Şimdi Ara

LeBron James'i neden sevmiyosunuz!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Ben bu kamyonvari lafını anlamıyorum cok sacma. Tamam LeBron iceri yukleniyor ve guclu bir oyuncu ama pota altında karsılastıgı oyuncuların cogu ondan daha guclu ve daha uzun. Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor ve tamam sacmaladı sımdı dedigimde bir bakıyorum "ZARİF" bir hareketle topu cemberin uzerine bırakmıs bile.

Yok artık bir de zarif oldu hareketleri..."Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor". Buna rağmen önüne gelen her adamı "kamyonvari" bir şekilde yere yığıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

Yok artık bir de zarif oldu hareketleri..."Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor". Buna rağmen önüne gelen her adamı "kamyonvari" bir şekilde yere yığıyo

Dimi, zaten LeBron'da NBA'de degil NFL'de oynuyor. Onune gelene bam-gum gecirip deviriyor faul felan da olmuyor ne guzel ilginc yorumlara devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 25 Haziran 2007; 12:50:40 >
  • quote:

quote:

Dimi, zaten LeBron'da NBA'de degil NFL'de oynuyor. Onune gelene bam-gum gecirip deviriyor faul felan da olmuyor ne guzel ilginc yorumlara devam.

şimdi uzun uzadıya bir şeyler yazsam konu çok uzayacak @berk arkadaşım bence abartıyorsun adam çok güçlüyse bunda suçu ne? doğal olarak gücünü çok iyi şekilde kullanıyor ve içeriye penetre edip basketlerini bırakıyor(o basketbol foulleri yapmak herkesin harcı değil buna yaparkende sizin sandığınız gibi estetikten yoksun da değil acaba burda l.j hakkında yorum yapan arkadaşlar kaç maçını canlı izlemişde istedikleri gibi ahkam kesiyor ben bu oyunu çok uzun yıllardır takip ediyorum ve bir çok nba maçını canlı ve izleyemediklerimide int. izliyorum)yine artık şut seçimleri konusunda da daha seçici kimse merak etmesin lebron bu spora damgasını vurdu vurmaya da devam edecek cavs gibi doğru düzgün bir tane oyuncu olmayan takımı finale çıkardı bilmem haberiniz var mı

@lebron_james e sonuna kadar katılıyorum

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 30 Haziran 2007; 8:31:12 >
  • ya çok severim kobe 1 James 2 ama neden sevilmiyorki her maç 5 ten fazla asist uyapıyor.
  • LeBron'u sevmeyen ölsün
    KİNG
    LeBron
    JAMES
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

yok artık lebron james adamın hakkını verin valla ben severim.

işte bu yüzden sevmiyorum LJ yi afedersiniz her bi .. a yok artık LeBron James ! deniyor bu ne şimdi ?
  • benim şu an ligde oynayan oyuncular arasında en sevdiim t-mac onun ardından da KING JAMES... lebron dan hoslanmayanlar da sadece çekemedikleri için çamur atıyolar oyunu açısından eksik olan hiçbir yanı yok hatta gerektiği zaman herseyi fazlasıyla yapıyor takımı için... bu arada "yok artık lebron james!" lafı yuzunden lebron u sewmiosan o reklamda kim oynasaydı sevmiyecektin. bu asla lebron un ne oyunuyla ne de kişiliğiyle alakalı bi durum sadece murat murathanoğlunun söylediği ve herkesin ağzına yapışan bi laf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcalis93

iide kobe i nie cıkaramadı Lakers ı finale oda cıkarsaydı noldu bi macta 70 sayı atmaya benzemio dimi

Lebron karşısında ilk turda önce PHo'yu görsün sonra konuşalım bunları...2 kanadı kırık Was'ı geçmeye benzemiyor PHO'yu geçmek...
  • quote:

iide kobe i nie cıkaramadı Lakers ı finale oda cıkarsaydı noldu bi macta 70 sayı atmaya benzemio dimi

birkez kobenın 81 sayı atması kucumsenemez...
    öyle adam her ıstedıgınde 81 sayı atmaz ama playoffta 50 sayı attı hemde phonex e
    herseyı 1 adamdan bekleyemezsın bak spurs a duncan parker ginobli 3 adam neler yapıyor her zaman takım isi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

quote:

Lebron karşısında ilk turda önce PHo'yu görsün sonra konuşalım bunları...2 kanadı kırık Was'ı geçmeye benzemiyor PHO'yu geçmek...

Helal olsun valla The_MAD doğru söylüyorsun..

