Şimdi Ara

Led tv nereden alınır.Teknosa,Media Markt, Vatan mı yoksa Marka'nın kendi mağazası mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yarın nasipse Samsung led tv alacağım.f6800 yada f6510 Fiyatlar alacağım tv için hepsinde aynı. Hangi teknoloji mağazasından almamı tavsiye edersiniz. Alternatifler arasında samsung bayii de var. Satış sonrası hizmetteki fark durumuna göre değerlendirme yapabilirseniz sevinirim.

• fiyatlar vatan ve teknosada hemen hemen aynı zaten. bende lg 47la860v modelini almayı düşünüyordum dün için 3.300 tl idi bugün tekrar 3.500 tl olmuş bir kaç gün beklemeye çekildim açıkcası.
  • Ben de aslında şubat sonu gibi alacaktım ama, şu taksit sınırlandırması erkene almama sebep oldu.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben de bi LED tv alcam. ama pek bilgim yok.
    Wifi olmayan tv alsam, ilerki zamanda lazım olsa nasıl bağlanabilirim? normal kablo ile bağlanabilirmiyim?
    veya laptop ta kullandığım Wifi bağlantı aparatını tv yede taksam olurmu?
    yardımcı olursanız sevinirim.
    Not: şuanlık net yok zaten cevrede. o yuzdende bi daha fazladan para verek istemiyorum. ama olurya lazım olursa diye
  • Hangisi ucuzsa oradan alın. Zaten hepsine garantiyi veren kurum aynı değil mi?
  • taksit sınırlaması gelirse fiyatların düşeceğini düşünüyorum ben açıkcası
  • Arkadaşlar dolar kurundan dolayı fiyatlar kolay kolay düşmez, yeni alımlar şuanki kurdan alındığı için fiyatlar düşmedi. Kocaelide ikametgah etsen yardımcı olurdum.
  • 60la620s siparişi vereceğim en uygun LG nin kendi magazasında fiyat verdiler. İnternetteki en ucuz fiyatın 200tl altını veridler fiyat olarak.
  • Mağazadan almayın. Mağazanın internet sitesinden alın. Bulutlanma,ışık sızması ve ölü piksel hataları var ise servis ile uğraşmaz direkt iade edersiniz. Mağazadan alımlarda yukarıda ki gibi sorunla karşılaştığınızda sizi servisle muhatap edip olayı yokuşa sürüyorlar. Sonucunda ya elinizde kalıyor ya da can sıkıcı bir iade süreci ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
  • Bayiler ve farklı sitelerin fiyatlarına bağlı kalmadan alabilirsin. Arkadaşımın tv aldığı bir site var. Kendi fiyatını belirleyip pazarlıklı son fiyatından piyasanın altında satın aldı. Fiyatımbu.com diye bir site. Sen de bir bak istersen. Sıfır ve garantili ürün yolluyorlar. Ödeme de kredi kartı taksit falan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Mağazadan almayın. Mağazanın internet sitesinden alın. Bulutlanma,ışık sızması ve ölü piksel hataları var ise servis ile uğraşmaz direkt iade edersiniz. Mağazadan alımlarda yukarıda ki gibi sorunla karşılaştığınızda sizi servisle muhatap edip olayı yokuşa sürüyorlar. Sonucunda ya elinizde kalıyor ya da can sıkıcı bir iade süreci ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

yorum çok önemli idi .zira az önce magaza teslim yerine kargo teslim ile aldım eyvallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.