Şimdi Ara

led tv ekranda parlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen hafta lg 47" tv aldım karanlık sahnelerde yada kanal değiştirirken çıkan siyah ekranda parlama oluyor, böyle tvlerde olması normalmiş ama bende kenarda kırmızı sarı ışık süzmeside teknik servisi aradım yarın gelip bakıcaklar resimleri koydum birisi bana yardım etsin. ne desem gelen teknik servise yoksa normal mi?

resimlerde görüldüğü gibi sağ üst ve sol altta sorun var
     led tv ekranda parlama led tv ekranda parlama led tv ekranda parlama led tv ekranda parlama led tv ekranda parlama

• birileri birşeyler söylesin olumlu olumsuz, çok dertlendim yani
  • misafir ziyaretciler aranızda bilen varsa lütfen bi cevap yazsın kayıt olup bi şekilde gerçekten moralim sıfır oldu tvde böyle bi sorunu görünce
  • bu bir sorun yani değişmesi gerekir çok saol, peki değiştiğinde daha kötü bi durmda çıkma olasılığı varmı, çünkü internette normal diyolar böyle sorunlara
  • Benim philips tv'm var 40' onda böyle bi sorun yok siyahlar simsiyah sadece arada karlanma yapıyor oda kabloyla alakalı siyahlarda sizinki abartmış olayı servise gösterin derim
  • bu biraz aşırı bir durum servis direk değiştirir bence
  • parlama olurda bu biraz abarti gibi lg urun neredeyse imkansiz parlama olayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0di -- 10 Ocak 2014; 12:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv siyah görüntü sorunu
    16 yıl önce açıldı
    TV IŞIK SIZMASI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.