@MJ_23
    o reklamı biliyorum o reklamın amacı bir enerji içeceğiyle imkansız şeyleri yapmak diye düşünüyorum. Çünkü öbür potadan diğer potaya adam kasmadan bilek atıyo dönerek atıyo. Ona yok artık Lebron James diyolar. Yani imkansız şeylere yok artık l j diyorlar.
    Ama normal günümüzde ben arkadaşlarla basket oynarken bile bizim arkadaş lj hayrnı güzel de oynar. Arkadsalar arasında oynarken bile o arkadas sayı atıyo yok artık lj yani imkansız olsada olmasada her bi hareketine denmeye basladı o laf..
    Ha ayrıca çekememekle alakası yok.. illa her oyuncuyu sevmemiz mi lazım ? illa her attığı mükemmel sayıyla veya smaçlarıyla sevmemiz mi lazım ? mesela ben Dwyane Wade i seviyorum. Ama Kobe ondan daha güzel ama ben nie Wade i seçtim ? Çünkü seviyorum. ama LJ i sevmiyorum bu bu kadar basit. Her oyuncuyu sevmemiz gerekmiyor.

• @foreverkobe sayemde bi şeyler öğreniyorsun fena mı13-14 yaşındaki kardeşlerime bi şeyler öğretiyorsam ne mutlu bana(sonuçta senin yaşın kadar senedir nba i takip ediyorum umarım bundan sonra topiclere ''basketbol seçmelerim var yoksa maçları izlerdim+gif'' ,Kobe Bryant James'in havasını alırgibi... komik şeyler yazmazsın seninle nerdeyse yaşıt olan @TechN9ne kadar olgun cvplar yazmayı öğrenirsin burası oyun bölümlerine benzemez genç kardeşim bundan sonra msj atarken bir kaç defa düşün ondan sonra at)

üstad @mad varsayımlara göre konuşacaksak işimiz var demek yok cavs ilk turda phx. i görseydi böyle mi olurdu diye tartışmak yersiz sonuçta playofflar öncesi herkes phx ya da mavs ı şampiyon olarak görüyordu ama spurs-cavs finali oynandı ayrıca lebron un bu takımı nereden nereye çıkardığını anlamak için lebron dan önceki cavs ın durumuna bakmak yeterli olacaktır yine cavs da lebron dışında doğru düzgün istikrarlıbir biçimde skora katkı yapabilen oyuncu var mıydı yani lebron u sevmesenizde ona saygı duymak zorundasınız ayrıca bunları çok genç bir yaşta başardı

önümüzdeki sezonlarda şutunu da geliştirirse işte o zaman gerçek kralı görücez

• @Slam ben Lebron'un yeteneklerini takdir ediyor ve saygı duyuyorum ama Kobe'ylede aynı kefeye koyamıyorum malesef...Cleveland'a bu sene Allah yürü ya kulum dedi bunu kabul etmek lazım...Normal sezonda 2. ve 5. lik arasında ki o ince çizgi , doğu'nun batı kadar güçlü olmaması ,ilk turda was'in 2 starından yoksun çıkıp süpürülmesi nerde lakers'ın daha ilk turda PHO'yu karşısında bulması nerde?Ben bunu anlatmaya çalışıyorum...

Lebron'un bence asıl problemi kafa yapısında...İstediği kadar şutunu geliştirsin ama basketbol fundamental'i bu seviyede kalırsa bence kendisi tarihteki en oyuncular listesinde olamayacaktır...Kafası bir kobe ya da Wade kadar çalışmıyor bana kalırsa ama kalasda demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece seviyesi bence biraz düşük...Bazı şeyleri sonradan öğrenmek çok zordur içinde varsa ortaya çıkar ama o kadar büyütemiyorum ben Lebronu...Ama gerek fiziğiyle gerekde atletizmiyle bir çok açığını kapatıyor bu da onu özel kılıyor bence...

• Ya beyler yapmayın etmeyin tamam oyun zekası da biraz onemli ama ne demek sunun kafası calısıyor sunun calısmıyor. Bu adamlar sporcumu yoksa bilim adamı mı? Shaq gelmis gecmis en iyi 50 NBA oyuncusu arasına girmis bir isim oturup 5 bilinmeyen denklem felan cozdugunu hic sanmıyorum, hatta yaptıgı cocukca hareketler ve bazı yorumlar sizin degiminizle kafasının cok calısmadıgınıda gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Haziran 2007; 16:28:33 >
  • quote:

İstediği kadar şutunu geliştirsin ama basketbol fundamental'i bu seviyede kalırsa bence kendisi tarihteki en oyuncular listesinde olamayacaktır...Kafası bir kobe ya da Wade kadar çalışmıyor

@mad görüşüne saygı duyuyorum zaten uzun uzadıya tartışmamızın da bir manası yok bana göre tarihteki en iyi oyuncular listesinde yer alacak sana göre almayacak

bu arada sınavlarım var dedin yarışmada pek olamıcam dedin ama seni farklı topiclerde görüyoruz(dom.cuh oyuncuyla ilgili verdiği linke bakmadan soru biraz zor geldi sanırım dedim yanlış anlama)

• quote:

Ya beyler yapmayın etmeyin tamam oyun zekası da biraz onemli ama ne demek sunun kafası calısıyor sunun calısmıyor. Bu adamlar sporcumu yoksa bilim adamı mı? Shaq gelmis gecmis en iyi 50 NBA oyuncusu arasına girmis bir isim oturup 5 bilinmeyen denklem felan cozdugunu hic sanmıyorum, hatta yaptıgı cocukca hareketler ve bazı yorumlar sizin degiminizle kafasının cok calısmadıgınıda gosteriyor.

