Şimdi Ara

LED PROJEKTÖR TAVAN ASKI APARATI SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar;

    Acer K130 projektör sahibiyim ve projeksiyonumu yeni evimde dar olan oturma odasında tavana sabitlemeye kadar verdim.

    SORUN ŞU Kİ; piyasadaki askı aparatları 4-5 vida ile sabitlemeli ve benim projeksiyonda hiç vida girişi yok. Sadece 1 adet tripod bağlantı noktası var.

    Ben bu projeksiyon için NASIL BİR ASKI APARATI almalıyım?

    Buyurun bu da projektörümün altı;


     LED PROJEKTÖR TAVAN ASKI APARATI SORUNSALI







  • Selam arkadaşım,

    ben de çok aradım, sonunda buldum :)

    projektör askı aparatı diye aramayacaksın,

    güvenlik kamerası askı aparatı diye ararsan pek çok ürün var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozan Ali Kaya

    Selam arkadaşım,

    ben de çok aradım, sonunda buldum :)

    projektör askı aparatı diye aramayacaksın,

    güvenlik kamerası askı aparatı diye ararsan pek çok ürün var..

    İnanın nasıl yardımcı oldunuz bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozan Ali Kaya

    Selam arkadaşım,

    ben de çok aradım, sonunda buldum :)

    projektör askı aparatı diye aramayacaksın,

    güvenlik kamerası askı aparatı diye ararsan pek çok ürün var..

    Hocam siz ne muhteşem bir iş yaptınız yaaaa?....


    Bakın adam burada LED PROJEKTÖR ASKI APARATI diye bunu 70 TL'ye satıyor;

    http://www.teknosa.com/urunler/110012799/lite-out-prj-190-led-projektor-aski-aparati?cm_mmca1=projektor-aski-aparati&cm_mmc=cps-_-Retargeting-_-Facebook-_-Newsfeed&utm_source=cps&utm_medium=retargeting

     LED PROJEKTÖR TAVAN ASKI APARATI SORUNSALI



    Bu da GÜVENLİK KAMERA AYAĞI olarak satılıyor; FİYATI 5 TL;

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/guvenlik-kamera-ayagi-metal-177028430

     LED PROJEKTÖR TAVAN ASKI APARATI SORUNSALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 11 Temmuz 2015; 14:30:13 >




  • Dostlar merhaba, size yardımcı olmaya çalışayım bende. Promacto PRO X11 kullanıcısıyım. Cihazı ilk alan gruptanım. Firmanın İstanbul Perpa iş merkezindeki yerine gittiğimde, sadece Led projeksiyonlar için çalıştıkları bir askı aparatı göstermişlerdi bana. 60 cm telskopik ayarlanabilir bir malzemeydi. Kendi imalatları 60 cm lik, kablo giriş çıkış haznesi olan, tamamen aleminyum, 360 derece dönebilen çok estetik ve şık bir malzemeydi. Çok ısrar etmeme rağmen vermediler ürünü. Önümüzdeki sezon başlangıcında eylül ayında satışa çıkacak dediler. Kendileri projeksiyon üreticisi oldukları için kendi ürünlerine aksesuar olarak yapmışlar fakat diğer bütün led projeksiyon cihazları ile de uyumluymuş.

    Ben hiç bir güvenlik kamera ayağı görmedim böyle . Resmi yayınlanan kamera ayağı benim gördüğüm ürün yanında samimi söylüyorum oyuncak gibi duruyor. Benim gördüğüm ürün Led projeksiyonlar için yapılmış özel tasarım . Ben şahsen eylül ayını bekliyorum. Vakti olanlara da beklemelerini tavsiye ederim.




  • Promacto çalışanı çoğu çavuş rütbeli reklamcılar, şu forumda bir bitmediniz ya. Her konuya fake üyeliklerle yazdığınız fake mesajları okumaktan ben bıktım siz bıkmadınız....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 11 Temmuz 2015; 16:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKara58

    Dostlar merhaba, size yardımcı olmaya çalışayım bende. Promacto PRO X11 kullanıcısıyım. Cihazı ilk alan gruptanım. Firmanın İstanbul Perpa iş merkezindeki yerine gittiğimde, sadece Led projeksiyonlar için çalıştıkları bir askı aparatı göstermişlerdi bana. 60 cm telskopik ayarlanabilir bir malzemeydi. Kendi imalatları 60 cm lik, kablo giriş çıkış haznesi olan, tamamen aleminyum, 360 derece dönebilen çok estetik ve şık bir malzemeydi. Çok ısrar etmeme rağmen vermediler ürünü. Önümüzdeki sezon başlangıcında eylül ayında satışa çıkacak dediler. Kendileri projeksiyon üreticisi oldukları için kendi ürünlerine aksesuar olarak yapmışlar fakat diğer bütün led projeksiyon cihazları ile de uyumluymuş.

