Şimdi Ara

leave yaparsak ceza vermiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eu west serverının da tr den altta kalır yanı yok. son 3 oyunumda tr deki gibi afk feeder troller doldu. hayır anlamadığım bir olay var. 6 el kazanıyoz süper takım geliyor sonra riot amca diyor ki bize sen çok iyi oynuyon ama olmaz bu, biraz da feederlarla trollerle afk olanlarla takıl diyor ve arka arkaya oyun kaybetmeye başlıyorum. hiç uğraşmasamda win ve lose sayısı aynı uğraşsam da aynı. +5 -5 gidip geliyor. eminim yarın 4 el en az win alıcam. sonra yine lose.

riot sevgi dolu duygularım seninle olsun

soruma gelelim böyle adamları görünce oyundan çıksam ban yermiyim. arada bir yapsak bir sıkıntı olmaz mı ?? bu sorularıma cevap verirseniz çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53kenan53 -- 1 Ocak 2013; 6:45:18 >

• Riota öyle bir sistem var ne yazıkki onun için kaybetiğin zaman birdaha rank girme. Ayrıca ragequit atmışsan yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Riota öyle bir sistem var ne yazıkki onun için kaybetiğin zaman birdaha rank girme. Ayrıca ragequit atmışsan yersin.

ragequit dediğin oyun içindeyken çıkmak mı ??

şampiyon seçerken çıkarsak bişey olur mu ??
  • 6 aydan başlıyo leave
  • RP alıyorsan hiç bir şey olmaz, 2 yıldır oynuyorum ve çok leave attığım oldu ama uyarı bile gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede çokluk orada rererö diye boşuna dememişler. East'in de durumu hiç iyi değil. Az önce Varus'un teki mid gidiyorum diye kafa ütüledi oyunun başında, adamı bıraktık mid gitsin diye, ilk death'inde aşağıya kaçıp mid'e başkasını yollamaya çalıştı, ona da tamam dedik, aradan biraz geçti adam sövdü sövdü ragequit attı Takımın geri kalanı da gayet iyi oynuyordu üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

RP alıyorsan hiç bir şey olmaz, 2 yıldır oynuyorum ve çok leave attığım oldu ama uyarı bile gelmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Nerede çokluk orada rererö diye boşuna dememişler. East'in de durumu hiç iyi değil. Az önce Varus'un teki mid gidiyorum diye kafa ütüledi oyunun başında, adamı bıraktık mid gitsin diye, ilk death'inde aşağıya kaçıp mid'e başkasını yollamaya çalıştı, ona da tamam dedik, aradan biraz geçti adam sövdü sövdü ragequit attı Takımın geri kalanı da gayet iyi oynuyordu üstelik.

Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_69804210/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.