Şimdi Ara

LeBron James'i neden sevmiyosunuz!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Sonuç olarak LeBron James'i sevmiyorum.Dediklerim belki de sadece uydurmasyondur.Yani o adamın hiç bir şeyini sevmiyorum hoşlanmıyorum.

Gıcık oluyorum diyosun yani.Ehhh yapıcak bişi yok
  • King James diyorum o kadar
  • ya adam atıyomu sayı atıo asist yapıomu yapıo adam gücünü kullanıo dionuz kullanmasın mı sevsenenizde sevmesenizde adam güzel oynuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTG314

ya adam atıyomu sayı atıo asist yapıomu yapıo adam gücünü kullanıo dionuz kullanmasın mı sevsenenizde sevmesenizde adam güzel oynuo

Ne yaparsa yapsın yine de sevmiyorum o adamı.

LeBron James'e

FOREVERKOBE

• çok iyi bir oyuncu bence. meyveli ağacı taşlarlar diye bir söz var bilirsiniz. lebron da çok iyi ve yönlü bir basketbolcu. lebrona ban diyenlere
  • eskiden tipini sevmiyodum ama cavs ı finallere taşıyınca fikrimi değiştirdim gerçekten iyi bir oyuncu ama sıralama yaparsak genede
    1.kobe
    2.wade
    3.lebron
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanesref

çok iyi bir oyuncu bence. meyveli ağacı taşlarlar diye bir söz var bilirsiniz. lebron da çok iyi ve yönlü bir basketbolcu. lebrona ban diyenlere

Benden de sana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furkanesref

çok iyi bir oyuncu bence. meyveli ağacı taşlarlar diye bir söz var bilirsiniz. lebron da çok iyi ve yönlü bir basketbolcu. lebrona ban diyenlere

Benden de sana

Bari bende bir yapim içimde kalmasın dielere bir

King James

• iyide lebron u neden sevmeyelim :D

adam gelipte bana bişe yapmadıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

iyide lebron u neden sevmeyelim :D

adam gelipte bana bişe yapmadıki

İşte abi bazı insanlar,bazı insanları sevmez itici bulurlar mesela ben lebronu severim ama kimse sevmek zorunda değil,msela bazıları kobe sevmez bencil diye ama ben kobe bryant'a bayılırım
  • All-Star'da ki oyunu, Washington serisindeki LBJ lehine yapılan akıl almaz hakem hataları, saçma saçma yerlerden attığı şutlarla çemberi dövmesi (bu sene azalttı), hiç bir estetik yanının olmaması ve kamyonvari oyunu stili LBJ yi sevmememin başlıca nedenleri
  • yok artık lebron james adamın hakkını verin valla ben severim.
  • Ben bu kamyonvari lafını anlamıyorum cok sacma. Tamam LeBron iceri yukleniyor ve guclu bir oyuncu ama pota altında karsılastıgı oyuncuların cogu ondan daha guclu ve daha uzun. Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor ve tamam sacmaladı sımdı dedigimde bir bakıyorum "ZARİF" bir hareketle topu cemberin uzerine bırakmıs bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Ben bu kamyonvari lafını anlamıyorum cok sacma. Tamam LeBron iceri yukleniyor ve guclu bir oyuncu ama pota altında karsılastıgı oyuncuların cogu ondan daha guclu ve daha uzun. Genelde potaya yuklenırken bir cok darbe yiyor ve tamam sacmaladı sımdı dedigimde bir bakıyorum "ZARİF" bir hareketle topu cemberin uzerine bırakmıs bile.

• ÇÜnkü bu adam okadar i deil. NBA in en iyi üç oyuncusu var beyler kim ne derse desin DUNCAN,T-MAC.GARNETT
  • TABİ KOBE İLE BOSH u unutmayalım 5 tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_of_ASH

ÇÜnkü bu adam okadar i deil. NBA in en iyi üç oyuncusu var beyler kim ne derse desin DUNCAN,T-MAC.GARNETT
    TABİ KOBE İLE BOSH u unutmayalım 5 tane

Abi Yapma Allah aşkna senin basketbol anlayışın bu mu yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BTG314

ya adam atıyomu sayı atıo asist yapıomu yapıo adam gücünü kullanıo dionuz kullanmasın mı sevsenenizde sevmesenizde adam güzel oynuo

Ne yaparsa yapsın yine de sevmiyorum o adamı.

LeBron James'e

FOREVERKOBE

abi adami sevmiosan nie banliosun ki adamin ne gunahi war illa sevme bni die kafana silah mi dayio alla alla

abi hakkaten su kamyonvari lafi cok bebekce gelio adam guclu die diolar ama adam da bn gucluyum su kaslari kaybetmem lazm diyip fastfood mu takilsin hic antrenman yapmasin mi ona bakarsan shaq kamyonun onde gideni adamda estetik yok bisi yok tek yaptigi sempati toplamak ilkokul bebesi hareketleri yapio o kadarrrrr

not:gercek kamyon danny fortsondir bilen bilir

• Ne alaka yani,adamı sevmememiz için gelip kafamıza silah mı dayaması gerek...Hareketleri,davranışları,tipi ve benzeri özellikleri hoşumuza gitmiyorsa,antipatik geliyorsa neden sevmek zorunda olalım ki...Sevmemiz için illa bize birşey yapmak zorunda mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BayBryant

Ne alaka yani,adamı sevmememiz için gelip kafamıza silah mı dayaması gerek...Hareketleri,davranışları,tipi ve benzeri özellikleri hoşumuza gitmiyorsa,antipatik geliyorsa neden sevmek zorunda olalım ki...Sevmemiz için illa bize birşey yapmak zorunda mı?

Cevabım burada.

Sağolasın kardeş.

FOREVERKOBE

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.