Şimdi Ara

Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1047 - Tüm BlackBerry 10 Modelleri için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Defa Tüm BlackBerry Modelleri için; (Z10-Tüm Modeller, Q10 ve Q5) Tam Bir 10.2 Sızıntı Sürüm Yayınlandı.

- Priority HUB= Önemli olan iletileri sizin için tanıyor.
    - Kamera da 1:1 seçeneği eklenmiş.
    - Hızlı Bildirimler görüntüleme seçeneği eklenmiş ileti geldiğinde ekranın üstünde çıkıyor
    - Saat, çoklu alarm seçeneği eklenmiş
    - Klavye de Ş,Ç,Ğ,İ,Ö, gibi türkçe karakterler ayrı olarak mevcut
    - Bildirileri Kilit ekranın da görüntüleme seçeneğini siz belirliyorsunuz.
    - HUB da ekler diye seçenek var maillerde ki tüm ekleri tek yerden görüntülemeye yarıyor
    - Menü simgelerine Blackberry HUB eklenmiş
    - Tarayıcıda ki yükleme çubuğu değişmiş
    - Tarayıcıda Menü görselleri sadeleştirilmiş
    - Ayarlar menüsü son sürat ( gaz vermişler )
    - Menülerde yazı karakterleri değiştirilmiş
    - Uygulama Yönetici eklenmiş % ve saat oranında ram kullanımları vb. Cihaz Monitörü
    - Akıllı Kart Okuyucusu eklenmiş
    - Sesli yazdırma da otomatik noktalama işaretleri seçeneği var artık
    - Ayarla da açma-kapama (O-I) görselleri daha sadeleştirilmiş
    - BBM Hızlı Yanıtla Özelliği eklenmiş
    - Uygulamadan çıkmadan size gelen her bildirime ekranın üst kısmından cevap verebiliyorsunuz
    - BBM sohbet önizlemelerini kişilere göre belirleme seçeneği var
    - Saat üzerinde ki rakamlar daha da büyük
    - Alarm ayarladıktan sonra kaç saat içinde olacağını hesaplıyor
    - Alarm ayarlama işaretleyicisi tutunca daha büyük oluyor
    - Yükleme dairesi artık yok onun yerine dikdörten gibi kenarları oval olan bir yükleme saati geliyor
    - Takvim de Mobil Konferans Köprüleri Ekleme gelmiş
    - Hava Durumu Uygulaması çok değiş (şahane) effektler yağmurlu ve gökgürültülü
    - Hava Durumu arkaplanda çalışırken çok güzel bir ekrana dönüşüyor
    - Kişiler uygulaması çok hızlı çalışıyor özellikle arama ekranında kişilerda arama yaptığımızda takılıyordu önceden
    - Klavye harfleri üzerinden silme yaptığınızda ekran kücük silme effeti beliriyor klavyenin üzerinde
    - İYİ Kİ BLACKBERRY almışız dedittirdi be(SAĞLAM BIR KAYNAKTAN ALINTIDIR)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÜSTAD BU SÜRÜM TELEFONDA TÜRKÇELEŞİYOR MU
  • üstad bu sürümü yükledim ama açmadı neden acaba
  • ben yükledim aynen harika oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: şehzade05

ÜSTAD BU SÜRÜM TELEFONDA TÜRKÇELEŞİYOR MU

evet dil seçeneğinde bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: şehzade05

üstad bu sürümü yükledim ama açmadı neden acaba

işlem sırası şu kekilde olacak;

Öncelikle BlackBerry Link ile cihazın tam yedeğini alın.
    2- Yukarıdaki linkten indirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkarın.
    3- Cihaz USB kablosu ile bilgisayara bağlıyken, rar'dan çıkardığınız dosyayı çalıştırın.İndirdiğiniz dosya bir autoloader programıdır ve cihazı yeniden başlatıp otomatik olarak yüklemeyi yapacaktır.İşlem bittiğinde program kapanır ve cihaz tekrar yeniden başlar.
    4- Z10 açıldığında, ekranda dil seçeneğini gösteren bir kurulum başlar.İstediğiniz dili seçip, ilerleyerek kurulumu tamamlayın.
    5- Cihazı tekrar kablo ile bilgisayara bağlayıp, BlackBerry Link ile yedeği geri yükleyin.4. adımdaki cihaz kurulumunu bitirmeden BlackBerry Link cihazı görmez.Bu yüzden telefondaki bütün ipucu ve yönergeleri takip ederek, kurulumu tamamlamanız gereklidir.

NOT: Bu yazılım sadece bir Windows bilgisayarda kurulabilir.Eğer sürümü beğenmezseniz ya da cihaz herhangi bir hatadan dolayı çalışmaz hale gelir ise; internet bağlantısı olan bir bilgisayardan, BlackBerry Link programındaki ''Cihaz Yazılımını Geri Yükle'' butonunu kullanarak resmi sürüme dönüş yapabilirsiniz.

• yazılımı yükledim fakat şarj %20 nin altına düştüğünde telefon kapanıyor. bu sorun sizdede varmı. önceki sürümde böyle bi sıkıntı yoktu. ne yapmamı önerirsiniz?
  • z 10 u arkadaşım aldı. sosyal medya ve rehber birbirine girdi. annesini arayacak beni arıyor beni arayacak imamı arıyor vs. sizce bunun sebebi ne olabilir. teknikmi? yazılımsal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_canakkale

z 10 u arkadaşım aldı. sosyal medya ve rehber birbirine girdi. annesini arayacak beni arıyor beni arayacak imamı arıyor vs. sizce bunun sebebi ne olabilir. teknikmi? yazılımsal mı?

bende kulllanıyorum z 10 ama öyle bir sorun ile karşılaşmadım..!kendi karıştırmış olabilir rehber kişilerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.