Arkadaşlar LeBron James 'i neden sevmiyorsunuz.Adam takım arkadaşlarına pas indiriyor (sık sık). Kısacası neden sevmiyosunuz.Sevilmicek ne tarafı vr adam cağızın.?
Gecen seneki ALL- Star macında oyunu yuzunen buyuk tepki toplamıstı en buyuk sebeb bu bence.
bnce iii adam hiç hatasını görmedim
Çünkü NBA tarafından şımartılmış bi oyuncu...ayrıca tamamen gücünü kullanarak oynuyor o kadar fazla yetenekli bir oyuncu değil karşısında iyi bir savunmacı olunca neler yapabileceğini bu seride görüyoruz...ha tabi kötü bir oyuncumu hiçte değil!gücünü kullanıyo bişey yapıyo takımını finale kadar sürüklüyor...
Ha bide tabi yüzeysel bakarak laf atanlar vardır onlar jordan hayranları..hepimiz jordan hayranıyız ama onlar böyle holiganlar nasıl futbol takımı tutuyorsa öyle fanatikçe hayranlar jordana bu adamı yeni jordan yapmaya çalışıyor nba yönetimi bunlarda bunu kaldıramıyolar..olmaz kardeşim yenisi vs laflar zamanında kobeyi gösterince millet onada laf atardı bunlar...
Jacobsen a katılıyorum iyi oyuncu kabul ama gücüyle iyi oyuncu belki takım lideri ama aklıyla mı oynuyor ben onu anlamıyorum.. Takımı zora girdiğinde sadece 'dur farkı açalımda size de pas veririm' dermişçesine bencil oynuyor diye düşünüyorum.. LJ kötü oyuncu değil tamam ama NBA tarafndan şımartılmış (alıntı Jacobsen)
valla bnm en sevdiğim nba oyuncusu nicimden de belli oluo zti
geçen seneki wizards-cavs serisinde yamulmuyorsam yedinci maçta 20 adım atıp steps'in allahını yapıp hakemlerin adil olmayan bir şekilde takımına turu atlatması ve
james ın oyunu baska bır bedende olsa belkı daha cok sevılırdı,tamamen oyuncunun sempatıklıgıyle alakalı bence bır oyuncu sadace gulerken degıl hırslı ve sınırlıyken de sempatık olabılmelıdır oyundan zevk aldıgını cevresındekılere hıssettırebılmelıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: impor
geçen seneki wizards-cavs serisinde yamulmuyorsam yedinci maçta 20 adım atıp steps'in allahını yapıp hakemlerin adil olmayan bir şekilde takımına turu atlatması ve
takımı için değil istatistikleri için oynaması
takimi icn oynamasa nasil finale cikardi takimini sadece bu degil sen hic macini izlemiosn sanirim clevelandin adam takimi icin oynamasa cavsla sozlesme yenilemezde ole deil mi new york los angeles gbi buyuk sehirlere gitmeyi tercih ederd'
LJ çok atik bir oyuncu san antonıoyla başa çıkamadı çünkü adam tek başın aoynuyor ve gibson bir iki sayı atınca kendini havalara soktu varejao,ılgauskas bunlar fıs zaten ama LJ müthiş bir oyuncu
Bide LeBron James'in Oynayamamasının nedenlerinden biride .
LeBron Topu eline aldığı anda Bowen,Tim Duncan direk önünü kapatıyor.Potaya yükleniyo bi bakıyo içeride 3 adam var.E tabiki fiziğini kullanıcak adam ne yapsın geri adımmı atsın.
Dediğim Giibi LJ topu eline aldığında hemen sıkıştırma geliyor ve LJ de takım arkadaşlarına top indiriyor.O yüzden sayı atamıyor.
Bence her takımda olması gereken bi oyuncu tipi.
İçeri Drive ediyor hemde çok i yapıyor smaca kalkınca resmen önü açılıyo kimse karşısına çıkmak istemez.
E pas indiriyor.Hemen hemen tüm sorumluluklrı üstleniyor.
