Merhaba arkadaşlar ben leagueoflegends indirdim üye olmak istiyorum fakat önüme ''Your Signup Failed!'' yazısı çıkıyor bunun çözümü nedir yardım edin
üye olamıyorsan bilgilerini pm at senin yerine üyelik alırım < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: NDS üye olamıyorsan bilgilerini pm at senin yerine üyelik alırım Wow Lol tarlacısı gelmiş. Şimdi ek hesabı , güze girdikmi level 30 olarak topla ne güzel!
quote:Orijinalden alıntı: girmiyor quote:Orijinalden alıntı: NDS üye olamıyorsan bilgilerini pm at senin yerine üyelik alırım Wow Lol tarlacısı gelmiş. Şimdi ek hesabı , güze girdikmi level 30 olarak topla ne güzel! şifreni ve epostanı değiştir dedim sen kaşınıyon kaşınıyon diyom ama beni dinlemiyon üstünü çizecekler
quote:Orijinalden alıntı: NDS quote:Orijinalden alıntı: girmiyor quote:Orijinalden alıntı: NDS üye olamıyorsan bilgilerini pm at senin yerine üyelik alırım Wow Lol tarlacısı gelmiş. Şimdi ek hesabı , güze girdikmi level 30 olarak topla ne güzel! şifreni ve epostanı değiştir dedim sen kaşınıyon kaşınıyon diyom ama beni dinlemiyon üstünü çizecekler değiştiriyorum hemen