Sonuç olarak LeBron James'i sevmiyorum.Dediklerim belki de sadece uydurmasyondur.Yani o adamın hiç bir şeyini sevmiyorum hoşlanmıyorum.
Gıcık oluyorum diyosun yani.Ehhh yapıcak bişi yok
King James diyorum o kadar
ya adam atıyomu sayı atıo asist yapıomu yapıo adam gücünü kullanıo dionuz kullanmasın mı sevsenenizde sevmesenizde adam güzel oynuo
quote:
Orjinalden alıntı: BTG314
ya adam atıyomu sayı atıo asist yapıomu yapıo adam gücünü kullanıo dionuz kullanmasın mı sevsenenizde sevmesenizde adam güzel oynuo
Ne yaparsa yapsın yine de sevmiyorum o adamı.
LeBron James'e
FOREVERKOBE
çok iyi bir oyuncu bence. meyveli ağacı taşlarlar diye bir söz var bilirsiniz. lebron da çok iyi ve yönlü bir basketbolcu. lebrona ban diyenlere
eskiden tipini sevmiyodum ama cavs ı finallere taşıyınca fikrimi değiştirdim gerçekten iyi bir oyuncu ama sıralama yaparsak genede 1.kobe 2.wade 3.lebron
quote:
Orjinalden alıntı: furkanesref
çok iyi bir oyuncu bence. meyveli ağacı taşlarlar diye bir söz var bilirsiniz. lebron da çok iyi ve yönlü bir basketbolcu. lebrona ban diyenlere
Benden de sana
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
quote:
Orjinalden alıntı: furkanesref
Benden de sana
Bari bende bir yapim içimde kalmasın dielere bir
King James
iyide lebron u neden sevmeyelim :D
adam gelipte bana bişe yapmadıki
quote:
Orjinalden alıntı: thekodz
iyide lebron u neden sevmeyelim :D
adam gelipte bana bişe yapmadıki
İşte abi bazı insanlar,bazı insanları sevmez itici bulurlar mesela ben lebronu severim ama kimse sevmek zorunda değil,msela bazıları kobe sevmez bencil diye ama ben kobe bryant'a bayılırım
All-Star'da ki oyunu, Washington serisindeki LBJ lehine yapılan akıl almaz hakem hataları, saçma saçma yerlerden attığı şutlarla çemberi dövmesi (bu sene azalttı), hiç bir estetik yanının olmaması ve kamyonvari oyunu stili LBJ yi sevmememin başlıca nedenleri
yok artık lebron james adamın hakkını verin valla ben severim.
Ben bu kamyonvari lafını anlamıyorum cok sacma. Tamam LeBron iceri yukleniyor ve guclu bir oyuncu ama pota altında karsılastıgı oyuncuların cogu ondan daha guclu ve daha uzun. Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor ve tamam sacmaladı sımdı dedigimde bir bakıyorum "ZARİF" bir hareketle topu cemberin uzerine bırakmıs bile.
quote:
Orjinalden alıntı: LeBron_ James_
Ben bu kamyonvari lafını anlamıyorum cok sacma. Tamam LeBron iceri yukleniyor ve guclu bir oyuncu ama pota altında karsılastıgı oyuncuların cogu ondan daha guclu ve daha uzun. Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor ve tamam sacmaladı sımdı dedigimde bir bakıyorum "ZARİF" bir hareketle topu cemberin uzerine bırakmıs bile.
ÇÜnkü bu adam okadar i deil. NBA in en iyi üç oyuncusu var beyler kim ne derse desin DUNCAN,T-MAC.GARNETT
TABİ KOBE İLE BOSH u unutmayalım 5 tane
quote:
Orjinalden alıntı: king_of_ASH
ÇÜnkü bu adam okadar i deil. NBA in en iyi üç oyuncusu var beyler kim ne derse desin DUNCAN,T-MAC.GARNETT TABİ KOBE İLE BOSH u unutmayalım 5 tane
Abi Yapma Allah aşkna senin basketbol anlayışın bu mu yani
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
quote:
Orjinalden alıntı: BTG314
Ne yaparsa yapsın yine de sevmiyorum o adamı.
LeBron James'e
FOREVERKOBE
abi adami sevmiosan nie banliosun ki adamin ne gunahi war illa sevme bni die kafana silah mi dayio alla alla
abi hakkaten su kamyonvari lafi cok bebekce gelio adam guclu die diolar ama adam da bn gucluyum su kaslari kaybetmem lazm diyip fastfood mu takilsin hic antrenman yapmasin mi ona bakarsan shaq kamyonun onde gideni adamda estetik yok bisi yok tek yaptigi sempati toplamak ilkokul bebesi hareketleri yapio o kadarrrrr
not:gercek kamyon danny fortsondir bilen bilir
Ne alaka yani,adamı sevmememiz için gelip kafamıza silah mı dayaması gerek...Hareketleri,davranışları,tipi ve benzeri özellikleri hoşumuza gitmiyorsa,antipatik geliyorsa neden sevmek zorunda olalım ki...Sevmemiz için illa bize birşey yapmak zorunda mı?
quote:
Orjinalden alıntı: BayBryant
Ne alaka yani,adamı sevmememiz için gelip kafamıza silah mı dayaması gerek...Hareketleri,davranışları,tipi ve benzeri özellikleri hoşumuza gitmiyorsa,antipatik geliyorsa neden sevmek zorunda olalım ki...Sevmemiz için illa bize birşey yapmak zorunda mı?