Gibson'a gelince ii sayı atıyo ama SAS önlem alınca neler yaptığını gördük 10/1 atıyo ama o nede olsa bir Çaylak.Lebron'u beyenmeyenlere bir
+2(jumped)
quote:
Orjinalden alıntı: Jacobsen
Çünkü NBA tarafından şımartılmış bi oyuncu...ayrıca tamamen gücünü kullanarak oynuyor o kadar fazla yetenekli bir oyuncu değil karşısında iyi bir savunmacı olunca neler yapabileceğini bu seride görüyoruz...ha tabi kötü bir oyuncumu hiçte değil!gücünü kullanıyo bişey yapıyo takımını finale kadar sürüklüyor...
Ha bide tabi yüzeysel bakarak laf atanlar vardır onlar jordan hayranları..hepimiz jordan hayranıyız ama onlar böyle holiganlar nasıl futbol takımı tutuyorsa öyle fanatikçe hayranlar jordana bu adamı yeni jordan yapmaya çalışıyor nba yönetimi bunlarda bunu kaldıramıyolar..olmaz kardeşim yenisi vs laflar zamanında kobeyi gösterince millet onada laf atardı bunlar...
arkadaşa katılıyorum, nba bu sene en düsük tv reytinglerini almış.. 2002 de jordanı bidaha çağırıp paçayı kurtardılar. şimdide lebron dan yeni jordan yapmaya çalışıyolar tabi bu durumda lebron abartılıyor, hakemler falan etki altında kalıyor, bi kısımda bu yüzden sevmiyor.. bence iyi oyuncu tabi ama yeni jordan olacak kadar yetenek karizmada yok.. dwayne wade den bişeler çıkar ama oda pis sakatlanıyo..
Abi sevip sevmemek bize kalmış mesela ben sıkı bir t-mac hayranıyım vede aynı derecede lebronuda çok seviyorum. Mesela bende Arenas'ı hiç sevmiyom,101 sayı atsa yine sevmem ben o adamı neden bilmiyom oyunu için lafım yok ama sevmiyom adamı.
quote:
Orjinalden alıntı: Cordelia1912
Abi sevip sevmemek bize kalmış mesela ben sıkı bir t-mac hayranıyım vede aynı derecede lebronuda çok seviyorum. Mesela bende Arenas'ı hiç sevmiyom,101 sayı atsa yine sevmem ben o adamı neden bilmiyom oyunu için lafım yok ama sevmiyom adamı.
Haklısın.Oyuncuların davranışları ve görüntüleri önemlidir.@Cordelia1912 verdeiğin öner üzerine konuşim.Gilbert Arenas Turnikeyi bloktan kurtarınca veya zor bi pozisyonu tamalayınca sanki maç kazanmış havasına giriyor ve hareketleri çok itici.Oyun kadar Görnüşte önemli bence
@Jacobsen:+1
Ayrıca basket akıl oyunu LeBron sadece güç kullanıyor.Daha 3 yıllık basketçi yıların oyuncuları Jordan ve Kobe ile bir tutuluyor.Onun daha bir fabrika ekmek yemesi lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
Ayrıca basket akıl oyunu LeBron sadece güç kullanıyor.Daha 3 yıllık basketçi yıların oyuncuları Jordan ve Kobe ile bir tutuluyor.Onun daha bir fabrika ekmek yemesi lazım.
Lütfen biras manığınızı kullanın hiç mi LeBron 'un topu nıl kontrol edip raiplerini geçmedğini.Topları blok dan kurtardğını.
2.Adam tabi fiiğini kullanıcak hangi takım kendi ptasına sayı yemek isterki.Sert savunmya ert hücumla karşılık vermek zorundasınızdm burda fiziğini kullanmayıp boyalı ana mı ışınlansın
Am sonuçta bu senin fikrin saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Jumped
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
Lütfen biras manığınızı kullanın hiç mi LeBron 'un topu nıl kontrol edip raiplerini geçmedğini.Topları blok dan kurtardğını.
2.Adam tabi fiiğini kullanıcak hangi takım kendi ptasına sayı yemek isterki.Sert savunmya ert hücumla karşılık vermek zorundasınızdm burda fiziğini kullanmayıp boyalı ana mı ışınlansın
Am sonuçta bu senin fikrin saygılar
Bak ben güç kullanmasın demiyorum,ama sadece güç kullanıyor bu benim görüşüm.
Karşısına iyi bir savunmacı çıkınca dağılıyor.
Sonuç olarak LeBron James'i sevmiyorum.Dediklerim belki de sadece uydurmasyondur.Yani o adamın hiç bir şeyini sevmiyorum hoşlanmıyorum.