    Ben hiç bir güvenlik kamera ayağı görmedim böyle . Resmi yayınlanan kamera ayağı benim gördüğüm ürün yanında samimi söylüyorum oyuncak gibi duruyor. Benim gördüğüm ürün Led projeksiyonlar için yapılmış özel tasarım . Ben şahsen eylül ayını bekliyorum. Vakti olanlara da beklemelerini tavsiye ederim.

    Sağol Promacto'dan çöp almam. Çin'de fason üretim yaptırıp, allayıp, pullayıp büyük markalardan pahalıya satan bir firmadır kendileri. Yok efendim Android'li projeksiyon, yok efendim pilli projeksiyon, yok zilli projeksiyon. Yahu peojeksiyon denen şeyde amaç profesyonelce film izlemekse ki bağlarsın ev sinema sistemine, görüntüyü sadece alırsın projeksiyondan. Siz hiç Android'li bilmem neli büyük marka projeksiyonu gördünüz mü?

    Zamanında forumda her projeksiyon tavsiyesi konusuna "Promacto al, süper, manyak" diye fake er mesajları (o zamanlar fake üyeleri erdi, şimdi mesaj ata ata çavuş oldular) attıkları bir konuya; "o fiyata adı sanı duyulmamış, ileri zamanlarda firmaya ne olacağı belli değil ve öyle bir durumda da yedek parça bile bulma durumun olmayacak bir ürün alacağınıza daha ucuza LG, Acer gibi bilinen markaları alın" demiştim de, önce beni firma çalışanı olmakla suçladı. Daha sonra üniversitede öğretim üyesiyim dediğimde çalıştığım yeri arayıp, salak sekreterden cep numaramı alıp "hakaret ve tehdit etmişti" şirket sahibi beyefendi. Adam !!! yukarıdaki söylediğimden ne anlamışsa "siz bize sahtekar diyemezsinizzzzz, bize bırakıp kaçar diyemezsinizzzzzz!!!!" gibilerinden salak salak konuşmuştu.

    Çok dinlemeden suratına kapattım ve bir daha aramadı. Bir daha arasaydı ya da o dönem yoğun olmasaydım savcılığa suç duyurusunda bulunacaktım da içimde uhte kaldı, neden vakit bulup yapmadım diye.

    Ayrıca 3 kuruşluk projeksiyon ayağı için kalıpta Promacto falan beklemem. Yukarıdaki örneği adam LED projektör ayağı diye özellikle onu sattığı için verdim. Zaten 70 TL o çirkin ve basit şeye verecek değilim. Ama gerekirse o çirkin şeyi alırım da Promacto denen şeyi de almam.

    Almak istersen çok daha iyi modeller yine çok daha uygun fiyata var;

    http://www.opax.com/urun/10526-muhafaza-ve-kamera-ayaklari-05b-alimimyum-20cm-lik-harici-metal-kamera-ayagi.html

    http://speeddome.net/siyah-kamera-ayaklari.htm

    http://www.mormani.com/geg-106-plastik-beyaz-renk-standart-guvenlik-kamera-ayagi/p_49103/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 12 Temmuz 2015; 1:29:02 >




  • MKara58 isimli şahıs önce;

    - Ben Promacto çalışanı değilim, Sivas'ta yaşıyorum, sadece kullanıcıyım vs. diye PM atmış.

    En son mesajımdan sonra başka bir PM atmış;

    - O bahsettiğin şahıs trafik kazası geçirdi, omurilik zedelenmesi nedeniyle 6-7 aydır yatıyor (gerçekse geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin), mübarek günde onu üzmeye utanmıyor musun gibi mesaj yazmış.


    ŞİMDİ BEN KİME NE DİYEYİM....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Temmuz 2015; 2:50:04 >
  • "Ya dostum neyin peşindesin sen? Bahsettiğin adam 1 yıl önce geçirdiği trafik kazasında omurga ve belinde oluşan hasar nedeniyle belden aşağısı felç olmuş evinde 7-8 ay yatakta yatan bir adam.. Bu güne kadar ne diye bekledin be bilader, herifin felç olduğunu duyuncamı yazmak aklına geldi? Benim yazdığım yazımı ne dye kendine alet ettin? Varsa derdin açıp telefonu teke tek konuşsaydın ya. 5 Tl nin hepsi kar olsa nee, zarar olsa need be bilader. Şu mübarek Ramazan'da yaptığın şeyden, insanları kırıp getirmekten mutlumusun "

    Size attığım PM birebir yukarıdadır. Harf harf eksiltimeden. Okuyacak kişilerin takdirine bırakıyorum.

    Beyefendi sadece ben değil ürünü satın almak için firmaya giden herkes bu bilgiye sahiptir herhalde. Çünkü ürünlerin gelmesi gecikince durumu ve kazayı anlattılar oradaki arkadaşlar. Bilgimiz ondandır.
    Sivas'ta ikamet ettiğimi de size yazmıştım. Telefon numaranızı PM den atarsanız sizi hemen sabit ev telefonumdan arayabilirim. Bu seferde promacto Sivas bayisi ilan etmezsiniz umarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.