Şimdi Ara

League of Legends Radyosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lol için internet radyosu oluşturma planımız var. 7/24 müzik yayınımız kesilmeyecek. Playlist arayan arkadaşlar için de oldukça iyi. Sık sık rp dağıtımı da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Sizce tutar mı? Siz olsanız dinler misiniz?

• Tutmayabilir ama ben dinlerim
  • Bi ara biz yaptık radyonun adı ve dj bi kızımız vardı o yüzden tutmuştu. Aksi halde tutacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Bi ara biz yaptık radyonun adı ve dj bi kızımız vardı o yüzden tutmuştu. Aksi halde tutacağını sanmam.

Canlı yayına pek çıkabileceğimizi sanmıyorum; meşgulüm şu aralar. Ama youtube dan hep ayni şarkıları dinlemek yerine sürekli farklı şarkıları dinlemek benim hoşuma giderdi yani.
  • Evet arkadaşlar fikirleri alalım.
  • Eger bosbogazlik yapıp zirt pırt müziğin sesini kısıp konuşursanız tutmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesine bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek sanmam. Ama denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantaziat

quote:

Bi ara biz yaptık radyonun adı ve dj bi kızımız vardı o yüzden tutmuştu. Aksi halde tutacağını sanmam.

Canlı yayına pek çıkabileceğimizi sanmıyorum; meşgulüm şu aralar. Ama youtube dan hep ayni şarkıları dinlemek yerine sürekli farklı şarkıları dinlemek benim hoşuma giderdi yani.

Youtubedan ne gibi sürekli aynı şarkılar. Playlist var, Spotify var, canlı yayın olmadıktan sonra kuru kuru. O zaman onu açtığım aralık radyo açarım en azından arkada birilerinin olduğunu biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Youtubedan ne gibi sürekli aynı şarkılar. Playlist var, Spotify var, canlı yayın olmadıktan sonra kuru kuru. O zaman onu açtığım aralık radyo açarım en azından arkada birilerinin olduğunu biliyorum.

Playlist'i çok sağlam hazırlamayı düşünüyoruz. Dinlediğiniz her 10 şarkıdan 2-3'ü bildiğiniz şarkılar olacak belki; ama genel olarak çeşitlilik sağlamaya çalışacağız. Şahsen ben müzik piyasasını fazla takip etmezdim. Youtube'dan dinliyordum sürekli. Arama motoruna "şu şu tarz müzikler" yazamadığın için yelpazem çok geniş olmuyordu. O yönden radyo benim tercih ettiğim bişey.

Yayını da fazla bölmeyi düşünmüyoruz dediğim gibi, haftada 1-2 gün birkaç saatliğine canlı yayın anca yaparız herhalde :)

Piyasadaki çoğu internet radyosu kurumsal hosting firmalarından paket olarak alınıyor ve kaliteleri en fazla 128 kpbs oluyor. Biz sunucuya kuruyoruz radyomuzu. Böylece kalite sınırımız olmayacak. Yine de bütün kullanıcıların erişimi için 192kpbs veya 256 kpbs boyunun üzerine pek çıkamayız sanırım. Belki arada özel yayın yaparız, Flac yayınımız olur.

• Tutmaz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.