Bildirim
led tv hz yenileme hızı pc bağlantı hakkında ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnyx
selamlar tepki süresi düşük 3d 32" tv alıp monitör olarak kullanma niyetindeyim aklıma takılan bi soru var diyelim tv 200hz yada daha fazla pc ye hdmi üzerinden bağladığımda maksimum kaç hz çalışır 60damı çalışır 200de çalışabilirmi ?
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
http://tr.wikipedia.org/wiki/HDMI
Yukarıdaki sayfaya göre sonuçlar şöyle:
HDMI 1.0 ----> 165Mhz
HDMI 1.3 ----> 340Mhz
Yazdığına göre kablonunda önemi varmış. 2 çeşit HDMI kablosu varmış. Biri max. 74.5 Mhz diğeri Max 340Mhz.
Bilgisayardan Tv'ye görüntü aktaracaksanız sonuç ekran kartınıza da bağlı. Ekran kartınız max 150Mhz Tv 200 Mhz desteklerse, bilgisayardan görüntü aktarırken Max 150Mhz alırsınız. Aynı durum Tv içinde geçerli. Ekran kartınız 200, Tv150Mhz desteklerse max 150Mhz alırsınız.
-
verdiğiniz bilgiler yardımcı oldu hdmi 1.4 kullanıyorum şuanda 3d monitörde 3d için 1.4 gerekiyormuş hdmi 2.0 çıkacakmış 4k 8k tvler için belikde çıkmıştır ama ben henüz piyasada görmedim neyse ekran kartım hd7850o.c bu durumda 1920x1080@200 hz ve üzerinde yenileme hızlarına çıkabilirm teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: mnyx
verdiğiniz bilgiler yardımcı oldu hdmi 1.4 kullanıyorum şuanda 3d monitörde 3d için 1.4 gerekiyormuş hdmi 2.0 çıkacakmış 4k 8k tvler için belikde çıkmıştır ama ben henüz piyasada görmedim neyse ekran kartım hd7850o.c bu durumda 1920x1080@200 hz ve üzerinde yenileme hızlarına çıkabilirm teşekkürler
İngilizce Wiki sayfasında bayağı ayrıntılı açıklama var. Örneğin 340Mhz 2160p 30fps olarak test edilmiş. Yanlış anlamadıysam görüntü kalitesi ve fps arttıkça yenileme hızı düşüyor. 340Mhz Maksimum değer. -
konuyu biraz daha araştırm bir iki tvde denemede yaptım malesef şuan piyasadaki neredeyse tüm tvler monitör olarak bağlandığında hdmi da 60hz veriyor sebebi ise o 100hz ,200, 300hz yenileme hızlarını sadece kendi tunerinden verebiliyomuş söylenene göre bu konuyu araştıran arkadaşlarada bilgi olsun diye yazdım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- machine check exception
- lan ışığı yanmıyor
- bios usb görmüyor
- sink to receive asynchronous nedir
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- telefon neden kasar
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- gereksiz dosyaları silme
- dlss nedir
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X