Şimdi Ara

Led Ampül ve Dimmer Anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde bir tane dimmer anahtarı vardı, bunu odama taktım ama sonradan öğrendiğim/farkettiğim üzere tasarruflu ampüllerle uyumlu değillermiş. Led ampül almak istiyorum ama bütün led ampüller onunla uyumlu mu bilmiyorum. Sormak istediğim soru ise neye dikkat etmeliyim led ampül alırken dimmer anahtarı ile uyumlu olması için ?

İnternette buldum almayı düşündüğüm ürün bu ve ya benzeri(15w)

http://www.aliexpress.com/item/Quality-Assurance-E27-B22-Light-Bulb-5W-9W-7W-10W-12W-15W-LED-Bulb-Lamp-220V/1459878492.html

• kadircitak kullanıcısına yanıt
    80-260v gerekmesinin nedeni nedir ? Çünkü dimmable seçeneği ile bu gönderdiğinizden çok daha uyguna ürünler var 110-240v voltajlı
  • neden yok incelmek lazım dimmable yazmalı genelde 110-240 diyince ya abd ya euro kast edilir.
  • Selam arkadaşlar ben de salon ve yatak odasına uzaktan kumandalı dimmer ve led ışıklasndırmsa kullasnmsak istiyorum bununla ilgili ankarada tavsiye edeceğiniz model marka ve yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

Selam arkadaşlar ben de salon ve yatak odasına uzaktan kumandalı dimmer ve led ışıklasndırmsa kullasnmsak istiyorum bununla ilgili ankarada tavsiye edeceğiniz model marka ve yer var mı ?

Marka model bilgim yok ama Ulus Sanayi caddesi'inde bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.