Fundamental'i anlamadan yorum yapmaya gerek yok bence..

Bu arada LBJ bu yaz USA takımında oynayacakmış...

@Slam sınavlar devam ediyor ama forumdan kopamadım bağımlılık yaptı kendime ..Bu arada o linkte zaten cevap vardı ama önemli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 27 Haziran 2007; 17:25:35 >

• quote:

Fundamental'i anlamadan yorum yapmaya gerek yok bence..

İlginc asıl o yorumdan fundamentali anlamadıgım gibi yanlıs bir dusunceyi nerden cıkardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Haziran 2007; 17:54:34 >
  • Ben LeBron'un kafası çalışmıyor demedim ki, sadece seviye farkı var dedim Wade ve Kobe'yle arasında...Bu ikisi kadar kafası çalışmıyor dedim bunlar ayrı şeyler lütfen karıştırmayın...Bunuda aslında şunlara dayandırarak söylüyorum.Lebron sahada oyunu iyi okuyamıyor, oyunu nereden açacağı konusunda sıkıntı yaşıyor, bazen çok fazla kayboluyor, son anlarda çok telaşlı ne yapacağını şaşırıyor, , savunmada çok hata yapıyor....Bunlar benim düşüncelerimdir bu konularda eksik diyede LeBron kötüdür demedim zaten ligin en elit 10 oyuncusundan biridir bence ama en iyi değil...Saygı duyup takdir ettiğimi söyledim ama sen tutupta 5 bilinmeyenli denklemden falan bahsedersen bende öyle cevap vermek zorunda kalırım...Biz burada basketbol zekasından bahsediyoruz...Ben tüm kriterlerin önüne basketbol zekasını koyarım bundan dolayı benim için en iyi MJ ve Magic tir.Kobe'yide adaylar arasında görüyorum ama daha çok şey koyması lazım üstüne.Bazı şeyleri ne kadar tartışsakda değiştiremeyiz o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 27 Haziran 2007; 20:03:00 >

• @ Slam
    Ben ne gücünü kullanmasın ne de niye bu kadar güçlü diyorum. Konunun başlığı " LeBron James'i neden sevmiyosunuz!!!!!!" Benim sevmeme nedenim bu. 48 sayılık Detroit maçından sonra saygımı kazandı ama ne yaparsa yapsın her zaman lbj den nefret edicem. Bunun en büyük nedeni de çoğu kişi tarafından Tracy McGrady, Kobe(kobe yi de hiç sevmem) veya Wade gibi basketbol zekası olan adamlardan üstün görülmesi. Ne zamandan beri basketbolda atletiklik ve güç basketbol zekasından daha çok önem görüyor bilmiyorum doğrusu. Neyse herkesin fikri kendine

@LeBron_James_
    Evet bence kariyerini NHL(tamam boydan kaybediyo) yada NFL de yönlendirseydi daha başarılı olurdu. Başarıdan da ziyade bence ait olduğu sporu bulmuş olurdu
  • quote:

@ Slam
    Ben ne gücünü kullanmasın ne de niye bu kadar güçlü diyorum. Konunun başlığı " LeBron James'i neden sevmiyosunuz!!!!!!" Benim sevmeme nedenim bu. 48 sayılık Detroit maçından sonra saygımı kazandı ama ne yaparsa yapsın her zaman lbj den nefret edicem. Bunun en büyük nedeni de çoğu kişi tarafından Tracy McGrady, Kobe(kobe yi de hiç sevmem) veya Wade gibi basketbol zekası olan adamlardan üstün görülmesi. Ne zamandan beri basketbolda atletiklik ve güç basketbol zekasından daha çok önem görüyor bilmiyorum doğrusu. Neyse herkesin fikri kendine

@LeBron_James_
    Evet bence kariyerini NHL(tamam boydan kaybediyo) yada NFL de yönlendirseydi daha başarılı olurdu. Başarıdan da ziyade bence ait olduğu sporu bulmuş olurdu

Aslında şimdi düşündüm de lbj den nefret etmemdeki en büyük neden lige girdiği andan beri kendisini basketbol tanrısı yapmış olmaları. Tamam adam kendini her açıdan çok geliştirdi; arkadaşlarına pas veriyor, şut seçimlerini nispeten düzeltti vs vs. Ama bu adam nasıl gelmiç geçmiş en iyi basketbolcularla birlikte anılabiliyor gerçekten merak ediyorum.İleride onlardan biri olabilir hatta belki en iyisi bile olabilir ama şu an değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 27 Haziran 2007; 23:09:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.