Şimdi Ara

LED EN DÜŞÜK ENERJİ HARCAYAN HANGİ MODEL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADALAR LED TV EN DÜŞÜK ENERJİ HARCAYAN HANGİ model

sony philips samsung

42 inclik tv arıyorum en düğük güç tüketimi olan lcd modelini yazarmısınız
    3d olsun dahili hd uydu alıcısı olsun sorunsuz olsun :)
    güç tüketimi en az olsun

Sınıfında en az güç tüketen led hangisi

Mesela bende Sm D550 lcd var. İlk önce arka aydınlatma 10 daydı. Gündüz normal olsada gece arkada aydınlatma olduğu fark ediliyodu. Menüde eko çözüm diye bölüm buldum. Orada mın arka aydınlatmayı (gece) 4 olarak seçtim. Görüntü ayarlarındanda 12 ye aldım. Bu şekilde gece daha iyi siyahlar elde ettim, gündüz ise daha canlı, ayarlarla oynama derdim yok yani. İşin özü; gece 60w harcarken gündüz 100w oluyordur tahminimce. Tabi bu led lerde fazla sorun değil. Çünkü lcd lerde enerjinin %70 i arka aydınlatmaya harcanır. Yani ledlerde 32'', 42'' gibi ekran boyutları enerjiyi değiştirir. led alacaksın kafan rahat olsun. 106 ekranda 150w cıvarı enerji yakar,

daha ne istiyorsun. Bunu tüplü 37 ekranlar 130w yakıyor, 55ekranlar ise 300w.. İyi araştırmalar.

• led 106 ekran 150 w mı yakıyor iyimisin sen ? 42 inc plazma normal modda 168 yakıyor :)

Buda 110 ekran plazma max güç 230w, buda ev kullanımında ortalama 150w harcar.
    Plasma http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/plasma-tv/PS43D490A1WXTK-spec
    Yani daha öncede söylediğim gibi 110 ekran plazma = 55ekran tüplü tv ile aynı enerjiyi harcıyor.
    Kolay Gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.