir arkadaşadaha yazmıştım sizede yazayım eger 40" size uyarsa ankaradaysanız samsung c7000 led 3d tv kutup da kampanyası var 2.990 tl bonusada peşin fiyatına 12 taksit var. media mark da 3.990 0 ib şimde ise 3.045 di en son ayrıca samsung türkiye garantintili bildigim kadarıyla

http://www.teknomix.com.tr/Products/243-samsung-ue40c7000-3d-led-tv.aspx
  • bence 3 d için çok erken 40 alma
    46c6000 teknosadan 2800 aldım gayet memnunum harika bir usb media göstericiside var hatta o sıra internetten alana 200 de hediye çeki veriyorlardı istersen biraz bekle düşer belki
    bir de toshiba 46" full led var ona da bir bak
  • bence o digiturk paketine pek aldanma çünkü bu ürün 2009 un sonlarına doğru türkiyede satışa başladı ve üretimi olmayan bir tv yani bu durumda ortalama 2000-2200 tl olması gerekiyor ki o paketle fiyat bayağı uçuyor yani zaten paket bedava değil yani üretilmeyen ürünü elden çıkarmak için şimdi kesinlikle herkese bu modeli öneriyorlardır.eğer teknosa da böyle kampanyalara rastlanırsa 3 kez düşünülmeli bu durumları çok yapıyorlar ve müşteriyi resmen enayi yerine koyarak kazıklıyorlar ayrıca tv de dvb/c özelliği yok o paraya bu özellik olmalı.

46c6000 bence o fiyata oldukça iyi tv ve onu al derim.ama eğer görüntüsünü görmediysen bir mağazada bakta körü körüne alma belki beğenmediğin bir yanı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 TL Monitör Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.